Ποιοι είμαστε
Αρχική Άγρια Συμπλοκή μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών Τουριστών στη Τουρκία 1 νεκρός.Καταρρίπτεται.HOAXES FAKE NEWS

Άγρια Συμπλοκή μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών Τουριστών στη Τουρκία 1 νεκρός.Καταρρίπτεται.

22 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Η είδηση κυκλοφορεί (Δείτε ΕΔΩ) και μάλιστα με φωτογραφίες οι οποίες  ισχυρίζονται πως είναι από το περιστατικό και σίγουρα είναι από τις ειδήσεις που τα συστημικά ΜΜΕ δεν θα σας πουν ποτέ.

Χωρίς τίτλο (2)

 

πππ

 

 

Ας δούμε λίγο εν συντομία τι ισχυρίζεται το άρθρο…

Στις 18 Ιουλίου σε ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας Kemer στην περιοχή της Antalya, έγινε μια πραγματική μάχη μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών τουριστών σύμφωνα με το site “H ηχώ του πλανήτη.” Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι μετά το βραδυνό γεύμα εθνικιστές του Κιέβου άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά ” τα μαχαίρια μας για τους μοσκοβίτες!” και να κραυγάζουν παρόμοια ρατσιστικά συνθήματα μίσους όπως « στην κρεμάλα όλοι οι ρώσοι”.Οι ρώσοι αντέδρασαν λεκτικά και η σύρραξη γενικεύτηκε.


 

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ από που και πως ξεκίνησε όλο αυτό, τα παιχνίδια προπαγάνδας με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, μένω ακριβώς στην ας το πούμε είδηση και τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το περιστατικό.

Την μία τη βλέπουμε στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 και να την συνοδεύει μια ιστορία όπου λέει πως κάποιοι <<συνάδελφοι>> ζαχαροπλάστες πλακώθηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.Δείτε την στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://gorod48.ru/news/132823/

οοοο

 

Την ίδια φωτογραφία την βλέπουμε και  το 2011 όπου και συμμετέχοντες σε reality show τα έκαναν γυαλιά καρφιά.Δείτε την στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://www.vokrug.tv/article/show/ZHanna_Friske_vmeshalas_v_draku_30891/

λλλλ

 

 

Ας δούμε τώρα και την άλλη φωτογραφία η οποία μας έρχεται από τον Αύγουστο του 2011 από μια έκρηξη στην παραλία Kemer με 10 τραυματίες.Δείτε την στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://yurthaber.mynet.com/antalya-haberleri/kemerde-plajda-patlama-10-yarali-43045

κκκκκ

 

Αυτή ήταν λοιπόν η είδηση με το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί και στο ελληνικό διαδίκτυο με την μέθοδο της copy paste δημοσιογραφίας,μιας δημοσιογραφίας που πάντα σας λέει αυτά που τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ δεν θέλουν να μάθετε.

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής