Ποιοι είμαστε
Αρχική Αίτηση για αύξηση των αεροψεκασμώνΔΙΑΦΟΡΑ

Αίτηση για αύξηση των αεροψεκασμών

28 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Προς: Νέα Τάξη Πραγμάτων/Ανώτατη Διοίκηση/Διεύθυνση Ελέγχου Νου/Τμήμα Αεροψεκασμών

Θέμα: Αυξημένη κινητικότητα ακτιβιστών κατά των αεροψεκασμών

Διαβάθμιση: EYES ONLY, DO NOT COPY

Κύριοι Διευθυντές,

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα τρολ αμφισβήτησης που έχουμε στρατηγικά σπείρει στο διαδίκτυο αναφέρουν πως υπάρχει αυξημένη κινητικότητα των ακτιβιστών κατά των αεροψεκασμών.

Τα συγκεκριμένα τρολ, που εμφανίζονται ως σκεπτικιστές και χρησιμοποιούν τα γνωστά επιχειρήματα που έχουμε ετοιμάσει από το 1972, αναφέρουν πως οι προσπάθειές τους να παραπλανήσουν το κοινό και να εμφανίσουν τους αεροψεκασμούς ως ένα φυσικό φαινόμενο, αποτυγχάνουν.

Οι λόγοι της αποτυχίας είναι (με σειρά σημαντικότητας):

  1. Αυξημένη κυκλοφορία βίντεο στο youtube με ακλόνητες αποδείξεις για αεροψεκασμούς. Πιο πρόσφατο χτύπημα ήταν το βίντεο της προσγείωσης του ψεκαστικού αεροπλάνου που κυβερνούσε ο ανιψιός του George Soros. Κανείς δεν αμφισβητεί την εξαιρετική βοήθεια στην προσπάθεια ελέγχου του πληθυσμού που έχει προσφέρει ο κος Soros, αλλά είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει πως ο ανιψιός του είναι στην καλύτερη ηλίθιος και δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση ευθύνης. Οι αντιρρήσεις μας δεν έγιναν αποδεκτές και το αποτέλεσμα ήταν να ξεχάσει να κλείσει τα ψεκαστικά κατά την προσγείωση. Έγινε προσπάθεια αποσιώπησης του βίντεο, αλλά αυτό είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.
  2. Αύξηση κρουσμάτων αρρώστιας Μοργκέλονς (αν και επιθυμητό φαινόμενο, τα κονδύλια για αποσιώπηση των γιατρών που κάνουν αυτές τις διαγνώσεις έχει προσωρινά κολλήσει στη Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, και έχουμε μείνει πίσω με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανεπηθύμιτες διαρροές).
  3. Εμφάνιση ομοιοπαθητικών φαρμάκων για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων των αεροψεκασμών. Μέχρι πρόσφατα, οι ακτιβιστές είχαν βρει έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο καταπολέμησης των συμπτωμάτων με τη χρήση μείγματος μαγειρικής σόδας και ξυδιού. Σε ικανοποιητικές ποσότητες το μείγμα βοηθούσε με τους πονοκεφάλους, το τρέμουλο καθώς και τους λεκέδες από εμετό σκύλου στο χαλί. Η μυρωδιά του όμως λειτουργούσε αποτρεπτικά στη συνεχή χρήση και έτσι δεν κρίναμε πως ήταν απαραίτητο να κάνουμε αλλαγές στις ενεργές ουσίες του ψεκάσματος. Με την εισαγωγή όμως της ομοιοπαθητικής, που ως γνωστό έχει καλύτερα αποτελέσματα από τη συμβατική ιατρική μιας και οι μεγάλες φαρμακευτικές ελέγχονται από τις γνωστές Μασονικές στοές, τα συμπτώματα των ψεκασμών έχουν μειωθεί με αποτέλεσμα ο πληθυσμός να έχει σχεδόν επανέρθει στα φυσιολογικά επίπεδα σκέψης!
  4.  Συνεχείς οχλήσεις και επερωτήσεις στη Βουλή της Ελλάδας από το κόμμα των ΑΝΕΛ. Ο πρόεδρος αυτού του κόμματος, ιδιαίτερα δραστήριος (σκάφος, ψαροντούφεκο, κτλ), γνώστης των νομικών τεχνασμάτων μιας και περνάει τον μισό του χρόνο στα δικαστήρια, έχει δείξει πως γνωρίζει τί συμβαίνει αλλά κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα του θέματος. Εκτίμηση των αναλυτών μας είναι πως, σε συνεργασία με τους ακτιβιστές, ετοιμάζουν μεγάλο χτύπημα κατά των συμφερόντων μας.

Προτάσεις:

Προτείνουμε

  1. αύξηση δραστηριότητας, περισσότερες πτήσεις, ειδικά πάνω από την Ελλάδα.
  2. επαναχρησιμοποίηση των ΝΑΤΟικών αεροπλάνων
  3. αύξηση των πτήσεων αεροπλάνων χωρίς διακριτικά

Συμπέρασμα:

Προκειμένου να επανέρθουμε στην αρχική κατάσταση ελέγχουν του νου, θα πρέπει να αυξηθούν οι αεροψεκασμοί. Ειδικά αυτοί που γίνονται στα μεγαλύτερα υψόμετρα που ως γνωστό έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας μιας και παρόλο το υψόμετρο και την ένταση των ανέμων πέφτουν απ’ ευθείας κάτω και πετυχαίνουν μόνο τους ανθρώπους που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η οργανωτική/εκτελεστική ομάδα

chemtrail-1

Αρθρογράφος - Ερευνητής