Αποκάλυψη! – Ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα

25

Πρόσφατα άρχισα να αναρωτιέμαι ποιοί τελικά φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα, την γνωστή οικονομική και την όχι τόσο γνωστή κοινωνική, όπου οι θεσμοί έχουν διαλυθεί και οι αρχές που ορίζουν τη συμπεριφορά μας έχουν κονιορτοποιηθεί.

Μετά από αιματηρή έρευνα (δάγκωνα τα νύχια μου διαβάζοντας μερικά αποκαλυπτικά site και κάποια στιγμή δάγκωσα λίγο πιο δυνατά) κατέληξα στην παρακάτω λίστα.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να ξεκαθαρίσω πως η σωστή έρευνα δεν γίνεται ψάχνοντας σε αρχεία, διασταυρώνοντας στοιχεία και επιβεβαιώνοντας πληροφορίες. Όχι, αυτή η μέθοδος είναι σίγουρο πως θα μας στείλει ακριβώς εκεί που θέλουν οι δυνάμεις που μας ελέγχουν μιας και ποτέ δεν καταλήγουμε στα συμπεράσματα  που θέλουμε.

Αν πρέπει λοιπόν να επιβεβαιώσουμε τις υποψίες μας και να βρούμε μόνο τα στοιχεία που ταιριάζουν με τις θεωρίες μας, θα πρέπει να ψάξουμε αποκλειστικά από τον υπολογιστή μας, μόνο για site τα οποία είναι αφιερωμένα στο να αποκαλύπτουν την αλήθεια και να διαβάζουμε άρθρα που έχουν στον τίτλο τις λέξεις ΣΟΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ και ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ το οποίο αποτελεί κωδικό για τους μυημένους ώστε να μην το πιάσουν τα Κέντρα του εξωτερικού τα οποία θέλουν να μας ελέγξουν. Όχι παίζουμε!

Αυτά λοιπόν που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ σήμερα είναι κόλπα προχωρημένα και να τα χρησιμοποιήσετε με φειδώ διότι απότομη έκθεση σε αυτές τις πληροφορίες μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδίες, ισχυρούς πονοκεφάλους (η παγίδα που έχει στηθεί για να μη διαβάζουμε την αλήθεια), ακατάσχετη διάρροια (πως να διαβάσεις αν τρέχεις στη τουαλέτα) και κάκωση μηνίσκου (καθώς πέφτεις στα γόνατα με φόρα υπό το βάρος των αποκαλύψεων).

Μπορεί η λίστα αυτή να είναι ελλιπής αλλά μερικά μυστικά είναι πολύ βαθιά κρυμμένα. Προφανώς η λίστα δεν έχει φτιαχτεί με σειρά προτεραιότητας μιας και ο κάθε ένας από αυτούς παίζει το δικό του ρόλο και αν έχετε να προσθέσετε κάτι κάντε το ελεύθερα, απλώς να ξέρετε πως αν δεν απαντήσω, τότε κάποιο από τα παρακάτω ονόματα, ή όλα, είναι το σωστό και η ζωή μου κινδυνεύει!

Να λοιπόν ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα:

Μην είστε λοιπόν πρόβατα! Ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια. Αντισταθείτε, ψάξτε, πιστέψτε!

Μη μου ζητάτε αποδείξεις, αν είχα θα ήμουν νεκρός, αλλά το μέγεθος της συνωμοσίας είναι προφανές και αν δεν το βλέπετε είναι επειδή είστε παρωπιδιστές και οι εχθροί μας έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους μέσω……των αεροψεκασμών!

Αλλά για τους πιο σκεπτικιστές, για εσάς που καπνίζετε αυτό που σας δίνουν δωρεάν, θα σας δώσω ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να σκέφτεστε.

Γιατί νομίζετε πως όλοι οι παραπάνω στοχεύουν την Ελλάδα και τους Έλληνες; Γιατί είμαστε ο επίλεκτος λαός και αν μας αφήσουν ελεύθερους θα κατακτήσουμε τον κόσμο όλο. Πώς θα γίνει αυτό; Μα είναι απλά τα πράγματα:

Οι Έλληνες καταγόμαστε από το Σείριο. Ήρθαμε στη Γη να της προσφέρουμε τις γνώσεις μας αλλά οι κακοί εξωγήινοι που μας μισούν, οι Ερπετόμορφοι, θέλουν να μας σταματήσουν. Για αυτό το λόγο έφτιαξαν τη Σελήνη η οποία είναι εξωγήινη βάση και εντελώς κούφια. Από εκεί μας παρακολουθούν και οργανώνονται με τα τσιράκια τους στη Γη, τις ομάδες που ανέφερα παραπάνω, και με τα chemtrails μας κοιμίζουν ώστε να μη φανεί το μεγαλείο μας. Παράλληλα μας βάζουν τσιπάκια που έχουν το χάραγμα του Εξαποδό για να βλέπουν τί κάνουμε και να ελέγχουν τις κινήσεις μας και τις σκέψεις μας.
Υπάρχουν όμως και καλές δυνάμεις που επικοινωνούν μαζί μας αποκλειστικά μέσω των cropcircles και προσπαθούν να μας αφυπνίσουν ώστε να δούμε την αλήθεια.

Μα καλά, τίποτα δεν ξέρετε, όλα εγώ πρέπει να τα πω;

Αν εσείς λοιπόν δεν μπορείτε αποδείξετε πως αυτά που λέω δεν συμβαίνουν, τότε είναι προφανές πως συμβαίνουν! Αλλά ακόμα και αν στη πιο απίστευτη περίπτωση εγώ κάνω λάθος, και μου φέρετε χειροπιαστές αποδείξεις πως όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν, τότε θα τα απαρνηθώ όλα και θα πάω στο Άγιο Όρος να μονάσω. Μέχρι τότε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

και ΔΓΙΑΙΔΩΣΤΑΙ!

Αλλη μια απόδειξη!
Αλλη μια απόδειξη!

 

Greek Skeptic

Θοδωρής Μαγουλάς

Θοδωρής Μαγουλάς

Αρθρογράφος - Ερευνητής at ellinika hoaxes
Θοδωρής Μαγουλάς

Latest posts by Θοδωρής Μαγουλάς (see all)

 • Thedude82

  Οου μαΐ γκοντ…τι επικές συζητήσεις εχω χάσει στη ζωή μου επειδή δεν γνώρισα νωρις το εκλεκτό σας σάιτ…..λυπάμαι χρόνια που πηηηγαααν χαμεεεενααα ,πριιιν να γνωρισωωω εσεεενααα!

 • Elias Karapateas

  Το θέμα, ως ένα κατηγορώ, εναντίον εμπλεκομένων ομάδων του Σιωνισμού ή με αναπάντεχα παραδείγματα μιας εύθυμης αισθητικής, δεν υφίσταται λογικής, δεν θα πάρω το μέρος καμιάς από τις ομάδες που εκπροσωπούν τα σχόλια. Από την μία μεριά οι φανατικότατοι Ελληνορθοδοξοι, από την άλλη οι «ρέμπελοι» που χλευάζουν, σατιρίζουν και ενέχονται σε μια διαρκή προσπάθεια ερεθισμού ακόμη και του πιο μετριοπαθούς Χριστιανού. Προσωπικά, δεν ταυτίζομαι ούτε με την πώρωση ούτε με την απάθεια. Η συνολική σήψη και παρακμή της κοινωνίας με αγγίζει. Χάσαμε το ένα πόδι, δεν μπορούμε πια να σταθούμε όρθιοι και αντί ο καθένας μας να πει, αυτό και αυτό θα κάνω από δω και μπρος για να είμαι χρήσιμο μέλος στην κοινωνία μας μένουμε απαθής παρατηρητές ανάμεσα σε μια διαμάχη αριστερών και δεξιών, άθεων και θρησκόληπτων, μανιακών και καταθλιπτικών. Καμία προσωπική πρωτοβουλία, αφενός μια προσπάθεια αφύπνισης με όχι και τόσο καλό τρόπο, σαν να είσαι κατάκοιτος και να έχετε ο Χ φανατικός και να και να σου λέει ξύπνα γιατί αλλιώς θα σε πάρει ο εξαποδός, απ την άλλη μια κοροϊδία του τύπου δες τον κοιμάται, ας του βάλουμε πυροφάνι. Η εναπόθεση στην κοινή λογική, σε εύρεση θεραπείας του κοινωνικού ιστού δεν υφίσταται, παρά μόνον από ελάχιστους εναπομείναντες, οι οποίοι πέρα από την ανθρωπιά τους δεν έχουν τίποτα πια. Ναι η κοινωνία βρίσκεται σε τραγική παρακμή και προκαλώ όποιον θέλει να μου αποδείξει το αντίθετο. Σίγουρα ακόμη και αυτοί που κοροϊδεύουν την έλευση του κυβερνούς μεσαιωνα γνωρίζουν βαθιά μέσα τους πως έτσι είναι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια μη παραδοχής της πραγματικότητας με όπλο την σάτιρα, με άμυνα το γέλιο τους. Αυτό δεν σημαίνει πως στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν την κατάρρευση της παγκόσμιας «Βαβυλώνας» όπως πραγματώνεται σήμερα, αν δεν υπάρχει προσωπική προσπάθεια για να ορθοστατήσει και να είναι εν τάξει η δομή και οι μηχανισμοί που θα προβούν στην αποκατάσταση της βλάβης, δεν θα έχουν τραγικές συνέπειες για όλους, εκτός από μια ελίτ που θα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Πολλοί από εσάς εκεί έξω έχετε ήδη καταλάβει τί συμβαίνει, προσφέρετε την αφύπνιση και στον συνάνθρωπο, βοηθήστε όσους έχουν θέληση να σταθούν να σταθούν στα πόδια τους. Δεν είναι ακόμη πολύ αργά για να αυτοεκπληρωθεί το σενάριο καταστροφής, κρατήστε το ηθικό σας ψηλά και μια μέρα ο κόσμος θα είναι καλύτερος.

 • Nick S.

  οπως και να χει ολο και καποιοι θα φταινε…
  τωρα αν ειναι οι Δρακονιανοι απ το Ωμεγα του Κενταυρου, οι Ερπετομορφοι της Ατλαντιδας ή οι γερμανοι και η εε ως «θεσμος» αυτο ειναι αλλη ιστορια

 • Petalas I. Kostas

  Ποσο βλακεια χωραει σε ενα και μονο κεφαλι? αυτος που εγραψε το αρθρο ειναι εγκεφαλικα αναπηρος και απευθυνεται μονο σε εγκεφαλικα αναπηρους….

 • Optimus

  Αγαπήτε Greek Skeptic,

  Είμαι ένας αναγνώστης σου που θεώρει ότι η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση.Έτσι και σ’αυτή την περίπτωση πιστέυω οτι ισχύει το ίδιο.
  Ανάμεσα στις ακραίες θεωρίες συνομωσίας και τον ρόλο των υπερδυνάμεων που θέλουν το «καλό» μας η ιστορική πορεία μας ως έθνος μας έχει διδάξει ότι, όταν και για όσο εξυπηρετούμε τα κρυφά συμφέροντα των άλλων μπόρουμε να είμαστε ήσυχοι….όταν όμως παρεκτραπούμε της πόρειας που μας έχουν θέσει και τολμήσουμε να σηκώσουμε κέφαλι…τότε πρέπει να έρθει ο «δάσκαλος» με τον προσχηματικό χαρακτήρα και τον χάρακα στο χέρι για να μας συνετίσει…
  Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα,αλλά για όλες εκείνες τις χώρες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν υπόσταση παγκόσμιας σημασίας.

  Ευχαριστώ.

 • Ειναι ο εξαποδος
  του εξαποδου

 • AWAKE

  ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

  ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ

  ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ

  ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

  ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ

  ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

  ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!! ΒΕΒΑΙΑ!

  ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

  «ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ»

  -ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  • greek skeptic

   Σε παρακαλώ, δώσε μου λεπτομέριες, χρειάζομαι κάτι να διαβάζω για να με πάρει ο ύπνος.

  • GreekSkeptic

   Τί να σου πω φίλε. Σε παρακαλώ να με ξυπνήσεις. Δώσε ότι έχεις για βοήθεια…

  • Σαχλαμαρισταν

   ό,τι να ναι!

   • Morgan Christos

    Ζουμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο…μας αγαπανε ολοι! δεν εχουμε εχθρους.Συνεχιστε μαγκες να τα ισοπεδωνετε ολα , και να κανετε χαβαλε…η ιστορια επαναλαμβανεται, και ο Λαος που τη ξεχνα ειναι σιγουρο(οσο ο θανατος) οτι θα τη ξαναζησει..εως τοτε συνεχιστε την απομυθοποιηση και το χαβαλε. Το ξυπνημα…θα ειναι βιαιο,και ξαφνικο…

    • Bill Giotis

     Ολα οσα ισοπεδωνουν εδω μεσα ειναι οσα η κοινη απλη αμολυντη λογικη δε μπορει να δεχτει.

     Για οσους δε την διαθετουντ α πραματα οντως ειναι δυσκολα. Δε ξερω πως θα ενιωθα αν ειχαν καταφερει αν με πεισουν οτι με κυνηγαν δαιμονια, ερπετα σατανικοι δισεκατομμυριουχοι και τερατα. Μαλλον στο γιατρο.

     Αληθεια, τι κανετε εξω?Ο κοσμος ειναι μια κολαση!!

     😀

    • John Smith

     Άλλο πράγμα το να ξέρεις τι γεωπολιτικά συμφέροντα υπάρχουν -και πόσο επηρεάζουν και την Ελλάδα- και άλλο να φαντάζεσαι ότι μπορείς να πας μπροστά σαν χώρα χωρίς προσπάθεια -γιατί εμείς είμαστε οι εκλεκτοί, οι άλλοι είναι βάρβαροι- αλλά δεν σε αφήνουν οι κακές ξένες δυνάμεις. Σκεπτόμενος έτσι δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα, απλά θα ρίχνεις στους άλλους το φταίξιμο για την κατάντια σου και θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

     • Nick S.

      νταξει ετσι σωστο, αλλα αν αυτο ηταν το νοημα που ηθελε να περασει ο αρθρογραφος το εκανε εντελως αποτυχημενα…
      Το αρθρο μοιαζει σα να το χει γραψει ο λεβεντης, να το χει επιμεληθει ο θωδωρακης και μετα να το λογοκρινε ο σοιμπλε και να το απρουβαρισε ο ντραγκι

  • Σαχλαμαρισταν

   γεια σου συναιληνα!!!! Πες το δυνατά να το ακούσου όλοι! Για την κατάσταση μας φταίνε οι ΜΑΟΡΙ και οι ΖΟΥΛΟΥ γιατί έιμαστε πιο ζουλού από αυτούς! ουγκ ουγκ

  • Bill Giotis

   Τελεια, Να ενας αφυπνισμενος. Εσενα σε ψεκασαν με το καλο τοπ πραμα να υποθεσω…

 • Το βρήκα!

  Εισαι μαλακας.

  • greek skeptic

   Τα επιχειρήματά σου είναι συντριπτικά σε δύναμη και λογική. Συνέχισε έτσι!

  • GreekSkeptic

   Τα επιχειρήματά σου είναι συντριπτικά σε δύναμη και λογική. Συνέχισε έτσι!

 • ΔΟΚΤΩΡ.ΟΧΙΟΧΙΟΧΙ!

  GIA ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ μοκο ε????
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ε????
  ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?
  ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΚ-ΣΚΕΠΤΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝ ΣΚΕΠΤΗΚΗΣΤΗΣ?
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΙΚΉ???
  ΓΙΑΤΙ ΣΙΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΕΡΜΙΤ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΤΟΥ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΙΣΑΤΕ ΟΡΘΙΟ ΠΙΑ!!!1
  (ντολμαδάκια της γιαγιάς)

  • greek skeptic

   Είπες το μεγάλο μυστικό κώδικα και έτσι είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω.
   Δεν μπορώ να τα αποκαλύψω όλα με τη μία γιατί θα έχουμε θανάτους.

  • GreekSkeptic

   Είπες το μεγάλο μυστικό κώδικα και έτσι είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω.
   Δεν μπορώ να τα αποκαλύψω όλα με τη μία γιατί θα έχουμε θανάτους.

 • Parapetos

  Και ο Πούτιν; Τι ρόλο παίζει σε όλα αυτά;

  • greek skeptic

   Ανθυπομούτσος.

  • GreekSkeptic

   Ανθυπομούτσου.