Ποιοι είμαστε
Αρχική Παρειδωλία στην ομίχλη : Επιχείρηση ΟμιχλοπαγίδαHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Παρειδωλία στην ομίχλη : Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα

7 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Μετά από δεκαετίες ψεκασμών, τόνους βαρέων μετάλων και εκατομμύρια τσεμτρεϊλ οι νεοταξίτες αποφάνθηκαν πως το σύστημα δεν λειτουργεί. Εξάλλου δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πως ένας καραψεκασμένος λαός όπως τους Έλληνες κατάφερε μέσα από έρευνα να βρει αδιάσειστα στοιχεία ότι τον ψεκάζουν. Έτσι τι σατανικό μυαλό τους συνέλαβε ένα νέο τρόπο ελέγχου των μαζών μέσω ομίχλης! Το όνομα αυτής “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ”

image1

Όπως μας αποκαλύπτει ερευνητής εντόπισε στο όρος Μιτσικέλι (γνωστό και για το εμφιαλωμένο νερό) μυστικές εγκαταστάσεις, που καλύπτονται με σύννεφα στο google earth, σε σχήμα εμβρύου. Μία άκρως απόρρητη κεραία πομπός υποηχητικών μηνυμάτων(ή χημικής ομίχλης αφού δεν είναι ξεκάθαρο) για τον έλεγχο του μυαλού των Γιαννιωτών. Δε σας φαίνεται περίεργο ότι δεν είχαμε επεισόδια στο Γιάννενα ποτέ? Επίσης πόσο περίεργο είναι οι Γιαννιώτες να προσφέρουν βατράχια ως εδέσματα ε? ε?

Ο ερευνητής πάτησε το μυστικό και καλά κρυμμένο κουμπί του google earth που σε πάει πίσω στο χρόνο και είδε ότι παλαιότερα η περιοχή δεν καλυπτόταν από σύννεφα. Φαίνεται εκείνη την ημέρα που πέρασε ο δορυφόρος δεν είχαν ενημερωθεί οι νεοταξίτες για να δημιουργήσουν το ειδικό σύννεφο, ήταν διακοπές ή κάτι τέτοιο. Ήταν Ιούλιος του 2003 εξάλλου.

image2

Επίσης εντόπισε κι άλλες ύποπτες φωτογραφίες στο goοgle earth που δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλουν να μας βάλουν οι νεοταξίτες.

image3

Μάλιστα οι συνωμότες είναι τόσο έξυπνοι που την άκρως απόρρητη εγκατάσταση στο Μιτσικέλι δεν την έχουν καν προστατευμένη και την έχουν κάνει να μοιάζει με βοήθημα πλοήγησης αεροσκαφών τύπου VOR.

Ο πομπός ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑΣ στο Μιτσικέλι. (ή αλλιώς VOR Ιωαννίνων)

 

Πραγματικές εγκαταστάσεις VOR. Βλέπετε τη διαφορά? Αυτές είναι καρό κόκκινο-ασπρο, ενώ στο μιτσικέλι άσπρες… (πηγή Wikipedia)

 

Επίσης ο λόγος που την έκαναν να μοιάζει με έμβρυο είναι για να μπερδεύονται οι ερευνητές και να νομίζουν ότι πρόκειται για εξωγήινους, σύμφωνα πάντα με τον ερευνητή. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί ξεφεύγουν τόσο πολύ που δεν επιδέχονται καν κατάρριψη. Ο ερευνητής καταρρίφθηκε από μόνος του!

Καλή σας διασκέδαση.

Αρθρογράφος - Ερευνητής