Δημιουργήθηκε σύννεφο με την μορφή ενός δαίμονα, την στιγμή του φεστιβάλ μουσικής Pinkpop στο Limburg.Καταρρίπτεται.

In Hoax, Διάφορα, Συνωμοσιολογία by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

Ένα άρθρο θρησκόληπτης συνωμοσιολογικής φύσης κυκλοφορεί με μια φωτογραφία ενός δαίμονα που υποτίθεται έκανε την εμφάνιση του σε μια συναυλία.

Ας δούμε τι ισχυρίζεται και ας γελάσουμε…….

Καταπληκτικό αυτό που συνέβη στο Limburg, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μουσικής Pinkpop. Μερικά σύννεφα έχουν δημιουργήσει τη μορφή ενός δαίμονα-είναι μία ανατριχιαστική εμφάνιση. 

Οι εικόνες κάνουν το γύρω του διαδικτύου.

Το PinkPop είναι το παλαιότερο ετήσιο φεστιβάλ στον κόσμο. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα κατά την περίοδο της Πεντηκοστής και σχετίζεται με την ροκ μουσική. Πολλά διάσημα συγκροτήματα κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, έχουν παίξει τουλάχιστον μία φορά στο μουσικό φεστιβάλ Pinkpop.
Νεφώσεις δαιμονική ροκ festival1

nube-demoniaca-rock-festival1

Η ετήσια έκδοση του φεστιβάλ Pinkpop πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου στο Limburg, Νοτιο-Ανατολικά. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της μουσικής Heavy Metal με τα συγκρότημα Metallica, η συναυλία είχε σταματήσει για περίπου μια ώρα λόγο μιας καταιγίδας. Οι 70 χιλιάδες άνθρωποι που ήταν παρόντες, στο συγκρότημα, είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.
Νεφώσεις δαιμονική ροκ festival2
Πολλοί από αυτούς, ωστόσο, ήταν σε θέση να δούνε ένα φάντασμα ανεξήγητο και ανατριχιαστικό.
Κατά την στιγμιαία διακοπή της συναυλίας, κάποιοι γκρίζα σύννεφα, άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν τη μορφή ενός γιγαντιαίου προσώπου.Το πρόσωπο ενός δαίμονα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του λαού.
Σαφώς, η εικόνα σχηματίστηκε από τα σύννεφα. Το γεγονός αυτό σίγουρα είχε μεγάλη σημασία ιδιαίτερα μετά την απελευθέρωση των φωτογραφιών των παιδιών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.

Το Heavy metal συνδέεται συχνά με τον εσωτερισμό και την επίκληση του Σατανά. Αρκετά σατανικά μηνύματα θα βρείτε σε μερικά τραγούδια. Η εμφάνιση αυτού του νέφους με τη μορφή των δαιμόνων κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας Heavy Metal έκανε τον κόσμο να ανατριχιάσει.


 

Αυτά τα κωμικά λέει το άρθρο.Μόνο που η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη.

Ας δούμε τώρα την πραγματική φωτογραφία από την καταιγίδα την ώρα της συναυλίας την οποία μπορείτε να τη δείτε και στο παρακάτω σύνδεσμο

http://nieuws.vtm.be/buitenland/96062-storm-legt-pinkpop-even-stil

pinkpop4

 

 

 

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

 

  • John Smith

    Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί το μυαλό ορισμένων.

    Θέλεις να αποδείξεις ότι η metal μουσική συνδέεται με το σατανισμό; Τίποτα πιο εύκολο! Υπάρχει σωρεία metal τραγουδιών που εξυμνούν το σατανά και το σατανισμό, υπάρχουν ομολογίες μελών από metal μπάντες ότι είτε είναι οι ίδιοι σατανιστές είτε αντιμετωπίζουν το σατανισμό σαν κάτι το θετικό, ύπαρχουν ομολογίες πρόην σατανιστών που παραδέχονται ότι η metal μουσική χρησιμοποιήθηκε σαν βάση για τον προσηλυτισμό τους. Ένα πρόχειρο ψάξιμο αρκεί για να τα εντοπίσεις. Γιατί να φτιάξεις μια ψεύτικη είδηση, που το μόνο που θα πετύχει θα είναι να μειώσει τη σοβαρότητα των όσων λες;

    Μάλλον τελικά όλα γίνονται για μερικά κλικ παραπάνω.