«Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!» – Καταρρίπτεται

In Fake news, Hoax by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

  • ΨΕΥΔΕΣ

Το άρθρο αναφέρει:

Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!

Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια. 

Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard – Australia σε ελεύθερη μετάφραση: 

«ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ… Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών. 

Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία. 

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας. 

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. 

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας. 

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: 

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. 

‘Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.» 

Είναι όμως αλήθεια;

Ας παραπέμψουμε και πάλι το οφθαλμοφανές,δεν παρουσιάζεται στο άρθρο η δήλωση της πρωθυπουργού. Γιατί δεν παρουσιάζεται; Μα γιατί δεν την έκανε ποτέ..

Να σημειωθεί εδώ πως πρωθυπουργός της Αυστραλίας σήμερα (17 Ιουνίου 2014) είναι ο Tony Abbott  και όχι η Julia Gillard η οποία επίσης δεν προέβη ποτέ σε τέτοια δήλωση. Από τις 15 Σεπ. 2015 πρωθυπουργός της Αυστραλίας, είναι ο Malcolm Turnbull
https://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_Turnbull
http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Abbott
http://en.wikipedia.org/wiki/Julia_Gillard

Το ίδιο άρθρο είχε κυκλοφορήσει και το 2009 και είχε αποδοθεί στο τότε πρωθυπουργό της Αυστραλίας Kevin Rudd.

Είναι όμως αλήθεια όλο αυτό; Είχε μιλήσει ο KEVIN RUDD με τέτοιο τρόπο το 2009;Και τι είχε συμβεί για να ξεκινήσει όλη αυτή παραφιλολογία;

Ο Kevin Rudd ποτέ δεν έκανε αυτή την δήλωση η οποία διαδόθηκε μέσω email.

Πάμε στο 2005 όπου ο υπουργός παιδείας Brendan Nelson είπε πως όλοι πρέπει να ενταχθούν στη κοινωνία ανεξαρτήτως θρησκείας και πως πρέπει να σεβαστούν τις αξίες της Αυστραλιανής κοινωνίας. Ένα σαφώς καθαρό μήνυμα. Ο τότε πρωθυπουργός John Howard είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι πρόθυμη να πάει σε τζαμιά για να διασφαλίσει πως δεν θα γίνεται κήρυγμα για τρομοκρατικές ενέργειες και αυτές οι δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν στην διεθνή μπλογκόσφαιρα και εν συνεχεία στη δική μας αφυπνισμένη πλέον μπλογκόσφαιρα.
http://www.abc.net.au/news/2005-08-24/minister-tells-muslims-accept-aussie-values-or/2088062

http://www.hoax-slayer.com/gillard-muslims-leave.shtml

http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

http://urbanlegends.about.com/od/government/a/Australian-Prime-Minister-Muslim-Immigrants.htm