Η ομάδα δράσης Αττικής παραδέχτηκε πως δεν έχουν αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς.

9

 

1a

Μετά από εκατοντάδες φωτογραφίες και βιντεάκια στο youtube, αποδείξεις που έχουν καταρριφθεί, εκπομπές στην τηλεόραση, και διαδηλώσεις στην πλατεία συντάγματος, η Ομάδας Δράσης Αττικής Κατά των Αεροψεκασμών, παραδέχεται ότι δεν έχουν αποδείξεις.

Η Ομάδα Δράσης Αττικής Κατά των Αεροψεκασμών που είδαμε στην εκπομπή του Κυρίου Τράγκα παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποδείξεις πως μας ψεκάζουν, σε συνομιλία των μελών της κλειστής ομάδας στο facebook. Γιατί είναι κλειστή η ομάδα σας και δεν την έχετε  ανοιχτή για όλο τον κόσμο, που τάχα προσπαθείτε να ενημερώσετε; Αν δεν έχετε αποδείξεις τότε γιατί προσπαθείτε να πείσετε τους πολίτες ότι μας ψεκάζουν, σε τηλεοπτικές εκπομπές;  ΓΙΑΤΙ;

Διαβάστε τη συνομιλία στο fb, όταν πιστεύουν πως δεν τους βλέπει και δεν τους διαβάζει κανείς.

1

2

3

4

5
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ;

Άρθρο 191:

1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπάιτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση 6 μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Σαχλαμαρισταν

  πόσες αναλύσεις του περιοδικού πίνακα υπάρχουν? ή μήπως είναι στο επόμενο τεύχος και εγώ δεν το έχω?ακόμα?

 • Νικος

  χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

  δηλαδη θα πρεπει να παω στο μοναστηρακι σε παλιατζιδικα…. εχω καπου κατι παλια 10000αρα αυτα μετρανε??? Χωρις πλακα τωρα ….υπαρχει καποιος νομικος να μας πει αν ισχυει αυτος ο νομος???

  • Και βέβαια ισχύει. Ποινικός κώδικας, Άρθρο 191. Ο νόμος είναι παλιός και γι’αυτό μιλάει για δραχμές.

 • lord

  καλά το άρθρο από το σύνταγμα-λάστιχο που έβαλες στο τέλος δεν χρειαζότανε ούτε καν,γιατί διαφορετικά στη Ελλάδα όλοι φυλακή θα είμασταν..(μιλάω για Ελλάδα γιατί επέλεξες το δικό μας σύνταγμα),αλλά αυτό που λέω συμπεριλαμβάνει όοοοοολον τον κόσμο…!η συκοφαντία έχει γίνει η δεύτερη δουλειά του Έλληνα και εσένα σε πείραξαν ότι διασπείρουν τρομοκρατία οι συνωμότες..στο κάτω κάτω σχολιάζει ότι έχουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις..ξεχνάς όμως ότι με ενδείξεις ξεκίνησαν πόλεμοι και συνεχίζονται..(δεν συγκρίνω καταστάσεις απλά λέω για τις ενδείξεις που αναφέρουν,ούτε και ασχολούμαι πλέον με το hoax αυτό) αλλά και οι Αμερικάνοι με ενδείξεις ξεκίνησαν την επεκτατική πολιτική στην Μ. Ανατολή..δεν είναι πάντα απαραίτητες οι αποδείξεις αν με καταλαβαίνεις..κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου..

 • alexk

  Μιας και το ριξες στο τέλος…

  Είμαι τρελός/κυνικός που θεωρώ οτι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ θα πρεπε να προβλέπεται στεγνά μια ωραία μυνησούλα σε όποιον «ειδησειογράφο» μεταδίδει hoax π@παριές ;

  Δεν εννοώ φύσικά έλεγχο απόψεων, η να αναγκάσουμε τον φίλο μου που το αναδημοσίευσε για το πόσο ηλίθιος/εύπιστος είναι, κλπ. Οχι για υποκειμενικά θέματα.

  Αλλα για απλά 1+1=2 πραματάκια: Κάποιος παραποίησε πηγές, εμπνεύστηκε ολόκληρα στομφώδη σενάρια, και αναρτεί δημόσια ψεύτικες ιστορίες που θίγουν σημαντικά θέματα, και επηρρεάζουν τις «γνώσεις» και τις απόψεις των αναγνωστών.
  Απο την πλευρά του αρχικού μεταδότη, καθώς και απο την πλευρά των «εγκυρων ευαισθητοποιημένων ειδησειογράφων», αυτό δεν λέγεται «ηλίθιες απόψεις», «ευπιστία», «αστον τρελό στην τρέλα του», κλπ.
  Λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση (είτε κατά ανθρώπων, είτε κατά υπηρεσιών, είτε κατά αξιών) με αυτοσκοπό την προβολή και το κέρδος.

  • Kapoios Allos

   Συκοφαντική δυσφήμηση λέγεται αυτό που έκανε το site. Παραποιεί τα λεγόμενα με αυτοσκοπό την προβολή και το κέρδος (περισσότερα κλικ)

   • Ποιό είναι το κέρδος του site? γιατί εγω δε να βγάζει λεφτά το ellinikahoaxes απο κάπου…. εκτός άμα έχεις κάποια θεωρία εσυ…

    • Εκτός τα χρήματα που παίρνουμε από τη νέα τάξη πραγμάτων, και τους ιλουμινάτοι, έχουμε και αόρατες διαφημίσεις για να σας περνάμε υποσυνείδητα μηνύματα.

 • Εφεστίονας

  Αντε να μπουν φυλακή……