Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται.Συνταρακτικό βίντεο – Η Θεραπεία καρκίνου είναι εδώ!HOAXES ΥΓΕΙΑ

Καταρρίπτεται.Συνταρακτικό βίντεο – Η Θεραπεία καρκίνου είναι εδώ!

28 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

 

αρχείο λήψης

 

 

Ακόμα ένα άρθρο που μιλάει για θεραπεία από το καρκίνο…

Συνταρακτικό βίντεο – Η Θεραπεία καρκίνου είναι εδώ!

ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Δύο τίτλοι,ίδια η ουσία καθώς και τα δύο μιλάνε για τον Dr Coldwell.Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι και από τα δύο άρθρα έτσι για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται..

Γιατί το ιατρικό κατεστημένο δεν αναφέρει τίποτα για όλα αυτά που αναφέρονται στο βίντεο; Γιατί μας έχουν ταράξει στο ψέμα;

Γιατί δεν εφαρμόζουν τις απλές και οικονομικές μεθόδους του Dr Coldwell που προσφέρει θεραπεία σε 2 εως 16 εβδομάδες αλλά εφαρμόζουν τις χημειοθεραπείες που αποδεδειγμένα καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα;

Ο DR. LEONARD Coldwell, καλύτερα γνωστός ως «Dr Γ “, είναι ενδεχομένως ο παγκοσμίως πιό γνωστός φυσικός γιατρός, που επικυρώνεται από τον καθέναν που είναι στον κόσμο της φυσικής υγείας και της μετακίνησης ελευθερίας της υγείας. Είναι αμφισβητήσιμα η παγκόσμια κύρια αρχή στις φυσικές θεραπείες καρκίνου, και το σύνδρομο `Burnout.

«Η υποχρεωτική επεξεργασία σφαγής που ονομάζεται χειρουργική επέμβαση, που ονομάζεται καύση
ακτινοβολία, ή χημειοθεραπεία που ονομάζεται δηλητηρίαση, οδηγεί σε απίστευτη φρίκη,
απώλεια της ποιότητας ζωής, μαζική εξάπλωση της ασθένειας, και πάνω απ ‘όλα
απάνθρωπη ταλαιπωρία και πρόωρος θάνατος. “-Δρ. Leonard Coldwell

  ………………………….

Αυτά τα λίγα  είναι αρκετά για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται,τα άρθρα συνοδεύονται και από ένα βίντεο με τον ας το πούμε dr Coldwell το οποίο δεν το ανεβάζω,έχασα το χρόνο μου βλέποντας το,αν θέλετε να κάνετε το ίδιο επισκεφθείτε τους συνδέσμους με τους τίλους των άρθρων που υπάρχουν παραπάνω και διαβάστε τα ολόκληρα.

Ο DR. LEONARD Coldwell λοιπόν ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει σελίδα στη wikipedia και συνδέεται απευθείας με τη δική του σελίδα,δείτε και μόνοι σας ΕΔΩ….

Αντίθετα υπάρχουν πολλές σελίδες που του προσάπτουν τον όρο Αγύρτης (Quack-quakery) δείτε ΕΔΩ

 

Ποιος είναι αυτός ο περίφημος γιατρός ο οποίος πουλάει και βιβλία και έχει τις απαντήσεις για όλα,από το πως να πετύχεις στις πωλήσεις μέχρι πως να νικήσεις το καρκίνο,μάλιστα κάποια είναι και πολύ ακριβά…153$ καινούριο το  The only answer to tyranny….
http://www.amazon.com/s/ref=sr_pg_1?rh=n%3A283155%2Cp_27%3ADr.+Leonard+Coldwell&ie=UTF8&qid=1399214905

Ποιος είναι όμως ο DR. LEONARD Coldwell o ο οποίος κατά καιρούς εμφανίζεται με διαφορετικούς τίτλους και πτυχία όπου κάποιοι μάλιστα είναι και τελείως άγνωστοι και καμία αξιοπιστία δεν έχουν.Επίσης ισχυρίζεται ότι είναι καθηγητής στο Virginia Health University of Delaware  αλλά δεν υπάρχει κάποια απόδειξη για αυτό.Από πότε όμως η απουσία απόδειξης στάθηκε εμπόδιο για τους συνωμοσιολόγους;;;;

http://rationalwiki.org/wiki/Leonard_Coldwell

Δεν θα επεκταθούμε και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του με διάφορα σεμινάρια άσχετα με ιατρικά θέματα αλλά μόνο στην δραστηριότητα του ως ας το πούμε γιατρός…

Βασικά δεν λέγεται Coldwell,το πραγματικό του όνομα είναι Bernd Klein και το άλλαξε για άγνωστους λόγους το 1998,την ίδια χρονιά έφυγε από την Γερμανία και πήγε στην Αμερική.
http://www.agpf.de/Coldwell2.gif

Στο διαβατήριο του όμως χρησιμοποιούσε το όνομα Bernd Witchner όπως θα δείτε και στον παρακάτω σύνδεσμο που μιλάνε για τον Coldwell και τις αγωγές που έκανε στους επικριτές του στη Γερμανία που τον κατηγορούσαν για χειραγώγηση και αρπαγή χρημάτων,καμία υπόθεση δεν κέρδισε ο Coldwell καθώς οι υποθέσεις του δεν ευσταθούσαν.
http://www.agpf.de/Coldwell.htm

(Κακές γλώσσες λένε πως άλλαξε το όνομα για να μην το αναγνωρίζουν)

Η επόμενη ένσταση έρχεται για τα διδακτορικά του που όπως φαίνεται είναι αγορασμένα και καμία ισχύ δεν έχουν καθώς οι αρχές δεν αναγνώρισαν τον οργανισμό που χορηγούσε τέτοιου είδους πτυχία
http://gintruth.com/gnt/Blog/Entries/2012/12/15_To_be_or_not_to_be_-_is_he_really_a_doctor.html

Τέτοιου είδους πτυχία χορηγούνται κατόπιν πληρωμής και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με νόμιμες μεθόδους αξιολόγησης.
http://en.wikipedia.org/wiki/Diploma_mill

Εν ολίγοις, ένας αμφιλεγόμενος ας τον πούμε γιατρός με τρία ονόματα όπως είδαμε έγινε ήρωας στον απίστευτο κόσμο των αφυπνισμένων συνωμοσιολόγων.

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής