Ποιοι είμαστε
Αρχική Η Ιρλανδία κατέβασε την Ισραηλινή σημαία.Καταρρίπτεται.HOAXES FAKE NEWS

Η Ιρλανδία κατέβασε την Ισραηλινή σημαία.Καταρρίπτεται.

24 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Κυκλοφορεί και αναπαράγεται δίχως όμως να εξηγούν τι ακριβώς συνέβη,δείτε ΕΔΩ

Λογικό είναι κάποιος να νομίζει με τον τρόπο που το πλασάρουν πως κάτι συνταρακτικό συμβαίνει στην Ιρλανδία και η επίσημη θέση της χώρας είναι πως δεν θέλει την Ισραηλινή σημαία.

Είναι όμως έτσι;

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική,τη σημαία την κατέβασε ένας δημοτικός σύμβουλος του Δουβλίνου κατά την διάρκεια αγώνων ιστιοπλοΐας για παιδιά κάτω των 16 ετών.

Ο δημοτικός σύμβουλος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την εναντίωση του στο Ισραήλ και προέβη σε αυτή την ενέργεια κατόπιν άρνησης των αξιωματούχων να κατεβάσουν την σημαία ύστερα από σχετικό αίτημα του.Έτσι πήρε τον προσωπικό του φωτογράφο και απαθανάτισε την στιγμή που κατέβαζε την σημαία του Ισραήλ.

Λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο

http://www.independent.ie/irish-news/politics/councillor-pulls-down-israeli-flag-at-childrens-sailing-event-30444245.html

Η επίσημη θέση των αξιωματούχων λοιπόν ήταν να μη  κατέβει η σημαία του Ισραήλ και η κίνηση αυτή έγινε από έναν δημοτικό σύμβουλο κάτι που τα εγχώρια ιστολόγια παρέλειψαν να μας πουν.

Ο σωστός τίτλος λοιπόν θα ήταν κάπως έτσι…..

Δημοτικός σύμβουλος κατέβασε την σημαία του Ισραήλ κατά την διάρκεια παιδοεφηβικών αγώνων ιστιοπλοΐας στην Ιρλανδία.

Δεν ακούγεται και τόσο συνταρακτικός..

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής