Ποιοι είμαστε
Αρχική Λύθηκαν τα μεγαλύτερα μυστήρια.Η έκρηξη στη Τουγκούσκα και η αποστολή στη σελήνη.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λύθηκαν τα μεγαλύτερα μυστήρια.Η έκρηξη στη Τουγκούσκα και η αποστολή στη σελήνη.

5 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

 

images

 

Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για τα δύο αυτά περιστατικά από συνωμοσιολόγους ολκής για το τι έγινε στη Τουγκούσκα και το αν πήγαμε ή όχι τελικά στη σελήνη.

Τουγκούσκα 1908.

Μια περίεργη έκρηξη πάνω από ένα δάσος στη Σιβηρία ισοπεδώνει μια τεράστια έκταση,ήταν κομήτης;Ήταν αστεροειδής;Ήταν δοκιμή πυρηνικής βόμβας;Ήταν πείραμα του Τέσλα;Ήταν ΑΤΙΑ;Ήταν πουλί;Ήταν αεροπλάνο;Ήταν ο Σούπερμαν;;;

Τρελάθηκαν οι συνωμοσιολόγοι με αυτό το φαινόμενο αλλά σε αυτό που έδωσαν ρέστα ήταν η προσελήνωση,η κατά την φαντασία τους σκηνοθετημένη και μιας που όλες οι θεωρίες περί σκηνοθεσίας έπεσαν στο κενό μια νέα συνωμοσιολογική θεωρία εμφανίστηκε την δεκαετία του ΄90 και εμπλέκει τις ζώνες βαν άλεν λέγοντας πως ήταν αδύνατο να περάσουν μέσα από αυτές για να πάνε τελικά στη σελήνη εξαιτίας της πολύ υψηλής ακτινοβολίας.

Οι συνωμοσιολόγοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε κοινό που στο μυαλό του έχει την ακτινοβολία από την πυρηνική βόμβα της χιροσίμα και δεν λαμβάνουν υπόψιν πως οι ζώνες βαν άλεν έχουν και λεπτότερα στρώματα από όπου μπορείς να περάσεις κάτι που γνώριζαν οι πλοηγοί και οι μηχανικοί της NASA εκτός και αν εκεί στη NASA δεν είναι τόσο έξυπνοι και οι συνωμοσιολόγοι (αποτυχημένοι τερματοφύλακες-πωλητές βιβλίων όπως για παράδειγμα ο David Icke) γνωρίζουν περισσότερα από αυτούς.

Εδώ όμως όπως είπαμε στον τίτλο λύσαμε τα δύο αυτά μυστήρια τα οποία συνδέονται,ναι συνδέονται μεταξύ τους!!!!

Τι έπεσε στη Τουγκούσκα.

Αυτό που έπεσε στη Τουγκούσκα ήταν το διαστημόπλοιο της αποστολής Αpollo 11 στο οποίο επέβαιναν ο Νηλ Άρμστρονγκ,ο Μπαζ Ωλντριν και ο Μάικλ Κόλλινς.

Πως συνέβη;

Οι πλοηγοί ήταν ηλίθιοι τελικά και δεν πέρασαν μέσα από το λεπτότερο στρώμα των ζωνών βαν άλεν αλλά από τα στρώματα με την υψηλότερη ακτινοβολία με αποτέλεσμα το διαστημόπλοιο να εκραγεί,την ώρα της έκρηξης πέρασε μέσα από ένα σπάσιμο στο χωροχρονικό συνεχές και γύρισε πίσω στο χρόνο στο 1908 και λόγο της φοράς της πτώσης πάνω από την Τουγκούσκα όπου και εξαΰλώθηκε με την είσοδο του στην ατμόσφαιρα.

Πως αντέδρασε η NASA.

Το να παραδεχτούν την αποτυχία της αποστολής θα ήταν πλήγμα στο γόητρο των Αμερικανών,έτσι σκηνοθέτησαν την προσελήνωση όπου ηθοποιοί-σωσίες ενσάρκωσαν τους Άρμστρονγκ,Ωλντριν και Κόλλινς.

Υπάρχει όμως και μια δολοφονία με οικονομικές προεκτάσεις η οποία έχει προκαλέσει σάλο με όσα έχουν ακουστεί και που συνδέεται με τα περιστατικά αυτά.

Πίσω στο 1963

Έξι μόλις χρόνια πριν την περιβόητη αποστολή στη σελήνη ο πρόεδρος Τζων Κένεντι δολοφονείται από τον Όσβαλντ.

Τι όπλισε το χέρι του δολοφόνου;

Ο πρόεδρος Κένεντι γνώριζε πως ήταν αδύνατο να περάσουν τις ζώνες βαν άλεν,η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έδινε δάνεια στη NASA με πολύ υψηλά επιτόκια και δεν ήθελε για κανένα λόγο να αποκαλύψει ο Κένεντι την αλήθεια στη NASA για τις αδιαπέραστες ζώνες βαν άλεν για ευνόητους λόγους,όσο περισσότερα χρήματα δάνειζε στη NASA θα τα εισέπραττε στο πολλαπλάσιο βάση των υψηλών επιτοκίων που είχαν τα δάνεια που έπαιρνε η NASA.Ο πρόεδρος λοιπόν έπρεπε να βγει από την μέση.

Αυτά λοιπόν συνέβησαν και για να δανειστώ τον παραλογισμό των συνωμοσιολόγων οι οποίοι νομίζουν πως όσοι δεν ασπάζονται τις αναπόδεικτες θεωρίες τους είναι και αυτοί που πρέπει να αποδεικνύουν…..

Προκαλώ λοιπόν τον οποιοδήποτε συνωμοσιολόγο να αποδείξει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

Γιώργος Ζ.

Αρθρογράφος - Ερευνητής