Ποιοι είμαστε
Αρχική Συνωμοσιολόγοι σε απόγνωση….ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνωμοσιολόγοι σε απόγνωση….

2 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

images

Παγκόσμια μέρα των ΑΤΙΑ σήμερα (να ευχηθώ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες) και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε θέματα που αφορούν εξωγήινους.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναφερθώ εμπεριστατωμένα σε αναλύσεις όπως έκανε ο Greek Skeptic καταρρίπτοντας για πολλοστή φορά το περιστατικό στο Ρόζγουελ,η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά βλέπω σε ένα άρθρο στην ελληνική γλώσσα τόσες πληροφορίες για το ψέμα που εξαπλώθηκε και έγινε μύθος,θα συμφωνήσω μαζί του πως στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπήρχαν εξωγήινοι,διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αν υπάρχουν κάπου στο σύμπαν και αν τους ανακαλύψουμε θα σας ενημερώσουμε…

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε πως οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν το οτιδήποτε ακόμα και αν είναι αντιφατικό,τι εννοώ θα καταλάβετε αμέσως….

Θα δούμε δύο φωτογραφίες,δύο διαφορετικών άρθρων από το ίδιο ιστολόγιο συνωμοσιολογικής φύσης…

Στο πρώτο μας ενημερώνει πως δεν πήγαμε ποτέ στη σελήνη και είναι ένα ψέμα που κάθε σκεπτόμενος μπορεί να καταλάβει…

Και στο άλλο μας λέει ότι εξωγήινος πολιτισμός ανάγκασε τους Αμερικάνους να εγκαταλείψουν τη Σελήνη!

Το άρθρο εκτός του συγκεκριμένου ιστολογίου γυρνάει και στο διαδίκτυο δείτε ΕΔΩ

Δεν μπορούν να ισχυριστούν πως πρόκειται για διαφορετική αποστολή και αυτό επειδή στο άρθρο φαίνεται καθαρά πως πρόκειται για την πρώτη αποστολή στη Σελήνη,ας δούμε τμήματα του άρθρου που φανερώνουν πως πρόκειται για την πρώτη αποστολή.

Το πρώτο πλήγμα κατά των εξωγήινων πολιτισμών έγινε από τους ανθρώπους, μετά τις αποστολές Apollo όταν και οι στρατηγοί των ΗΠΑ βομβάρδισαν με τακτικά πυρηνικά, κτιριακές εγκαταστάσεις στην Σελήνη που περιγράφει και ο ίδιος ο Armstrong μετά την προσελήνωση του.

Είναι κοινό μυστικό από τον τρόπο που οι ταινίες καταδεικνύουν την προσγείωση της Αμερικανικής αποστολής και τον Neil Armstrong να περπατά στην επιφάνεια της Σελήνης, ότι κάτι θέλουν να κρύψουν.

2222222222222-crop

 

Είδαμε λοιπόν πως ισχυρίζονται ότι ο ίδιος ο Armstrong μετά την προσελήνωση του ομολόγησε πως οι ΗΠΑ βομβάρδισαν με πυρηνικά εγκαταστάσεις στο φεγγάρι.

Πότε ακριβώς ομολόγησε ο Armstrong κάτι τέτοιο;Το μετά την προσελήνωση δεν λέει κάτι,το είπε αμέσως μετά;Το είπε ένα χρόνο αργότερα;Δέκα χρόνια αργότερα;Βασικά ποτέ δεν είπε ο Armstrong κάτι τέτοιο και είναι ακόμα μία φαντασίωση των συνωμοσιολόγων.

Έχουμε όμως και το εξής αστείο,σαφή παραδοχή των συνωμοσιολόγων πως πήγαμε στο φεγγάρι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το πρώτο άρθρο και τον ισχυρισμό πως δεν πήγαμε ποτέ στη Σελήνη.

Πρόκειται λοιπόν για δύο αντικρουόμενες  θεωρίες και αυτό είναι κάτι που κάθε σκεπτόμενος ο οποίος διαθέτει κριτική σκέψη μπορεί να καταλάβει,κριτική σκέψη την οποία αγνοούν οι  συνωμοσιολόγοι.

Η πήγαμε λοιπόν στη σελήνη και μας έδιωξαν οι εξωγήινοι ή δεν πήγαμε.Και στις δύο περιπτώσεις λείπουν οι αποδείξεις από μεριάς συνωμοσιολόγων.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως τα άρθρα είναι copy paste όπως κάνουν όλα τα ιστολόγια που σέβονται τον εαυτό τους,όταν όμως τα άρθρα συνοδεύονται και από προσωπικούς ισχυρισμούς τότε το θέμα αλλάζει…

Χρησιμοποίησα τα άρθρα αυτά από το ίδιο ιστολόγιο όχι για να το δυσφημίσω και το τονίζω, άλλωστε το διαβάζω όπως όλα τα ιστολόγια τέτοιας φύσης με την ίδια όρεξη που έχω όταν διαβάζω και τον ΑΡΚΑ (για να γελάσω) αλλά για να βοηθήσουμε τους συνωμοσιολόγους να βρουν τον δρόμο τους..

Χρόνια πολλά στα ΑΤΙΑ ευχήθηκα;;;

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

 

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής