Η προφητεία του Νοστράδαμου για την Εθνική Ελλάδος στο μουντιάλ!!!

In Λίγο χιούμορ by Γιώργος Ζαβοδημητράκης3 Comments

αρχείο λήψης

 

 

Πολλές προφητείες κυκλοφορούν και υποτίθεται είπε ο Νοστράδαμος όπως η πτώση των δίδυμων πύργων και που ουδέποτε μίλησε ο Νοστράδαμος δείτε ΕΔΩ

Υπάρχει όμως μία προφητεία η οποία είναι όντως πολύ περίεργη..

Σε χρόνους δύο χιλιάδες και δεκατέσσερις καιρούς και πεδίο προσφάτως ανακαλυφθέν,έντεκα γαλάζιους και λευκούς χλευάζουν εξ αρχής,όμως το φρόνημα ψηλό,Εκείνος με τη χαίτη τους περήφανους θα λυτρώσει,για λίγο όμως φευ,χώρα μικρή,που πολλοί από τους Μεγάλους νομίζουν ότι ανήκει στην Αφρική,τους Μεγάλους θα πληγώσει.

Πραγματικά απίστευτο,ο Νοστράδαμος προβλέπει με ακρίβεια το μουντιάλ στη Βραζιλία καθώς λέει πεδίο προσφάτως ανακαλυφθέν,η Αμερική ως ήπειρος ανακαλύφθηκε το 1492 και η Βραζιλία το 1500 από τους Πορτογάλους,ο Νοστράδαμος γεννήθηκε το 1503 και η πρώτη έκδοση του βιβλίου εμφανίστηκε περίπου το 1550 ενώ μας δίνει και την ακριβή χρονολογία, χρόνους δύο χιλιάδες και δεκατέσσερις καιρούς (2014)!!!!

Προβλέπει με ακρίβεια το πέναλντι του Σαμαρά (Εκείνος με τη χαίτη) αλλά και τη Κόστα Ρίκα η οποία μας απέκλεισε από τη συνέχεια του μουντιάλ,επίσης έχει δίκιο και για το ότι πολλοί νόμιζαν πως η Κόστα Ρίκα ανήκει στην Αφρική.

Ο Νοστράδαμος συνεχίζει να μας εκπλήσσει…

Το άρθρο είναι σατιρικό.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • grilakos

    φυσικα και ειναι σατιρικο και αναληθες το αρθρο, αφου ως γνωστο την πορεια της εθνικης μας μονο ο γεροντας Παισιος την προεβλεψε. 😛

  • ea

    προφανώς κάνετε πλάκα γιατί όσο κ αν έψαξα στο ίντερνετ να βρω την «προφητεία» δεν βρήκα τίποτα

    • Σαφώς και κάνουμε πλάκα και τονίζεται πως το άρθρο είναι σατιρικό,αντίθετα μας κάνουν πλάκα δίχως όμως να το λένε πως ο Νοστράδαμος προφήτευσε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα….http://krypteia1.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7.html