Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες!!!

In Χωρίς κατηγορία by Θοδωρής Δανιηλίδης3 Comments

Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες

Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες

Κυκλοφορεί σε διάφορες σελίδες και blogs αυτές τις ημέρες, ένα βίντεο με καυγά στη μέση του δρόμου. Ο τίτλος που συνοδεύει το βίντεο είναι «Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες» αλλά δεν μας αναφέρει ποιος είναι. Αν ήταν Έλληνας το όνομά του θα ήταν γραμμένο με κεφαλαία γράμματα, ακριβώς όπως η λέξη ΤΟΥΡΚΟΥΣ στον τίτλο.

 


Το βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ τουλάχιστον από το 2007 και ο «μποξέρ» δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα. Το όνομα του είναι Nuh Demircan και είναι Τούρκος φρουρός ασφαλείας σε τράπεζα. (υπάρχουν και αναφορές ότι είναι Κούρδος)  Το σίγουρο είναι πως δεν είναι Έλληνας και δεν τα έχει βάλει με 10 αλλά με 3 άτομα.

Η ψεύτικη «είδηση», αν μπορείς να την πεις είδηση γιατί ήταν μόνο ένας τίτλος και το βίντεο, είχε κάνει την εμφάνισή της και τον Ιαν 2014.
Τις τελευταίες μέρες άλλαξαν λίγο τον τίτλο (πρόσθεσαν των αριθμό 10) και ο προηγούμενος τίτλος από τον Ιανουάριο μπήκε σαν κείμενο στην ανάρτηση.

  • Kostas Fnord Dagres

    Τους εχω ικανους να βαλουν και σπασιμο σανιδων για ηχητικο εφφε για καλυτερη παρουσιαση.

  • leon06010

    Επειδή βαριέμαι να καίω φαιά ουσία με τέτοια βίντεο, το ξύλο ήταν όπως στις ταινίες; Που κοπανιέται το παληκαράκι με έναν κ οι άλλοι απλά περιμένουν;

  • asfd

    …και τα βόδια οι Έλληνες το αναδημοσιεύουν