Ποιοι είμαστε
Αρχική Νεκρός ο ωραιότερος άντρας των φυλακών.Καταρρίπτεται.HOAXES

Νεκρός ο ωραιότερος άντρας των φυλακών.Καταρρίπτεται.

23 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Η είδηση σόκαρε τον απανταχού γυναικείο πληθυσμό,ο ωραιότερος άντρας των φυλακών ήταν νεκρός!!!

Στενοχωρήθηκαν οι γυναίκες για κάποιον που πιθανόν δεν θα συναντήσουν ποτέ, είπα πιθανόν για να μην με πείτε απόλυτο και έπος τα σχόλια από άντρες οι οποίοι ζηλεύουν κάποιον τον οποίο οι γυναίκες-φίλες τους πιθανόν να μην συναντήσουν ποτέ.

Κοινοποιήσεις επί των κοινοποιήσεων και από τις φίλες μου στο facebook με τα σχόλια που τις συνοδεύουν να προσφέρουν στιγμές άφθονου γέλιου.

Κάποιες με ρώτησαν αν αληθεύει το γεγονός και να γράψω άρθρο.Στην αρχή αρνήθηκα να το κάνω αν και έγκειται στους κανόνες του HOAX αλλά κατόπιν έντονων πιέσεων ενέδωσα, καταλαβαίνετε τι πέρασα δηλαδή.Μάλλον δεν καταλαβαίνετε αλλά μπορείτε να φανταστείτε.

Ξέρετε υπάρχουν άντρες που προκαλούν το θαυμασμό στο γυναικείο πληθυσμό όπως ακριβώς εμάς μας προκαλούν,να το πω ευγενικά, το θαυμασμό γυναίκες οι οποίες πιθανόν να μην τις συναντήσουμε ποτέ.

Τι είναι ο Τζέρεμι Μικς για τις γυναίκες; Μα ότι είναι η ήταν οι παρακάτω κυρίες για εμάς…Όνειρο θερινής νυκτός δηλαδή…..

 

irina-shayk-dress-6www-hotxmodels-com

 

 

omorfes-gynaikes-ithopoioi-20

 

 

Λέω να μην βάλω άλλες ο κατάλογος είναι ατελείωτος….

Αλλά ας επανέλθω στο θέμα για να δώσουμε και πάλι χαρά και ελπίδα στον γυναικείο πληθυσμό,ο Τζέρεμι Μικς,ο ωραιότερος άντρας των φυλακών,είναι ζωντανός,δεν θα κάτσω να αναλύσω το πως και γιατί διαδόθηκε τέτοια φήμη αλλά είναι ζωντανός!

Όποιος ή όποια ενδιαφέρεται να μάθει λεπτομέρειες ας επισκεφθεί το παρακάτω σύνδεσμο.

http://au.ibtimes.com/articles/559983/20140722/jeremy-meeks-death-hoax-handsome-felon-fake.htm#.U8-CT-N_uHh

Και μια που μιλάμε για φυλακές έχουμε και εμείς οι άντρες την δική μας συλλογή με τις ωραιότερες γυναίκες που μπήκαν στη φυλακή.Δείτε τις 55 ωραιότερες στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.ranker.com/list/hottest-women-in-prison/trent-walker

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

ΥΓ. Έκανα το χρέος μου όπως υποσχέθηκα φίλες μου,ελπίζω και εσείς τώρα να κρατήσετε την δική σας υπόσχεση..

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής