Ποιοι είμαστε
Αρχική Πήγε σε οίκο ανοχής στην Θεσσαλονίκη και έφτασε μέχρι την Πάτρα.HOAXES FAKE NEWS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πήγε σε οίκο ανοχής στην Θεσσαλονίκη και έφτασε μέχρι την Πάτρα.

14 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια πικάντικη ανάρτηση με κάποιο οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη και κάποιον που έπιασε την αδελφή του να “εργάζεται” εκεί. Αυτές οι πικάντικες αναρτήσεις (γιατί είδηση δεν είναι, άσχετα αν αναπαράγεται από ειδησεογραφικές σελίδες) γράφονται και στοχεύουν στην περιέργεια των αναγνωστών, και δημοσιεύονται, αναπαράγονται μόνο και μόνο για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα.

Ας τη διαβάσουμε πρώτα:
Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν πριν λίγες μέρες σε οίκο ανοχής που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, όταν νεαρός άνδρας, ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες, ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα “βρισκόταν”.
Έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γuμvή η αδελφή του!

Οι σκηνές που ακολούθησαν από το ξαφνικό τετ-α-τετ του αδελφού με την αδελφή του μέσα στον οίκο ανoχής δεν περιγράφονται, καθώς ο άντρας μετά το αρχικό σοκ άρχισε να τη χτυπά αλύπητα, παρά τις προσπάθειες τόσο των φίλων του, όσο και ανθρώπων του “σπιτιού”, να την προστατέψουν.

Όταν τελικά μπόρεσαν να αποσπάσουν από τα χέρια του την αιμόφυρτη κοπέλα, αυτή κλαίγοντας τού αποκάλυψε πως εδώ και μερικά χρόνια ασκεί το “αρχαιότερο επάγγελμα”, καθώς λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη. Επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση στην οποία περιήλθε, τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία ποτέ δεν αναρωτήθηκαν πώς τα φέρνει βόλτα…

Τελικά αυτός ο αδελφός της ιερόδουλης, πρέπει να είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος, επάνω σε αυτό τον πλανήτη. Δεν είναι λίγο να πέσεις επάνω στην αδελφή σου όχι μία αλλά δύο φορές! Ναι, ναι… δύο φορές

Την πρώτη φορά, έπιασε την αδελφή του στην Πάτρα και αφού γίνανε ρεζίλι στην Πάτρα και δεν μπορούσε να ξαναπάει, αποφάσισε να επισκεφτεί τους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης. Αλλά και εκεί, έπεσε  πάλι πάνω στην αδελφή του και πάλι είχαμε τα ίδια… ξύλο, αίματα και τις ίδιες εξηγήσεις…

Σε αυτές τις πικάντικες αναρτήσεις που είναι προϊόν φαντασίας τις περισσότερες φορές, δεν υπάρχει κανένα μα κανένα άλλο στοιχείο, μόνο η περιοχή – πόλη που έχει γίνει η ιστορία και πολλές φορές μετά από λίγο χρονικό διάστημα γίνονται κάποιες μικρές η μεγάλες αλλαγές και τις ανεβάζουν ξανά, γιατί είναι σταθερή αξία, στην επισκεψιμότητα.
Η παραπάνω πικάντικη ιστορία είχε δημοσιευτεί το 2013, για την Πάτρα, αλλά κάποιος αποφάσισε να αλλάξει το πρώτο μέρος της ανάρτησης που έγραφε για την περιοχή και να μας το ξανασερβίρει το 2014, αυτή τη φορά για τη Θεσσαλονίκη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω απόκομμα.

Θα έχετε προσέχει ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια γενική αύξηση από παρόμοιες πικάντικες αναρτήσεις για μια συγκεκριμένη πόλη της Ελλάδας, την Πάτρα. Έχουμε παρόμοιες πικάντικες ιστορίες, με φοιτήτριες, έγγαμες, και άγαμες… από φωνές που αναστατώνουν την γειτονιά, μέχρι μπετατζήδες που είναι… μπετατζούδες και διάφορες άλλες άθλιες αναρτήσεις.

Τελικά, όλα τα πικάντικα στην περιοχή της Πάτρας, συμβαίνουν και γιατί οι περισσότερες πικάντικες αναρτήσεις μιλάνε για την Πάτρα; Στην Πάτρα συμβαίνει ότι ακριβός και στις υπόλοιπες περιοχές της πατρίδας μας. Απλά κάποιος που έχει μια σελίδα ή κάποιο blog με ειδησεογραφικά θέματα της Πάτρας, έχει και μεγάλη φαντασία, και βρήκε αυτό τον τρόπο για να αυξήσει την επισκεψιμότητα.

Αυτές οι πικάντικες αναρτήσεις, έχουν το καλό ότι ποτέ δεν περιέχουν στοιχεία εκτός από την περιοχή που “συνέβει” η πικάντικη ιστορία, και είναι αδύνατο να τις απομυθοποιήσεις με αποδείξεις, εκτός αν ψάξεις και βρεις το ίδιο κείμενο για κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδας σε παλιότερη ανάρτηση…

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.