Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο μυστήριος θάνατος των τριών αδελφών, οι οποίες έγιναν θρύλος, με την παράσταση που ακύρωνε τους νόμους της φύσης… Καταρρίπτεται.HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο μυστήριος θάνατος των τριών αδελφών, οι οποίες έγιναν θρύλος, με την παράσταση που ακύρωνε τους νόμους της φύσης… Καταρρίπτεται.

29 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Είδα το άρθρο αυτό να κοινοποιείται από φίλη μου στο facebook,φαν του χώρου του θεάματος,μπαλέτο,ακροβατικά,χορευτικά κλπ και αστεία σχόλια περί μυστηρίου ή συμπτώσεων ή αιωρούμενα  σχόλια για κάποια συνωμοσία (κάτι άλλο πρέπει να παίζει),να το συνοδεύουν,ας δούμε τι λέει το άρθρο…

Το 1944 κυκλοφόρησε η ταινία …Ρυθμοί του Μπρόντγουεϊ.Έτσι γνώρισε ο κόσμος τις αδερφές Ρος. Ήταν οι…

 Μπέτσι Αν, Βέντα Βικτόρια και Ντίξι Τζουλ.

Τρεις αδερφές από το Τέξας, που φαινομενικά δεν είχαν σκελετό. Τουλάχιστον, αυτή την εντύπωση έδιναν, σε όποιον παρακολουθούσε τις απίστευτες ακροβατικές τους ικανότητες. Η ολιγόλεπτη παράσταση που δίνουν στην ταινία, είναι αδύνατον να μην εντυπωσιάσει.

Οι κινήσεις που εκτελούν, απαιτούν, εκτός από ευλυγισία, και μεγάλη σωματική δύναμη.

Τα καλλιτεχνικά ονόματα των αδερφών Ρος ήταν Άγκι, Μάγκι και Ελμίρα.

Εμφανίστηκαν ξαφνικά στη «σόου μπιζ» το 1944 και εξαφανίστηκαν το ίδιο απότομα.

Οι αδερφές Ρος Κάποια στιγμή ηχογράφησαν το τραγούδι «Five Minutes More», που αργότερα τραγούδησε κι ο Φρανκ Σινάτρα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση των αδερφών ήταν στο Λονδίνο, στις παραστάσεις του «Πικαντίλι Χέιραϊντ», που κράτησαν για δύο χρόνια, από το 1946 μέχρι το 1948. Αυτό ήταν και το τέλος της καριέρας τους.

Η Μπέτσι Αν, ή αλλιώς Άγκι, γεννήθηκε το 1926 και ήταν η μεγαλύτερη απ’ τις τρεις αδερφές. Παντρεύτηκε τον χορευτή Ρόμπερτ Χαϊτάουερ το 1947, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο.

Ο Χαϊτάουερ ήταν αλκοολικός και σχιζοφρενής. Κάποια στιγμή ξυλοκόπησε τη γυναίκα του τόσο άσχημα, που η Μπέτσι Αν κόντεψε να πεθάνει.

Η Βέντα Βικτόρια, ή αλλιώς Μάγκι, γεννήθηκε το 1927. Παντρεύτηκε τον Άγγλο καλλιτέχνη Ντίκι Χέντερσον το 1948 και απέκτησαν δύο παιδιά.

Η Βέντα Βικτόρια πέθανε το 1963 σε ηλικία 35 ετών, από άγνωστα αίτια.

Την ίδια μέρα πέθανε κι η τρίτη και μικρότερη αδερφή, Ντίξι Τζουλ. Ήταν μόλις 33 ετών.

Δεν ξέρουμε τίποτα για τον τρόπο θανάτου των δύο αδερφών, ούτε για την καριέρα της Μπέτσι Αν.

Οι τρεις αδερφές Ρος έχουν χαρακτηριστεί ως το «μυστήριο του ίντερνετ», γιατί κανείς δε γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες για αυτές.


 

Αυτά λέει το άρθρο,είναι όμως οι αδερφές Ρος ένα μυστήριο;

Δεν εξετάζω το αν είχαν εκπληκτικές ακροβατικές ικανότητες ή όχι,αυτό που απασχολεί είναι ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδεται ως ένα «μυστήριο του ίντερνετ» και αυτό γιατί κανείς δεν γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες για αυτές.

Και όμως αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις πληροφορίες για αυτές και μάλιστα θα δεις πως η Βέντα Βικτόρια και η Ντίξι Τζουλ δεν πέθαναν την ίδια μέρα,για την ακρίβεια δεν πέθαναν ούτε την ίδια χρονολογία.

Η Βέντα Βικτόρια γεννήθηκε το 1927 και πέθανε στην Φλόριντα στις 29 Μαΐου του 2002 ενώ η αδερφή της η Ντίξι πέθανε όντως σε ηλικία 33 χρονών στις 10 Ιουλίου του 1963,μέρα της επετείου του γάμου της,από υπερβολική χρήση βαρβιτουρικών.

Όσο για την Μπέτσι,εμφανίστηκε πολλές φορές στο Ed Sullivan show και φαίνεται να εργάστηκε σαν βοηθός παραγωγής στο θέατρο Μπρόντγουεϊ το 1976,υπάρχει βέβαια το όνομα της στην βάση δεδομένων του Μπρόντγουεϊ μαζί με τις παρατάσεις που είχε ανεβάσει παλαιότερα αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πως ίσως δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για την ίδια καθώς υπάρχει και μία παλαιότερη performer με το ίδιο όνομα σε μία παράσταση που είχε ανέβει 4 χρόνια πριν γεννηθεί η Μπέτσι Αν Ρος.Είναι όμως πολύ πιθανό να πρόκειται για την ίδια καθώς η Μπέτσι Αν πέθανε το 1996 σε ηλικία 70 ετών.

http://www.ibdb.com/person.php?id=93765

http://en.wikipedia.org/wiki/Ross_Sisters

Κανένα μυστήριο δεν υπάρχει λοιπόν για τις αδερφές Ρος,ειδικά για τον αστείο ισχυρισμό του άρθρου για θάνατο των δύο εξ αυτών την ίδια μέρα από άγνωστα αίτια.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής