Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται.Η μείωση του πληθυσμού μέσω εμβολίων.ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται.Η μείωση του πληθυσμού μέσω εμβολίων.

3 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Στον κόσμο των αφυπνισμένων πλέον αναπαράγεται κατά καιρούς ένα άρθρο που θέλει τον Bill Gates να μιλά για πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού μέσω των εμβολίων.

Το σενάριο για την μείωση του πληθυσμού είναι πέρα για πέρα ανυπόστατο.Ας δούμε το γιατί με αριθμούς στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://geography.about.com/od/obtainpopulationdata/a/worldpopulation.htm

Βλέπουμε λοιπόν από το έτος 1 όπου ο πληθυσμός ήταν 200 εκατομμύρια να φτάνουμε στο 2011 και τα 7 δισεκατομμύρια αλλά και να αυξανόμαστε συνεχώς με τις εκτιμήσεις να δείχνουν να φτάνουμε τα 8 δισεκατομμύρια το 2025 και τα 9 δισεκατομμύρια το 2043 καθώς το προσδόκιμο ζωής συνεχώς αυξάνεται.

Η φαντασία των συνωμοσιολόγων οργιάζει και κατηγορούν τα εμβόλια ως μέσο μείωσης του πληθυσμού,όπου θεωρούν πως με κάποιο τρόπο θα μας δολοφονήσουν και θα μας εξοντώσουν μαζικά.

Με τα όσα κωμικά ακούμε από συνωμοσιολόγους για την μείωση του πληθυσμού,από αεροψεκασμούς μέχρι και εμβόλια,δεν θα έπρεπε να έχει μείνει κανείς μας στον πλανήτη γη.

Στην πραγματικότητα όμως τα εμβόλια έχουν κάνει την ζωή μας καλύτερη,έχουν βοηθήσει στην μείωση των μολύνσεων από ασθένειες όπως η πολυομελίτιδα,η διφθερίτιδα και πολλές άλλες.

Τα εμβόλια είναι πραγματικά μια κερδισμένη μάχη της ανθρωπότητας στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Τι είπε όμως Bill Gates που τόσος θόρυβος έγινε από τους συνωμοσιολόγους και βασίζονται σε ένα βίντεο και το περιφέρουν σαν εικόνισμα,από μετάφραση όμως υπό του μηδενός..Το βίντεο είναι το κάτωθι
http://www.youtube.com/watch?v=gROhNaJoGzI

Δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι τα εμβόλια θα εξαλείψουν τον πληθυσμο,το αντίθετο μάλιστα….

Το ίδρυμα Gates ισχυρίζεται πως ο πληθυσμός αυξάνεται και σε αυτό τα εμβόλια έχουν βοηθήσει και θα συνεχίσουν να βοηθάνε,όμως σύμφωνα με έρευνες και μελέτες ανακάλυψαν πως όσο περισσότερο ανεβαίνει το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων τόσο περισσότερο μειώνονται οι γεννήσεις.

Αυτό που ισχυρίστηκε λοιπόν είναι πως ενώ το προσδόκιμο ζωής θα αυξηθεί και αυτό συνεπάγεται αύξηση του πληθυσμού,θα μειωθούν λίγο οι γεννήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει περαιτέρω αύξηση μεν του πληθυσμού αλλά όχι στον βαθμό που θα υπήρχε αν το προσδόκιμο της ζωής ήταν μικρότερο.

Έτσι λοιπόν αν θέλουμε να κατηγορήσουμε για κάτι τα εμβόλια αυτό δεν είναι η μείωση και η εξόντωση του πληθυσμού,αλλά γιατί θα μειωθεί λίγο η αύξηση του πληθυσμού και σε αυτό δεν φταίνε αυτά,αντίθετα αυτά είναι υπαίτια για την αύξηση του προσδόκιμου ζωής καθώς εξάλειψαν ένα μεγάλο αριθμό θανατηφόρων ασθενειών του παρελθόντος.Ένας πληθυσμός που συνεχώς θα αυξάνεται είτε με ταχείς ρυθμούς είτε με πιο αργούς.

Λεπτομέρειες δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο
http://debunkingdenialism.com/2013/08/05/bill-gates-vaccines-and-human-depopulation/

Δυστυχώς όμως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως η συνωμοτική φαντασία υπερνικά την ορθολογική επιστήμη και μάλιστα ξεδιάντροπα και δίχως κανένα ίχνος σοβαρότητας προτρέπουν άλλους ανθρώπους να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους,δεν μας λένε όμως τι θα γίνει αν κάποιος τους ακούσει και το παιδί τους πεθάνει από κάποια ασθένεια που τα άλλα παιδάκια θα την περάσουν απλά με ένα πυρετό και αν τα δικά τους παιδιά τα έχουν αφήσει δίχως εμβόλια.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Αρθρογράφος - Ερευνητής