Ποιοι είμαστε
Αρχική Η φωτογραφια που συγκλονίζει, αλλά δεν θα την δειτε ποτέ στα ΜΜ”Ε”.Καταρρίπτεται.FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Η φωτογραφια που συγκλονίζει, αλλά δεν θα την δειτε ποτέ στα ΜΜ”Ε”.Καταρρίπτεται.

9 Αυγ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

wpid-20140809120645

Άσε μας ρε ΚΡΥΠΤΕΙΑ Βράδυ Σαββάτου με τις φωτογραφίες θα σκεφτείτε και έχετε δίκιο.

Η φωτογραφία όντως συγκλονίζει και όντως είναι από καταυλισμό Κούρδων αλλά δεν συμβαίνει τώρα όπως το άρθρο ισχυρίζεται και αντιγράφω..

Χωρίς τίτλο


 

Χιλιάδες Κουρδοι “συνωστίζονται” στα βουνά για να γλιτώσουν απο την γενοκτονια των ισλαμοφασιστων. Χιλιαδες αγόρια και άνδρες ήδη έχουν σφαγιασθει, χιλιαδες Κουρδισσες έχουν βιαστεί, βασανιστεί και πουληθεί στα σκλαβοπάζαρα. Συμβαίνει τωρα στο Βόρειο Ιρακ. Άλλη μια Σμύρνη, στην απόλυτη σιωπή. Σιωπή χρυσοπληρωμενη απο το βρωμερό χρήμα του ισλαμ.


 

Το άρθρο δείτε το να αναπαράγεται σε διάφορα ιστολόγια ΕΔΩ

Η φωτογραφία μας έρχεται από το 1991 και αυτός είναι ο λόγος που δεν την βλέπετε στα ΜΜΕ.Δείτε την σε άρθρο του 2013 όπου και εξηγούν πως η φωτογραφία είναι του 1991 και περιγράφουν τα γεγονότα της εποχής εκείνης.

http://kurdistantribune.com/2013/kurdistan-postwar-paradise/

 

Χωρίς τίτλο

Δεν ξέρω να σας πω για ποιο λόγο παίρνουν παλιές φωτογραφίες και τις παρουσιάζουν για τωρινές,δεν είμαι στο μυαλό κανενός αρθογράφου,αυτή την ερώτηση πρέπει να τη κάνετε σε εκείνους που τα γράφουν.

Στη προκειμένη περίπτωση έχουμε αληθινή μεν φωτογραφία αλλά όχι τωρινή όπως το άρθρο χαρακτηριστικά λέει (συμβαίνει τώρα)….

…με ελαφρά την καρδία…ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ..

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

ΥΓ.Ενδέχεται να δούμε νέες τραγικές φωτογραφίες επειδή υπάρχει και πάλι αναταραχή στο Ιράκ,αλλά η  φωτογραφία που είδαμε στο άρθρο δεν έχει σχέση με τα τωρινά γεγονότα.

 

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής