Ο ανώτερος πολιτισμός της Βόρειας Ευρώπης.Η περήφανη κλωτσιά στην τουρίστρια.

4

 

en_tour

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κυκλοφορεί και αναπαράγεται πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,κυρίως στο facebook εκεί που οι φίλοι μου το κοινοποίησαν με άπειρα σχόλια δήθεν ηθικής…

Τίτλος του…

Ο ανώτερος πολιτισμός της Βόρειας Ευρώπης

Αντιγράφω το άρθρο ως έχει με τα κεφαλαία γράμματα,διότι μην ξεχνάμε τη καταγωγή και πως να το κάνουμε άλλωστε,με μικρά γράμματα χάνεται το νόημα..

ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.

Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ‘ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ’ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!

………………………………………………………………………………..

Μπράβο παππού!!συγχαρητήρια!! …Λένε και σχολιάζουν και οι φίλοι μου που κοινοποίησαν το εν λόγο άρθρο…

Να αγιάσει το δεξί πόδι του παππού πάραυτα…

Μόνο που κάτι πάει στραβά, το όλο σκηνικό είναι σκηνή από πορνό για περίεργα γούστα και κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2006.Στη φωτογραφία απεικονίζεται η »ηθοποιός» προτεινόμενη για 69 βραβεία όσκαρ σε διάφορες παρόμοιες σκηνές,δεν βάζω λινκ επειδή οδηγεί σε ιστοσελίδα ακατάλληλου περιεχομένου.

222190-113328-1-fs

Με το θέμα είχαν ασχοληθεί και στο lifo.gr πέρυσι τέτοιο καιρό..

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/39387

Μερικοί φίλοι θα πουν ότι αυτά συμβαίνουν από τους  εισαγόμενους τουρίστες που δεν σέβονται τίποτα ασχέτως αν αυτό το σκηνικό είναι σκηνή από πορνό και ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος..

Ναι αγαπητοί φίλοι,αυτά συμβαίνουν όπως θα δούμε και στη παρακάτω φωτογραφία η οποία ανέβηκε στο twitter και δείχνει μια γνώριμη σε όλους μας σκηνή δείγμα του δικού μας πολιτισμού και της ευπρέπειας μας..

 

taxi

 

Ο ισχυρισμός λοιπόν για το ότι η εν λόγο »κυρία» είναι τουρίστρια ..ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ…

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

 

 • John Smith

  Μάλιστα. Έχουμε έναν άνθρωπο που κάνει κάτι τέτοιο στη μέση του δρόμου, και αντί να σκεφτούμε τι πρόβλημα έχει και να δούμε αν μπορούμε να τον βοηθήσουμε εμείς τον κλοτσάμε. Ένδειξη ανώτερου πολιτισμού, δεν μπορώ να πω…

  Και το λέω αυτό γιατί μπορεί το βίντεο να ήταν ψεύτικο, αλλά οι αντιδράσεις αυτών που το θεώρησαν αληθινό δεν ήταν καθόλου ψεύτικες. Μάλλον κάποιοι πρέπει να αναθεωρήσουν λίγο τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Άλλο να ενοχλούμαι από κάτι το άσχημο και άλλο να φέρομαι σαν κάφρος νομίζοντας ότι έτσι δείχνω το πόσο «ανώτερος» είμαι.

 • Giorgos Hailazidis

  Ναι παιδιά είναι ακριβώς το ίδιο (ο ταριφας στην γωνία στο θάμνο -και η Αγγλίδα στο σταθμό του τρένου στο διάδρομο επιβίβασης ) μου φαίνεται ότι την είπατε την μ@λ@κια σας

  • Nikos Von Match

   Εσύ το κατάλαβες ότι είναι σκηνή από τσόντα, Η ΜΠΑ;

   • vv

    δεν τα πιανει τοσο ευκολα