Ποιοι είμαστε
Αρχική Απάντηση της Greenpeace για τους αεροψεκασμούς και την κλιματική αλλαγήΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Απάντηση της Greenpeace για τους αεροψεκασμούς και την κλιματική αλλαγή

17 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Greenpeace

Στο κόσμο των αεροψεκασμών πιστεύουν πως και η κλιματική αλλαγή είναι μια φάρσα,παραποιούν μελέτες και έρευνες για να προσπαθήσουν να πείσουν.

Ενδιαφέρον έχει η απάντηση της GREENPEACE η οποία προφανώς στο κόσμο των συνωμοσιολόγων είναι και αυτή μέρος του συστήματος και δικιά τους..

Ποιων;;Μην το ρωτάτε καλύτερα..Των άλλων είναι η απάντηση,των επικυρίαρχων,τι δεν καταλαβαίνετε;

Και αν εμείς δεν είμαστε εμείς και είμαστε οι άλλοι;Μπέρδεμα,μεγάλο μπέρδεμα….

Εδώ έρχεται όμως και άλλο ένα παράδοξο.

Από την μια οι συνωμοσιολόγοι κατηγορούν την GREENPEACE σαν πιόνι των άλλων και του συστήματος για την στάση της στο θέμα των αεροψεκασμών και της κλιματικής αλλαγής και από την άλλη την εκθειάζουν για την στάση της στα μεταλλαγμένα.

Πάλι μπερδεύτηκα,είναι ή δεν είναι η GREENPEACE μέρος του συστήματος και των άλλων;Η είναι και την κατηγορείς σε όλη την κλίμακα ή δεν είναι και την αφήνεις να κάνει την δουλειά της.

Αυτή η τάση τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλι δικά μας θα πρέπει να ξεπεραστεί…

Ας δούμε όμως εν συντομία τι απαντάει η GREENPEACE σε μέιλ που δέχτηκε από κάποιον προφανώς κατά φαντασίαν ακτιβιστή των αεροψεκασμών.

Πέραν των τυπικών της ευγένειας του απαντάνε πως δεν μπορούν να ασχοληθούν με θεωρίες συνωμοσίας,οι φωτογραφίες των αεροπλάνων με τα contrails δεν αποτελούν απόδειξη και ότι αυτό που πρέπει να κάνει για να πείσει την GREENPEACE και τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή είναι να αποδείξει το γιατί η επιστήμη της κλιματικής αλλαγής είναι λάθος.

Μια επιστήμη που ξεκίνησε το 1824 από τον Joseph Fourrier,συνεχίστηκε από τον John Tyndall και το 1896 από τον νομπελίστα χημικό Svante Arrhenius ο οποίος προέβλεψε με ακρίβεια το τι θα συμβεί στον πλανήτη στις μέρες μας.

Αυτή ήταν η απάντηση της GREENPEACE και του έτριψαν στην μούρη την μελέτη του Arrhenius την οποία μπορείτε να την δείτε.
http://www.rsc.org/images/Arrhenius1896_tcm18-173546.pdf

Αν θέλετε να δείτε λεπτομέρειες για την ερώτηση του ακτιβιστή δείτε την στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.metabunk.org/threads/what-does-greenpeace-think-about-chemtrails.1437/

Άρα λοιπόν το μόνο που πρέπει να κάνουν για να μας πείσουν οι φίλοι μας οι συνωμοσιολόγοι και ακτιβιστές είναι να αποδείξουν πως η επιστήμη της κλιματικής αλλαγής είναι λάθος.

Τόσο απλά τόσο κατανοητά…..

Αρθρογράφος - Ερευνητής