Ποιοι είμαστε
Αρχική Έκανε piercing στο απόκρυφο σημείο και βαράνε συναγερμοί.HOAXES FAKE NEWS

Έκανε piercing στο απόκρυφο σημείο και βαράνε συναγερμοί.

1 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Καταγραφή1

Κανονικά  δεν θα ασχολιόμουν με μια τόσο ηλίθια ανάρτηση, αλλά αυτή ανάρτηση είναι μια ευκαιρία να αναλύσω πιο γενικό πρόβλημα.

Για να δούμε την “είδηση”

Βρήκε τον μπελά της… η όμορφη νεαρή, γνωστή στον χώρο της νύχτας και του Facebook, γιατί από τότε που έκανε piercing… χτυπούν οι συναγερμοί στα καταστήματα που μπαίνει! Φαίνεται πως το υλικό που χρησιμοποίησε δεν είναι από τα συνηθισμένα (τιτάνιο ή άλλο είδος «ευγενούς» μετάλλου») και ενεργοποιεί τους συναγερμούς των καταστημάτων. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η εν λόγω νεαρή έκανε piercing στο αιδοίο της!

Το γεγονός έχει συζητηθεί ευρέως στην πόλη, αφού μέχρι και οι φίλες της…. Την έχουν πάρει στο ψιλό! «Μπαίνει στο Hondos στην Ερμού και χτυπάνε οι συναγερμοί» μας είπε φίλη της.

Η όμορφη γυναίκα αναγκάζεται κάθε φορά να εξομολογείται πως… έχει κάνει τρύπα τοποθετώντας σκουλαρίκι στα… απόκρυφα σημεία της! Μάλιστα αρκετές φορές έχει δεχθεί να της ψάξουν τσάντες και ρούχα προκειμένου να αποδείξει πως δεν είναι κλέφτρα και πως απλά… λέει την αλήθεια όταν τους ενημερώνει για το εγχείρημά της.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι απόλυτα σέξι γυναίκες (χωρίς κανένα ταμπού στο σεξ) θεωρούν τα χείλη του αιδοίου ως το ιδανικότερο σημείο για piercing. Όμως και εκεί όπως λένε οι ειδικοί δεν χρειάζονται υπερβολές (βλ. πχ. πέντε κρίκοι στο ένα χείλος και πέντε στο άλλο και λουκετάκι επάνω στους κρίκους! Στα χείλη του αιδοίου μπαίνουν συνήθως μόνο κρίκοι. Αυτοί δεν χρειάζονται διαστάσεις μιας και η επιφάνεια εκεί είναι σχετικά λεπτή οπότε όλοι οι κρίκοι ταιριάζουν.

Τα προβλήματα από το τρύπημα στην «ευαίσθητη» περιοχήΤο τρύπηµα στα χείλη του αιδοίου συνήθως δεν προκαλεί προβλήματα. Ωστόσο, αν δεν έχει γίνει καλή αποστείρωση των εργαλείων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κατά τη διαδικασία, µπορεί να προκληθεί φλεγμονώδης αντίδραση µε ερυθρότητα και πόνο ή ακόµα και να εμφανιστούν µικροαποστήµατα.Στην κλειτορίδα Το τρύπηµα της κλειτορίδας µπορεί να προκαλέσει παρόµοιες «παρενέργειες» µε το τρύπηµα στα χείλη, αλλά, επειδή η κλειτορίδα είναι πιο ευαίσθητη, η αντίδραση πιθανότατα θα είναι εντονότερη. Επιπλέον, επειδή η κλειτορίδα έχει σηραγγώδη σώµατα που εξυπηρετούν την κυκλοφορία του αίµατος στην περιοχή δεν λείπει το ενδεχόμενο τραυματισμού και αιµορραγίας. Επίσης ενίοτε υπάρχει και ο κίνδυνος μόλυνσης από Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα εφόσον δεν τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής

Ο αρθρογράφος που έπλασε την φανταστική ιστορία έχει μπερδέψει της πύλες ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων με τα μαγνητικά συστήματα προστασίας κλοπής προϊόντων και δεν έχει ιδέα το πως λειτουργούν αυτά τα συστήματα.
Οι πύλες ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων, ανιχνεύουν τα μεταλλικά αντικείμενα και σε περίπτωση που ανιχνεύσουν κάποιο μέταλλο, τότε ειδοποιούν με κάποιο ήχο. (συναγερμός) Είναι πολύ συνηθισμένες στα αεροδρόμια.
Αλλά τα μαγνητικά συστήματα προστασίας κλοπής προϊόντων που έχουν τα καταστήματα, δεν ανιχνεύουν μεταλλικά αντικείμενα. Αν ήταν έτσι θα χτυπούσαν συνεχώς οι “συναγερμοί” στα καταστήματα αφού όλοι μας έχουμε πάνω μας διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, από ζώνες, κλειδιά, κοσμήματα, κέρματα κτλ. όταν εισερχόμαστε ή εξερχόμαστε από τα καταστήματα. Αυτά τα συστήματα ανιχνεύουν ειδικές μαγνητικές σημάνσεις που υπάρχουν πάνω στα προϊόντα. Όταν πληρώνουμε στο ταμείο ο υπάλληλος τις αφαιρεί ή αν είναι μιας χρήσεως τις απενεργοποιεί με μια ειδική συσκευή. Καμιά σχέση με της πύλες ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων.
Λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί τα συστήματα προστασίας κλοπής προϊόντων μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Ο αρθρογράφος έχει γράψει αυτή τη φανταστική ιστορία, μόνο και μόνο για να αυξήσει την επισκεψημότητα στη σελίδα, γιατί είναι γνωστό ότι τέτοιες πιπεράτες ιστορίες τραβάνε σα μαγνήτης τους αναγνώστες. Αν δε τις διαβάζαμε δε θα υπήρχαν. Διάφορες σελίδες και blogs που δεν σέβονται τον αναγνώστη τους, προσπαθούν να πάρουν μερίδιο από την επισκεψημότητα αντιγράφοντας αυτές τις πιπεράτες αναρτήσεις και έτσι το διαδίκτυο γεμίζει με την ψεύτικη ανάρτηση.

Τώρα που τελειώσαμε με το hoax ας πιάσουμε το πιο γενικό πρόβλημα που έγραψα στην αρχή. Θα έχετε παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί αυτές οι ροζ ιστορίες που μιλάνε για την Πάτρα; Μάλιστα πολλοί πατρινοί διαμαρτύρονται με σχόλια στο facebook.
Όπως έχω ξαναπεί, κάποια πατρινή σελίδα συνηθίζει να παράγει τέτοια ψεύτικα δημοσιεύματα, και φυσικά, για να τραβήξει κοινό από την Πάτρα, οι φανταστικές της ροζ ιστορίες μιλάνε για την Πάτρα και όχι για τα Άνω Μπαρμπούτσαλα. Δεν γνωρίζω αν όλες αυτές οι αναρτήσεις (και δε θα κάτσω να ψάξω) είναι όλες από την ίδια σελίδα αλλά ένα μεγάλο αριθμό τέτοιου είδους αναρτήσεων παράγει το dete.gr και η εφημερίδα της Πάτρας “Κόσμος της ενημέρωσης”. Παρακολουθήστε τις αναρτήσεις τους και τα πρωτοσέλιδα και θα καταλάβετε.
Οπότε φίλοι μου πατρινοί, εσείς βγάζετε αυτά τα ψεύτικα δημοσιεύματα και όσοι φωνάζετε και διαμαρτύρεστε με σχόλια στο fb για αυτή την άθλια κατάσταση, τώρα γνωρίζετε.
Απολαύστε πρωτοσέλιδα. http://www.kosmos.com.gr/ τύφλα να έχει η εσπρέσο.

Καταγραφή2

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.