Ποιοι είμαστε
Αρχική Η ομάδα δράσης Αττικής παραδέχτηκε πως δεν έχουν αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς.ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Η ομάδα δράσης Αττικής παραδέχτηκε πως δεν έχουν αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς.

19 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

 

1a

Μετά από εκατοντάδες φωτογραφίες και βιντεάκια στο youtube, αποδείξεις που έχουν καταρριφθεί, εκπομπές στην τηλεόραση, και διαδηλώσεις στην πλατεία συντάγματος, η Ομάδας Δράσης Αττικής Κατά των Αεροψεκασμών, παραδέχεται ότι δεν έχουν αποδείξεις.

Η Ομάδα Δράσης Αττικής Κατά των Αεροψεκασμών που είδαμε στην εκπομπή του Κυρίου Τράγκα παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποδείξεις πως μας ψεκάζουν, σε συνομιλία των μελών της κλειστής ομάδας στο facebook. Γιατί είναι κλειστή η ομάδα σας και δεν την έχετε  ανοιχτή για όλο τον κόσμο, που τάχα προσπαθείτε να ενημερώσετε; Αν δεν έχετε αποδείξεις τότε γιατί προσπαθείτε να πείσετε τους πολίτες ότι μας ψεκάζουν, σε τηλεοπτικές εκπομπές;  ΓΙΑΤΙ;

Διαβάστε τη συνομιλία στο fb, όταν πιστεύουν πως δεν τους βλέπει και δεν τους διαβάζει κανείς.

1

2

3

4

5
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ;

Άρθρο 191:

1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπάιτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση 6 μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.