Μουσουλμάνοι σκότωσαν στο Βέλγιο Έλληνα γιατί έπινε ποτό ενώ αυτοί είχαν ραμαζάνι.

3

 

 

Χωρίς τίτλο

 

Κυκλοφορεί ένα άρθρο με τίτλο..

Μουσουλμάνοι σκότωσαν στο Βέλγιο Έλληνα γιατί έπινε ποτό ενώ αυτοί είχαν ραμαζάνι.

Ας δούμε τι ισχυρίζεται.

Το φρικτό περιστατικό διήρκεσε μόνο τρία λεπτά, αλλά οι μάρτυρες θα το θυμούνται όλη τους τη ζωή. Έγινε την Δευτέρα στις 16:45, στην οδό rue François Vekemans στην περιοχή Neder-over-Heembeek. Ο Παντελής Κοκλής, γεννημένος το 1977, έπινε ένα ποτό στο καφέ L’Arc-en-ciel, όπως σχεδόν κάθε μέρα. Αυτός ο άνδρας ηλικίας 37 ετών ήταν γνωστός στη γειτονιά και όλοι τον εκτιμούσαν…

Το θύμα και οι άλλοι πελάτες του μαγαζιού που ήταν παρόντες στο περιστατικό είδαν αρκετά οχήματα να καταφτάνουν κάνοντας θόρυβο. Σχεδόν δέκα άνθρωποι αποβιβάστηκαν από τα αυτοκίνητα και επιτέθηκαν στον Παντελή. Ένας ανώνυμος μάρτυρας είπε: “Όλοι του όρμηξαν. Ο τύπος προσπάθησε να πάει να κρυφτεί στο καφενείο, αλλά δεν πρόφθασε.Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ανθρώπους τόσο εξαγριωμένους. Ηλικιωμένοι, νέοι, άνδρες και γυναίκες … ήταν όλοι εκτός εαυτού! εγώ δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά πάντα έλεγε μια καλημέρα και φαινόταν καλό παιδί, τουλάχιστον με τους ντόπιους. Αυτοί που του επιτέθηκαν είναι μέλη της οικογένειας των πεθερικών του θύματος. Η οικογένεια γνώριζε το θύμα, επειδή είχε διαδοχικά παντρευτεί δύο αδελφές της ίδιας μουσουλμανικής οικογένειας.Επίσης,είχε ασπαστεί το Ισλάμ και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Μίσος δημιουργήθηκε με το πέρασμα του χρόνου μεταξύ του Παντελή και των πεθερικών του, οι οποίοι τον κατηγορούσαν ότι δεν είναι ένας «καλός» μουσουλμάνος. Σύμφωνα με μάρτυρες, το θύμα έστελνε προσβλητικά sms σε ορισμένα μέλη αυτής της οικογένειας πριν αρχίσει το δράμα.

Η περιοχή εξακολουθεί να κλονίζεται από το βίαιο έγκλημα. “Τον χτυπούσαν με τα πόδια τους,με ρόπαλα του μπέιζμπολ και με μαχαίρια.Τον έσυραν από το ένα πόδι μέχρι το σταυροδρόμι.Δεν έκανε καμία κίνηση και έχανε πολύ αίμα . Ένας νεαρός άνδρας 17 χρονών τον χτυπούσε ασταμάτητα στο κεφάλι. Είδα μια γυναίκα με μαντίλα έτοιμη να τον πατήσει με το αυτοκίνητο και τότε αποφάσισα να επέμβω.Δεν τόλμησα να κινηθώ βλέποντας ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν τυφλωθεί από την οργή τους, σχεδόν σαν να ήταν ζώα.Θέλησαν να τον βάλουν στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, αλλά ήμασταν αρκετοί και τους αποτρέψαμε. Μάλλον ήθελαν να ρίξουν το σώμα στο κανάλι. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσαν να επιτεθούν έτσι σε ένα άτομο μόνο του”, λέει ο μάρτυρας ακόμη σοκαρισμένος από αυτό που είδε. Το θύμα μεταφέρθηκε στο AZ VUB.Ο Παντελής πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αφήνει πίσω τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν χωρίς πατέρα.

Ακόμη καμία σύλληψη δεν έχει γίνει…

Στις 16 Ιουλίου, ο εισαγγελέας των Βρυξελλών, επιβεβαίωσε ότι κανείς δεν είχε στερηθεί της ελευθερίας του παρά την βίαιη πράξη. Η σύζυγος του θύματος, ωστόσο, αναφέρεται από τους μάρτυρες στη σκηνή,ως ο οδηγός του οχήματος που προσπάθησε να συντρίψει τον Παντελή, όταν ήταν κατάκοιτος στη μέση του δρόμου.
“Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη” είναι το μόνο σχόλιο που έκανε ο Δικαστής, κ. Gregory.
Τέσσερις έρευνες έλαβαν χώρα την Τρίτη το βράδυ. Δύο άτομα συνελήφθησαν, αλλά αθωώθηκαν μετά την απολογία τους, επειδή δεν είχαν άμεση σχέση με τα γεγονότα.
Σύμφωνα με διάφορες πηγές που γνωρίζουν το θέμα, οι οκτώ δράστες είχαν ήδη φύγει στο Μαρόκο.Αν ισχύει κάτι τέτοιο,η έρευνα περιπλέκεται και είναι πιθανόν να καθυστερήσουν οι συλλήψεις.
Πηγή:DH.be


Ας δούμε όμως την αλήθεια πίσω από αυτή την την ιστορία.

Όντως είχαμε δολοφονία Έλληνα από μουσουλμάνους όχι όμως επειδή έπινε ποτό ενώ αυτοί είχαν ραμαζάνι,όπως ο τίτλος του άρθρου λέει.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως αν διαβάσετε καλά το άρθρο που κυκλοφορεί και παρέθεσα παραπάνω δίνει την αιτία που τον δολοφόνησαν.

Αυτοί που του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν ήταν όλοι συγγενείς της συζύγου του, το θύμα είχε διαφορές με την οικογένεια και μάλιστα είχε κάνει δύο διαφορετικούς γάμους με δύο αδελφές της ίδιας οικογενείας.Να σημειωθεί εδώ πως το θύμα είχε ασπαστεί το Ισλάμ. Με το πέρασμα του χρόνου οι διαφορές τους γινόταν όλο και πιο έντονες και σύμφωνα με μάρτυρες πριν συμβεί η επίθεση  το θύμα είχε στείλει προσβλητικό sms σε μέλη της οικογένειας.Ένας άντρας 21 ετών συνελήφθη για τη δολοφονία.

Στα άρθρα της Βελγικής ιστοσελίδας  δεν αναφέρει πουθενά ότι η αιτία της δολοφονίας ήταν το ραμαζάνι και το ποτό και έχουν αποδώσει ακριβώς την ιστορία.

Στα δικά μας ιστολόγια όμως έπρεπε να δοθεί μια διαφορετική χροιά με έναν κραυγαλέο τίτλο που αλλοιώνει την ιστορία.

Τα δύο άρθρα μπορείτε να τα δείτε στους παρακάτω συνδέσμους

http://www.dhnet.be/actu/faits/homme-poignarde-a-neder-over-heembeek-le-beau-frere-place-sous-mandat-d-arret-53d240633570667a638da398

http://www.dhnet.be/actu/faits/assassinat-a-nerder-over-hembeek-les-auteurs-en-fuite-au-maroc-53c54c1b3570667a638a9317

Άρα λοιπόν έχουμε δολοφονία Έλληνα ο οποίος ασπάστηκε το Ισλάμ από μουσουλμάνους και σε αυτό συμφωνούμε,η αξίωση όμως πως η αιτία της δολοφονίας ήταν το ποτό και το ραμαζάνι…..ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

ΥΓ. Ευχαριστώ τη φίλη μου την Λαμπρινή καθώς η βοήθεια της για να καταλάβω τι λέει το άρθρο στα Γαλλικά ήταν πολύτιμη.

 

 

 • Οι χριστιανοταλιμπάν που αναπαράγουν για προπαγανδαστικούς λόγους τέτοιες ψεύτικες ιστορίες ή φωτογραφίες (edit: ok ok, εδώ ο τίτλος είναι ψευδής-προβοκατόρικος μόνο, αλλά αλλού το πάω 🙂 με το κλασικό μοτίβο (κακός μουσουλμάνο θύτης->αθώος χριστιανός θύμα) χωρίς να το ξέρουν, στην ουσία αντιγράφουν την ίδια πρακτική προπαγάνδας που χρησιμοποιούν οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι για να φανατίσουν το αμόρφωτο κοινό τους.
  Η λέξη κλειδί εδώ είναι η αμορφωσιά.

