Ποιοι είμαστε
Αρχική Αποκάλυψη! – Ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην ΕλλάδαΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη! – Ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα

28 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Πρόσφατα άρχισα να αναρωτιέμαι ποιοί τελικά φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα, την γνωστή οικονομική και την όχι τόσο γνωστή κοινωνική, όπου οι θεσμοί έχουν διαλυθεί και οι αρχές που ορίζουν τη συμπεριφορά μας έχουν κονιορτοποιηθεί.

Μετά από αιματηρή έρευνα (δάγκωνα τα νύχια μου διαβάζοντας μερικά αποκαλυπτικά site και κάποια στιγμή δάγκωσα λίγο πιο δυνατά) κατέληξα στην παρακάτω λίστα.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να ξεκαθαρίσω πως η σωστή έρευνα δεν γίνεται ψάχνοντας σε αρχεία, διασταυρώνοντας στοιχεία και επιβεβαιώνοντας πληροφορίες. Όχι, αυτή η μέθοδος είναι σίγουρο πως θα μας στείλει ακριβώς εκεί που θέλουν οι δυνάμεις που μας ελέγχουν μιας και ποτέ δεν καταλήγουμε στα συμπεράσματα  που θέλουμε.

Αν πρέπει λοιπόν να επιβεβαιώσουμε τις υποψίες μας και να βρούμε μόνο τα στοιχεία που ταιριάζουν με τις θεωρίες μας, θα πρέπει να ψάξουμε αποκλειστικά από τον υπολογιστή μας, μόνο για site τα οποία είναι αφιερωμένα στο να αποκαλύπτουν την αλήθεια και να διαβάζουμε άρθρα που έχουν στον τίτλο τις λέξεις ΣΟΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ και ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ το οποίο αποτελεί κωδικό για τους μυημένους ώστε να μην το πιάσουν τα Κέντρα του εξωτερικού τα οποία θέλουν να μας ελέγξουν. Όχι παίζουμε!

Αυτά λοιπόν που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ σήμερα είναι κόλπα προχωρημένα και να τα χρησιμοποιήσετε με φειδώ διότι απότομη έκθεση σε αυτές τις πληροφορίες μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδίες, ισχυρούς πονοκεφάλους (η παγίδα που έχει στηθεί για να μη διαβάζουμε την αλήθεια), ακατάσχετη διάρροια (πως να διαβάσεις αν τρέχεις στη τουαλέτα) και κάκωση μηνίσκου (καθώς πέφτεις στα γόνατα με φόρα υπό το βάρος των αποκαλύψεων).

Μπορεί η λίστα αυτή να είναι ελλιπής αλλά μερικά μυστικά είναι πολύ βαθιά κρυμμένα. Προφανώς η λίστα δεν έχει φτιαχτεί με σειρά προτεραιότητας μιας και ο κάθε ένας από αυτούς παίζει το δικό του ρόλο και αν έχετε να προσθέσετε κάτι κάντε το ελεύθερα, απλώς να ξέρετε πως αν δεν απαντήσω, τότε κάποιο από τα παρακάτω ονόματα, ή όλα, είναι το σωστό και η ζωή μου κινδυνεύει!

Να λοιπόν ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα:

Μην είστε λοιπόν πρόβατα! Ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια. Αντισταθείτε, ψάξτε, πιστέψτε!

Μη μου ζητάτε αποδείξεις, αν είχα θα ήμουν νεκρός, αλλά το μέγεθος της συνωμοσίας είναι προφανές και αν δεν το βλέπετε είναι επειδή είστε παρωπιδιστές και οι εχθροί μας έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους μέσω……των αεροψεκασμών!

Αλλά για τους πιο σκεπτικιστές, για εσάς που καπνίζετε αυτό που σας δίνουν δωρεάν, θα σας δώσω ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να σκέφτεστε.

Γιατί νομίζετε πως όλοι οι παραπάνω στοχεύουν την Ελλάδα και τους Έλληνες; Γιατί είμαστε ο επίλεκτος λαός και αν μας αφήσουν ελεύθερους θα κατακτήσουμε τον κόσμο όλο. Πώς θα γίνει αυτό; Μα είναι απλά τα πράγματα:

Οι Έλληνες καταγόμαστε από το Σείριο. Ήρθαμε στη Γη να της προσφέρουμε τις γνώσεις μας αλλά οι κακοί εξωγήινοι που μας μισούν, οι Ερπετόμορφοι, θέλουν να μας σταματήσουν. Για αυτό το λόγο έφτιαξαν τη Σελήνη η οποία είναι εξωγήινη βάση και εντελώς κούφια. Από εκεί μας παρακολουθούν και οργανώνονται με τα τσιράκια τους στη Γη, τις ομάδες που ανέφερα παραπάνω, και με τα chemtrails μας κοιμίζουν ώστε να μη φανεί το μεγαλείο μας. Παράλληλα μας βάζουν τσιπάκια που έχουν το χάραγμα του Εξαποδό για να βλέπουν τί κάνουμε και να ελέγχουν τις κινήσεις μας και τις σκέψεις μας.
Υπάρχουν όμως και καλές δυνάμεις που επικοινωνούν μαζί μας αποκλειστικά μέσω των cropcircles και προσπαθούν να μας αφυπνίσουν ώστε να δούμε την αλήθεια.

Μα καλά, τίποτα δεν ξέρετε, όλα εγώ πρέπει να τα πω;

Αν εσείς λοιπόν δεν μπορείτε αποδείξετε πως αυτά που λέω δεν συμβαίνουν, τότε είναι προφανές πως συμβαίνουν! Αλλά ακόμα και αν στη πιο απίστευτη περίπτωση εγώ κάνω λάθος, και μου φέρετε χειροπιαστές αποδείξεις πως όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν, τότε θα τα απαρνηθώ όλα και θα πάω στο Άγιο Όρος να μονάσω. Μέχρι τότε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

και ΔΓΙΑΙΔΩΣΤΑΙ!

Αλλη μια απόδειξη!

Αλλη μια απόδειξη!

 

Greek Skeptic

Αρθρογράφος - Ερευνητής