Αίτηση για αύξηση των αεροψεκασμών

17

Προς: Νέα Τάξη Πραγμάτων/Ανώτατη Διοίκηση/Διεύθυνση Ελέγχου Νου/Τμήμα Αεροψεκασμών

Θέμα: Αυξημένη κινητικότητα ακτιβιστών κατά των αεροψεκασμών

Διαβάθμιση: EYES ONLY, DO NOT COPY

Κύριοι Διευθυντές,

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα τρολ αμφισβήτησης που έχουμε στρατηγικά σπείρει στο διαδίκτυο αναφέρουν πως υπάρχει αυξημένη κινητικότητα των ακτιβιστών κατά των αεροψεκασμών.

Τα συγκεκριμένα τρολ, που εμφανίζονται ως σκεπτικιστές και χρησιμοποιούν τα γνωστά επιχειρήματα που έχουμε ετοιμάσει από το 1972, αναφέρουν πως οι προσπάθειές τους να παραπλανήσουν το κοινό και να εμφανίσουν τους αεροψεκασμούς ως ένα φυσικό φαινόμενο, αποτυγχάνουν.

Οι λόγοι της αποτυχίας είναι (με σειρά σημαντικότητας):

 1. Αυξημένη κυκλοφορία βίντεο στο youtube με ακλόνητες αποδείξεις για αεροψεκασμούς. Πιο πρόσφατο χτύπημα ήταν το βίντεο της προσγείωσης του ψεκαστικού αεροπλάνου που κυβερνούσε ο ανιψιός του George Soros. Κανείς δεν αμφισβητεί την εξαιρετική βοήθεια στην προσπάθεια ελέγχου του πληθυσμού που έχει προσφέρει ο κος Soros, αλλά είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει πως ο ανιψιός του είναι στην καλύτερη ηλίθιος και δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση ευθύνης. Οι αντιρρήσεις μας δεν έγιναν αποδεκτές και το αποτέλεσμα ήταν να ξεχάσει να κλείσει τα ψεκαστικά κατά την προσγείωση. Έγινε προσπάθεια αποσιώπησης του βίντεο, αλλά αυτό είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.
 2. Αύξηση κρουσμάτων αρρώστιας Μοργκέλονς (αν και επιθυμητό φαινόμενο, τα κονδύλια για αποσιώπηση των γιατρών που κάνουν αυτές τις διαγνώσεις έχει προσωρινά κολλήσει στη Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, και έχουμε μείνει πίσω με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανεπηθύμιτες διαρροές).
 3. Εμφάνιση ομοιοπαθητικών φαρμάκων για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων των αεροψεκασμών. Μέχρι πρόσφατα, οι ακτιβιστές είχαν βρει έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο καταπολέμησης των συμπτωμάτων με τη χρήση μείγματος μαγειρικής σόδας και ξυδιού. Σε ικανοποιητικές ποσότητες το μείγμα βοηθούσε με τους πονοκεφάλους, το τρέμουλο καθώς και τους λεκέδες από εμετό σκύλου στο χαλί. Η μυρωδιά του όμως λειτουργούσε αποτρεπτικά στη συνεχή χρήση και έτσι δεν κρίναμε πως ήταν απαραίτητο να κάνουμε αλλαγές στις ενεργές ουσίες του ψεκάσματος. Με την εισαγωγή όμως της ομοιοπαθητικής, που ως γνωστό έχει καλύτερα αποτελέσματα από τη συμβατική ιατρική μιας και οι μεγάλες φαρμακευτικές ελέγχονται από τις γνωστές Μασονικές στοές, τα συμπτώματα των ψεκασμών έχουν μειωθεί με αποτέλεσμα ο πληθυσμός να έχει σχεδόν επανέρθει στα φυσιολογικά επίπεδα σκέψης!
 4.  Συνεχείς οχλήσεις και επερωτήσεις στη Βουλή της Ελλάδας από το κόμμα των ΑΝΕΛ. Ο πρόεδρος αυτού του κόμματος, ιδιαίτερα δραστήριος (σκάφος, ψαροντούφεκο, κτλ), γνώστης των νομικών τεχνασμάτων μιας και περνάει τον μισό του χρόνο στα δικαστήρια, έχει δείξει πως γνωρίζει τί συμβαίνει αλλά κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα του θέματος. Εκτίμηση των αναλυτών μας είναι πως, σε συνεργασία με τους ακτιβιστές, ετοιμάζουν μεγάλο χτύπημα κατά των συμφερόντων μας.

Προτάσεις:

Προτείνουμε

 1. αύξηση δραστηριότητας, περισσότερες πτήσεις, ειδικά πάνω από την Ελλάδα.
 2. επαναχρησιμοποίηση των ΝΑΤΟικών αεροπλάνων
 3. αύξηση των πτήσεων αεροπλάνων χωρίς διακριτικά

Συμπέρασμα:

Προκειμένου να επανέρθουμε στην αρχική κατάσταση ελέγχουν του νου, θα πρέπει να αυξηθούν οι αεροψεκασμοί. Ειδικά αυτοί που γίνονται στα μεγαλύτερα υψόμετρα που ως γνωστό έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας μιας και παρόλο το υψόμετρο και την ένταση των ανέμων πέφτουν απ’ ευθείας κάτω και πετυχαίνουν μόνο τους ανθρώπους που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η οργανωτική/εκτελεστική ομάδα

chemtrail-1

Θοδωρής Μαγουλάς

Θοδωρής Μαγουλάς

Αρθρογράφος - Ερευνητής at ellinika hoaxes
Θοδωρής Μαγουλάς

Latest posts by Θοδωρής Μαγουλάς (see all)

 • dt

  χαχαχαχαχ καλό!

 • Mila

  Για άλλη μια φορά αντιμετωπίζετε το θέμα αυτό με ελαφρότητα και ανευθυνότητα. Είχα στείλει κάποτε μήνυμα στο facebook, αλλά με γράψατε στα παπαράκια σας.

  Πείτε το επιτέλους ότι πρόκειται περί τροποποίησης καιρού; Όλος ο πλανήτης το ξέρει και στην Ελλάδα κατασκευάζουμε θεωρίες συνωμοσίας! Και σε αυτό ευθύνεστε και όλα τα blogs που δεν συζητάτε το θέμα σοβαρά, αλλά αντιθέτως ζείτε από τα κλικς για σαχλά αρθράκια!

  Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, ας ψάξει στο ίντερνετ με τους όρους cloud seeding (η τεχνική) και geoengineering (ο κλάδος της επιστήμης).

  • GreekSkeptic

   «Ελαφρότητα και ανευθυνότητα». Για πιο θέμα, για τους αεροψεκασμούς!

   Στα 20 χρόνια που κυκλοφορεί η θεωρία των αεροψεκασμών δεν έχει εμφανιστεί έστω και μια χειροπιαστή απόδειξη, ΟΥΤΕ ΜΙΑ!
   Κανείς από τους «ακτιβιστές» του πληκτρολόγιου και των πανό στο Σύνταγμα δεν έχει καταφέρει να βρει ένα γραμμάριο από τους εκατομμύρια τόνους που ψεκάζονται κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο.
   Ούτε ένας δεν έχει φέρει ξεκάθαρες φωτογραφίες που να δείχνουν ένα ψεκαστικό αεροπλάνο και όλο βλέπουμε γνωστές κατασκευές, αλλά όταν σας λέμε περί τίνος πρόκειται εσείς γελάτε και κοιτάτε αλλού.
   Ούτε ένας δεν έχει φέρει μια επιστημονική έρευνα που να δείχνει ξεκάθαρα τί ψεκάζουν και τί συνέπειες έχει αυτό στον πλανήτη, στους ανθρώπους και οπουδήποτε αλλού.
   Κάνετε έρευνες, μας λέτε, έχετε στοιχεία, φωνάζετε. Cloud seeding, γεωμηχανική, ΑΚΟΥΣ ΚΟΣΜΕ! ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕΕΕΕ. Έχετε κάνει έρευνα στο youtube και σε site τα οποία συμφωνούν μαζί σας, γιατί αν τολμήσει κάποιος επιστήμονας που έχει αφιερώσει μερικά χρόνια στα θρανία να σπουδάζει και να διαβάζει για να γίνει μετεορολόγος, εσείς αμέσως τον κατηγορείτε πως είναι με τη νέα τάξη πραγμάτων (ότι και αν σημαίνει αυτό στο μυαλό σας) και τον απορρίπτετε.

   Δεν έχετε κάνει τίποτα από τα παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια και έχετε το θράσος να ζητάτε να πάρουμε το θέμα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όσες φορές το έχω κάνει με έχετε βρίσει, με έχετε αποκαλέσει ηλίθιο πιόνι και βαλτό των διαφόρων που θέλουν τον θανατό μας.

   Αν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά προσπαθείστε να είστε σοβαροί.
   Εν τω μεταξύ πάρτε το απόφαση, η θεωρία σας είναι τόσο λογική όσο και αυτή που λέει ότι τα ουράνια τόξα είναι προϊόν των αεροψεκασμών (ναι, το έχετε πει και αυτό) και δεν της αξίζει σεβασμός αλλά χλευασμός.
   Και αυτό θα εισπράτετε μέχρι νεωτέρας.

   • Mila

    Πείτε μου σας παρακαλώ, τι το σοβαρό και υπεύθυνο έχει το συγκεκριμένο άρθρο; Έχω διαβάσει πολλά αξιόλογα από εσάς, αλλά τι προσφέρει αυτό εδώ;

    Και το να αντιμετωπίζετε σαν «ψεκασμένους» όποιον δεν συμφωνεί μαζί σας, καλή τακτική. Αλλά μαζί μου δεν πιάνει.

    ΥΓ. Και βγάλτε την προέγκριση στο σχόλιο. Τι φοβάστε; Τι προσπαθείτε να λογοκρίνετε;

    • disqus_13LCKX7XGr

     Mila μου δίνεις το τηλέφωνό σου;

    • GreekSkeptic

     Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει τίποτα το σοβαρό και υπέυθυνο. Αυτός ήταν και ο στόχος του. Έχει όμως μια διάθεση σαρκασμού και μπόλικη ειρωνία.

     Προσφέρει κατά τη γνώμη μου ένα ελαφρύ μειδίαμα (ξέρετε, αυτό το ελαφρύ χαμόγελο που σχματίζεται όταν ακούς κάτι αστείο, αλλά όχι τόσο αστείο ώστε να γελάσεις), κάτι που χρειαζόμαστε όλοι την συγκεκριμένη περίοδο.

     Ενώ το να αντιμετωπίζετε σαν «πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων» όποιον δεν συμφωνεί μαζί σας είναι λογική τοποθέτηση βασισμένη σε ψύχραιμη ανάλυση των δεδομένων. Μαζί μου πιάνει, απλώς σταματώ να μιλάω.

     ΥΓ. Η προέγκριση στα σχόλια είναι συστημικό (χιιιιι, τί είπα τώρααααα) και μας επιτρέπει να σβήσουμε σχόλιο το οποίο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που έχουμε γράψει πολύ αναλυτικά στην πρώτη σελίδα του site. Αν θέλαμε να λογοκρίνουμε θα ήταν πολύ εύκολο να γίνει χωρίς να φαίνεται από κανέναν, τεχνολογία γαρ. Αλλά, σε αντίθεση με άλλα site και σελίδες στο Facebook που με έχουν κάνει μπλοκ διότι τόλμησα να τους πω πως κάνουν λάθος και αυτό που βλέπουν στον ουρανό δεν είναι απόπειρα μαζικής δολοφονίας αλλά τεχνητά σύννεφα και νερό σε μορφή πάγου, εμείς επιτρέπουμε τις «άλλες» φωνές ακόμα και όταν αποκαλύπτουν τους σκοτεινούς διαδρόμους που ενώνουν εμάς με τα κέντρα ελέγχου του πλανήτη.

     Θα με συγωρέσετε τώρα αλλά θα σας αφήσω να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, κάτι που κάνετε πολυ καλά και χωρίς βοήθεια. Σε 30′ αρχίζει το Βραζιλία-Χιλή που θέλω να δω (από χθες πάσχω από στερητικό σύνδρομο) και ίσα που προλαβαίνω να σκουπίσω και να ξεσκονίσω ώστε να μην φάω παντόφλα όταν γυρίσει η Σύζυγος με τα παιδιά από το πάρτι.

     • dt

      Έχω λιώσει 😛

     • Mila

      Με είδες να σε αντιμετωπίζω κάπου ως εκπρόσωπο της Νέας Τάξης; Με είδες να μιλάω πουθενά για Νέα Τάξη; Όχι και ούτε πρόκειται!

      Χαίρομαι πάντως με 2 πράγματα. Πρώτον ,χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι το άρθρο δεν έχει καμία σοβαρότητα. Και δεύτερον, που εμμέσως παραδέχεσαι ότι είναι αυτό που λέω (τεχνητά σύννεφα, νερό = προκαλείς βροχή για να μην βρέξει κάπου αλλού που δεν θες).

      Και για να ξεκαθαριστώ… Προσωπικά, όπως και όλοι οι κάτοικοι της χώρας που ζω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ. Ναι, γιατί πολύ απλά μπορούμε να έχουμε ήλιο. Λυπάμαι που δεν ζω σε μια ηλιόλουστη χώρα πια, αλλά χαίρομαι που μένω σε μια χώρα, όπου οι πολίτες της μπορούν να είναι ενημερωμένοι.

      Τέλος πάντων… επειδή βαριέμαι να εξηγώ, μια έγκυρη πηγή που εξηγεί τι είναι αυτό που λέω: http://www.bbc.com/news/uk-politics-18817945 Έχει ένα βίντεο κάτω-κάτω από μετεωρολόγο, που εξηγεί ακριβώς τι είναι.

     • greek skeptic

      Αγαπητή Μίλα, δεν ξέρω εσύ τί πιστεύεις και να σου πω την αλήθεια, δεν με πολυαπασχολεί. Το ότι βλέπεις αυτά που βλέπεις σε ένα χιουμοριστικό κείμενο είναι δικο σου θέμα και φαντάζομαι με την κατάληλη φαρμακευτική αγωγή μπορεί και να μετριαστεί.
      Εν τω μεταξύ, το να λες πως το cloud seeding που αναφέρει και το bbc είναι αυτό που κάνουν τα αεροπλάνα αφήνοντας ίχνη, δείχνει πως μάλλον δεν ξέρεις αρκετά από τη θεωρία συνωμοσίας την οποία ασπάζεσαι. Προτείνω να μπεις στο http://www.chemtrails.gr και να ενημερωθείς, πριν κάνεις άλλα σχόλια.
      Αλλά ακόμα και έτσι, ακόμα και αν το cloud seeding είναι κάτι που συμβαίνει, δεν το κάνουν τα αεροπλάνα με την πρόσθεση λίγου πάγου. Αν διαβάσεις το άρθρο που μου έδωσες μιλάει για συγκεκριμένα χημικά.
      Τέλος, σχετικά με το πόσο ηλίολουστη είναι η χώρα αυτή και αν έχει πάψει να είναι, προτείνω να δεις τα στατιστικά της μετεορολογικής υπηρεσίας πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα βασισμένα στις δικές σου παρατηρήσεις.

     • Έχετε μπερδέψει τη θεωρία των αεροψεκασμών, (λευκές ουρές αεροπλάνων) με τη τροποποίηση του καιροί σε τοπικό επίπεδο. (Σπορά ιωδιούχου αργύρου ή ξηρού πάγου στα σύννεφα που ήδη υπάρχουν)
      Το παρακάτω ντοκιμαντέρ του bbc εξηγεί αυτή τη μέθοδο και πιστεύω ότι αν διαθέσετε λίγο χρόνο και το παρακολουθήσετε θα καταλάβετε ότι η σπορά ιωδιούχου αργύρου δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τη θεωρεία των αεροψεκασμών (λευκές ουρές).
      https://www.youtube.com/watch?v=zlX7rJv_m0g

     • Mila…Χαίρομαι που δεν αντιμετωπίζεις τον Greek Skeptic ως πιόνι…Τα Ellinika Hoaxes σου παραθέτουν βίντεο πως λειτουργεί το cloud seeding τοπικά βέβαια γιατί σε παγκόσμιο επίπεδο άνθρακες ο θησαυρός,εγω θα σου πω πως και η Κίνα τροποποίησε το καιρό στην Ολυμπιάδα για να μη βρέξει,όχι με αεροψεκασμούς γιατί δεν λειτουργούν σε τέτοια κλίμακα αλλά με βομβαρδισμό των νεφών από το έδαφος,http://www.independent.co.uk/sport/olympics/how-beijing-used-rockets-to-keep-opening-ceremony-dry-890294.html επίσης με την μέθοδο του cloud seeding δημιούργησαν και μια χιονόπτωση στη Κίνα http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8337337.stm Αυτά λοιπόν να τα συζητήσουμε όσο θες καθώς είναι υπαρκτά και αποδεδειγμένα τα υπόλοιπα όμως τραγελαφικά που ακούγονται άστο,με βάση τα παραπάνω λοιπόν τίθεται το ερώτημα αν είναι σωστό να γίνονται τέτοια πειράματα η όχι,οι απόψεις διίστανται,άλλοι λένε όχι,άλλοι λένε πως είναι καλό γιατί χρειάζεται νερό πάνω από καλλιέργειες κλπ. Όσον αφορά το κείμενο του Greek Skeptic το οποίο ναι μεν έχει μια δόση ειρωνείας αλλά από την άλλη να ξέρεις πως… Όποιος ισχυρίζεται κάτι δίχως αποδείξεις,το καταρρίπτεις και δίχως αποδείξεις… Αν και στα άρθρα μας έχουμε παραθέσει αποδείξεις για το ψέμα πολλών ισχυρισμών των φαν των αεροψεκασμών,ψεύτικες φωτό κλπ. Καμία απόδειξη λοιπόν δεν έχει παρουσιαστεί από όσους ισχυρίζονται πως αεροψεκασμοί συμβαίνουν και μας ελέγχουν το μυαλό,σπέρνουν ασθένειες κλπ,ή ότι ελέγχουν το καιρό σε παγκόσμια κλίμακα.Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία.

     • Σαχλαμαρισταν

      Να σας ρωτήσω κάτι, έχετε σπουδάσει μηχανολόγος? φυσικός ή μετεωρολόγος? Γιατί όσα λέτε είναι ημιμάθεια και αστεία

    • Θα σας προτείνω να διαβάσετε το σχετικά με εμάς, γιατί έχω μια μικρή υποψία ότι δεν γνωρίζετε πως στη σελίδα αυτή είναι η ένωση τριών διαφορετικών blogs.
     Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε και η κατηγορία με τα «άλλα θέματα» (δλδ θέματα που δεν έχουν κάποια κατάρριψη δημοσίευσης με αποδείξεις) και κάθε άρθρο έχει και το συντάκτη του.

     Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σας, αλλά ο ισχυρισμός σας ότι προσπαθούμε να λογοκρίνουμε δεν αληθεύει.
     Ακόμη να σας ενημερώσω πως τα σχόλια πάντα περνούσαν από έγκριση για τους παρακάτω κανόνες σχολιασμού. Πιστεύω πως καταλαβαίνετε ότι ένα σχόλιο με βωμολοχίες δεν θα πρέπει να περάσει. Διαφορετικά θα καταντήσουμε defencenet όπου ο κάθε αναγνώστης βρίζει τον άλλο. Δεν υπάρχει καμιά λογοκρισία στα σχόλια και αν ήταν έτσι δε θα επιτρέπαμε τα ανώνυμα σχόλια.
     ———————————————-

     Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει
     1. Απειλές, ύβρεις και συκοφαντίες.
     2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
     3. Θέματα, άσχετα με την ανάρτηση.
     4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά.
     5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
     6. Διαφημίσεις.

     Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.

  • ΔΟΚΤΩΡ.ΟΧΙΟΧΙΟΧΙ!

   Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι τα παιδιά που μαζεύτηκαν στο ellikiahoaxes -και κάθονται με γαϊδουρινή υπομονή και αποδομούν τις συνωμοσιολογικές μπαρούφες- το κάνουν για τα …κλικς, είναι πιο άκυρο και από το πιστεύει κάποιος στους αεροψεκασμούς!

   Μα καλή μου κυρία, άμα θέλαν κλικς, το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν θα ήταν να στήσουν μια ακόμα like-farming σελίδα εξυμνώντας το πόσο γαμάουα λαός είμαστε και πόσο άμοιροι ευθυνών είμαστε (ως γνωστόν πάντα φταίνε οι άλλοι), λίγο κους κους, λίγο γκρίνια, λίγο μιζέρια και σκυλο-ποπ κουτσομπολιά, λίγο συνωμοσιολογία, καμιά πιασάρικη φώτο με ό,τι να ναι λεζάντα, και τίτλοι ΣΟΚ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΔΓΙΑΔΟΣΤΕ!!!!111 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!1! ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ κλπ

   Το 90% των ελληνικών μπλογκς (αλλά και των αναγνωστών τους μια και η σχέση είναι αμφίδρομη) ακολουθούν αυτό το μοτίβο:
   ξυπνήστε/μας ψεκάζουν/μας την πέφτουν οι μασόνοι, οι εβραίοι, οι ροτσιλντ/εμείς οι σουπερ-ντουπερ ΕΛληνες που δε φταίμε σε τίποτα κλπ κλπ κλπ
   ΕΙΔΙΚΑ επειδή ο λαϊκίστικος συνωμοσιολογικό λόγος μαζεύει κλικς και οι αρπακολλατζήδες φράγκα από τις διαφημίσεις. (να μη μιλήσω για την εθνικιστική προπαγάνδα που τρέφεται από τη συνωμοσιολογία)

   Αλλά ΕΣΕΙΣ το βρήκατε! Όχι μόνο μας ψεκάζουν, αλλά όσοι δε το πιστεύουν το κάνουν για τα …κλικς! Κι όχι επειδή οι ισχυρισμοί των ψεκασμένων είναι για γέλια, ας πούμε… όχι! το βρήκατε! Τα κλικς είναι!

   Αλήθεια, την παλιά κρητική παροιμία
   «έριξε’ ο κουζουλός μια πέτρα στο πηγάδι και 40 γνωστικοί δε μπορούν να την’ εβγάλουν»
   την έχετε ακουστά;

   • greek skeptic

    Μου άρεσε η Κρητική παροιμία!

   • γεώργιος γεωργίου

    Τι; Δεν είμαστε σούπερ ντούπερ οι Έλληνες;
    Και είναι δυνατόν αυτό να το λέει έλληνας; αποκλείεται!
    Ή μήπως είζαι μαζόχας;
    Γιατί εγώ που είμαι έλληνας (και όχι μαζόχας), άμα είναι κανένα ωραίο ψεματάκι να μου αρέσει το λέω (και μετά το πιστεύω κιόλας)!

  • Σαχλαμαρισταν

   Αν νομίζεις πως από το ίντερνετ γίνεσαι επιστημονας πάρε και διδακτορικό. Δεν εχει καμία σχέση με επιστημονική τεκμηρίωση το ιντερνετ. Τοσα χρόνια τα φαγαμε στα πανεπιστήμια και ακόμα διαβάζουμε για να μας κάνετε μάθημα με αρθρα χωρίς συγγραφέα και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία? Θέλετε να ξέρετε τι είναι αεροψεκασμοί? μια θεωρία βλακείας από διαταραγμένα άτομα. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.