  Ποιος δε θυμάται τις βαρβαρότητες που είχαν διαπραχθεί από τον όχλο σε διάφορες χώρες με αφορμή τα περιβόητα «σκίτσα του μωάμεθ» πριν μερικά χρόνια;
  Αυτό που δεν τονίστηκε πολύ, ήταν ότι προκειμένου οι διακινητές του μίσους να φανατίσουν ακόμα περισσότερο τους πιστούς τους ότι η «κακή δύση» θέλει να προσβάλλει τα «ιερά τους» (σας θυμίζει κάτι η εν λόγω ρητορική, έτσι;)….
  ….και επειδή τα σκίτσα του Δανού σκιτσογράφου δεν ήταν και τόσο προβοκατόρικα από μόνα τους, χρησιμοποίησαν και διάνθισαν την προπαγάνδα τους και με άλλα άσχετα με την υπόθεση σκίτσα τα οποία ψευδώς απέδωσαν και ενσωμάτωσαν στη ρητορική τους, προκειμένου να στηρίξουν την έτσι κι αλλιώς αβάσιμη θέση τους. Και τα κατάφεραν.

  Ας αναλογιστούν λοιπόν (σιγά μη το κάνουν, αλλά λέμε) όσοι τσιμπάνε αμέσως σε τέτοιου είδους προβοκατόρικες ιστορίες, ότι στην ουσία δεν διαφέρουν καθόλου από τους φανατισμένους της άλλης πλευράς. Μονάχα το θρήσκευμα τους διαφέρει.

  Ανάλογα, είναι και τα κλασικά εβραιο-μασσωνικά-αντισημιτικά συνωμοσιολογικά ποστς, που αν κάνει κανείς μια βόλτα από φονταμενταλιστικά sites ισλαμιστών, θα δει ότι τις ίδιες ακριβώς συνωμοσιολογικές παρλαπίπες αναπαραγάγουν για τους δικούς τους (αντισημιτικούς) λόγους οι ακραίοι μουσουλμάνοι!
  (αν δε κάνω λάθος, όταν παλιότερα κάποιος συνωμοσιολογικο-χτυπημένος φίλος μου είχε λινκάρει μια βαρεμένη σειρά τίγκα στη συνωμοσιολογία στο youtube, -νομίζω the arrivals λέγεται- το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι είναι φτιαγμένο από μουσουλμάνο, και τα δικά μας τζιμάνια, στην ελληνική μετάφραση, σβήνανε όπου έλεγε αλλάχ,ισλαμ κλπ και βάζανε, θεός-χρηστός κοκ για να πουλάει καλύτερα στο απαίδευτο ελληνικό κοινό. Και φυσικά το νόημα παρέμενε το ίδιο.)

  Αλλά ας μην επεκταθώ περισσότερο σε αυτό ποστ.
  Καλή σας ημέρα!

  • John Smith

   Φταίει δυστυχώς η νοοτροπία του μέσου Έλληνα, και δη του νεαρού «επαναστάτη» Έλληνα. Είναι η ίδια ακριβώς λογική με αυτόν που θα γράψει στον τοίχο «τσακίστε/σφάξτε/κάντε/ράντε τους φασίστες», χωρίς να συνειδητοποιεί ότι με αυτόν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς γίνεται και ο ίδιος φασίστας. Ή, ακόμα χειρότερα, θεωρώντας ότι αφού ο ίδιος «έχει δίκιο» μπορεί να κάνει ότι θέλει στους «κακούς» άλλους.

   Και εννοείται ότι οι «Χριστιανοί» του είδους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Και εάν τους πεις ότι η Εκκλησία δεν φέρεται έτσι, θα πέσει αυτόματα η απάντηση: «Η Εκκλησία έχει ξεπουληθεί, και πρέπει να προστατέψουμε την πίστη μας με κάθε τρόπο». Μπράβο σου, μόνο που αυτή τη στιγμή η «πίστη μας» κινδυνεύει εξίσου από εσένα που την τραμπουκίζεις. Μπορείς να προστατέψεις την πίστη σου χωρίς να εξολοθρεύσεις όλους τους άλλους. Είναι ίσως το μόνο πράγμα που δεν μπορεί κανείς να σου στερήσει αν δεν του δώσεις την άδεια.

 • Noucca Galaktotrofousa

  Μα και το ίδιο το άρθρο δε λέει πουθενά για το ποτό και το Ραμαζάνι, εκτός αν βγαίνει όλο αυτό το συμπέρασμα από τη φράση «Ο Παντελής Κοκλής, γεννημένος το 1977, έπινε ένα ποτό».
  Ο τίτλος προφανώς μπήκε για να την πατήσουμε τα γατάκια και να κάτσουμε να διαβάσουμε το άρθρο και ίσως να κάνουμε και το άλλο το συνηθισμένο «Βλέπω τίτλους άρθρων και νομίζω ότι ενημερώθηκα» και να διαδώσουμε τη φήμη χωρίς να μπορεί να κατηγορηθεί η σελίδα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Χμ… πολλή συνωμοσία βλέπω. 😛