Ποιοι είμαστε
Αρχική Ted Gunderson. (O Άγιος των αεροψεκασμών) ΚαταρρίπτεταιΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Ted Gunderson. (O Άγιος των αεροψεκασμών) Καταρρίπτεται

14 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Ted Gunderson

Ποιος είναι άραγε ο Ted Gunderson πρώην πράκτορας του FBI που είχε ταχθεί εναντίον των σατανιστών και που στα γεράματα του μίλησε για χημικούς αεροψεκασμούς και ανακηρύχθηκε ”Άγιος” στον κόσμο των φαν των αεροψεκασμών;;

Μια έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκαμε πολλά για αυτόν….

Είναι ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε τις υποθέσεις των δολοφονιών της Merilyn Monroe και του J.F Kennedy επίσης είναι γνωστός για το βιβλίο του με τίτλο ”How to locate Anyone Anywhere”
http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Gunderson

Όλα καλά μέχρι εδώ για τον Άγιο της θρησκείας των αεροψεκασμών και λέω θρησκεία γιατί η έλλειψη στοιχείων από μεριάς φαν των αεροψεκασμών τους έχει αναγάγει σε θρησκεία.

”Δεν πιστεύεις στους αεροψεκασμούς;”

Η ερώτηση αυτή φανερώνει την αντίφαση,οι αεροψεκασμοί δεν είναι θρησκεία.
Γίνονται ή δεν γίνονται και αν ισχυρίζεσαι ότι γίνονται οφείλεις να το αποδείξεις με αδιάσειστα στοιχεία.

O Ted Gunderson συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα από το FBI με λόγο να γίνεται για σατανιστικές τελετές που διενεργούσε στα γραφεία της υπηρεσίας….

Κάτι δεν πάει καλά εδώ,πως γίνεται ο πολέμιος των σατανιστών να διενεργεί σατανιστικές τελετές;

Λέτε να ήθελαν να του ρίξουν λάσπη οι πολέμιοι του μαζί με όλα τα άλλα που ακούστηκαν για αυτόν όπως η σωματεμπορία παιδιών (traffiking);
http://sherrikane.com/sherrikane.com/COINTELPRO_EXPOSED/Entries/2011/6/2_CHILD-TRAFFICKING_%26_SEX_SCANDAL_EXPOSES_CIA_FBI_JUSTICE_DEPARTMENT_COVER-UP_OF_CRIME_NETWORK.html

Όμως το 1998 παντρεύεται την πρώην σύντροφο του Anton Lavey ιδρυτή της εκκλησίας του Σατανά την Dianna  η οποία ήταν ενεργό μέλος και συνιδρύτρια της εκκλησίας του Σατανά.
http://www.thephora.net/forum/archive/index.php/t-56522.html

Ο γάμος διαλύθηκε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα αλλά για ποιο λόγο προσπάθησε ο Ted Gunderson να τον κρατήσει μυστικό;;

Το 2000 ο Ted Gunderson πιάστηκε να κλέβει 150.000 δολάρια από την Mary Schiebe (Διαχειρίστρια Δημόσιων Εγγράφων) αφού πρώτα είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Στην απολογία του συμφώνησε να επιστρέψει το ποσό αυτό για να γλιτώσει τη φυλακή δίνοντας 1500 δολάρια το μήνα,χρήματα που θα έβγαιναν από την σύνταξη του.

Το 1980 μπλέχτηκε επίσης σε μια άλλη περίεργη υπόθεση.

Της εξαφάνισης του πτώματος μιας νοσοκόμας όπου εμπλέχθηκε και ένας φίλος του ιδιοκτήτης κλινικής,είχε καταφέρει να αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της νοσοκόμας και πιάστηκε όταν πήγε να πουλήσει το σπίτι της.

Το όνομα του Ted Gunderson έπαιξε και σε πολλά άλλα όπως διακίνηση όπλων και ναρκωτικών και διάφορων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Δείτε λεπτομέρειες
http://educate-yourself.org/tg/webbslandersted18apr02.shtml

Πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο πατάνε και οι φαν των αεροψεκασμών,παρόλο που μίλησε για χημικούς αεροψεκασμούς δεν έδωσε έρευνες και στοιχεία και για αυτό τον λόγο ο ισχυρισμός του ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
Λίγο περίεργο δεν είναι αυτό για πρώην διευθυντή του FBI που υποτίθεται πως γνώριζε;

Μήπως έπρεπε να βρεθεί κάποιος τρόπος για να παίζει το όνομα του όταν έπεσε η αυλαία από το FBI;Τι πιο σίγουρο από το να διαδόσεις θεωρίες συνωμοσίας για τις οποίες δεν προσκομίζεις ούτε ένα στοιχείο.

Οι φαν των αεροψεκασμών ισχυρίζονται ότι τον δολοφόνησαν επειδή μίλησε για τους αεροψεκασμούς αλλά και πάλι λένε…δεν αποδεικνύουν….

Αν κρίνουμε από το προχωρημένο της ηλικίας του μόνο έκπληξη δεν μας κάνει ο θάνατος του.

Παρόλα αυτά ο Ted Gunderson δεν δολοφονήθηκε,πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια σε ηλικία 82 ετών.
http://educate-yourself.org/cn/tedgundersonpasses01aug11.shtml

Δείτε περισσότερα.
http://www.process.org/discept/2012/07/31/ted-gunderson-death-of-a-public-paranoid/

Ήταν μια πλευρά του Gunderson την οποία την κρύβουν οι απανταχού ανά το κόσμο
συνωμοσιολόγοι,σαφώς όμως και δεν μας απασχολεί η προσωπική του ζωή και αν έπαιζε με τους σατανιστές ή οτιδήποτε άλλο,δεν είμαστε ιεροεξεταστές,αυτό που μας απασχολεί είναι πως δεν έδωσε κανένα τεκμηριωμένο στοιχείο,καμία μελέτη και κανένα έγγραφο για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Και κλείνω με ένα σχόλιο….

Όποιος δεν θέλει να δώσει βάση στα επίμονα contrail ή δεν έχει κάνει αρκετή έρευνα ή προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια.

Εγώ θα συμφωνήσω πως τα επίμονα contrail είναι αλήθεια….

Που είναι οι αποδείξεις του Gunderson ή του οποιουδήποτε ”έγκριτου” επιστήμονα ή συνωμοσιολόγου ότι πρόκειται για χημικά;;;

Αρθρογράφος - Ερευνητής