Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται-Η εμφάνιση της Παναγίας μπροστά σε 250.000 ανθρώπους.HOAXES

Καταρρίπτεται-Η εμφάνιση της Παναγίας μπροστά σε 250.000 ανθρώπους.

17 Αυγ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

zeitoun5

 

Αναπαράγεται πάντα τέτοιες μέρες και στις εθνικές εορτές και επετείους δείτε ΕΔΩ

Πρώτη φορά για την συγκεκριμένη ιστορία είχα διαβάσει πριν 20 χρόνια και λίγο πριν αποκτήσω δικαίωμα ψήφου όταν έπεσε στα χέρια μου μια έκδοση της δεκαετίας του ’70 ή αρχές του ’80 της εγκυκλοπαίδειας ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.

Μέσα σε ανεξήγητες εμφανίσεις εξωγήινων και άλλων περίεργων όντων που δεν είχε δημιουργήσει ο Θεός χωρούσαν και ανεξήγητες εμφανίσεις της Παναγίας,όλα αυτά τα δήθεν ανεξήγητα πάντα με γοήτευαν.

Ας δούμε όμως όλα τα στοιχεία για το δήθεν θαύμα αλλά και τι συνέβαινε εκείνη την εποχή στην περιοχή.

Η Zeitoun ήταν μια φτωχή πόλη εκείνη την εποχή (κρατήστε το φτωχή) όπου περίεργα φώτα άρχισαν να εμφανίζονται στον ουρανό σε ακαθόριστο χρονικό διάστημα με διάρκεια από λίγα λεπτά της ώρας μέχρι και κάποιες ώρες.Θα μπορούσαν αυτά τα φώτα να συνδεθούν με την εμφάνιση της Παναγίας στον κοπτικό ορθόδοξο ναό της πόλης;

Στις 2 Απριλίου του 1968 ένας μουσουλμάνος μηχανικός λεωφορείων νομίζει ότι είδε στην στέγη μιας κοπτικής  εκκλησίας μια γυναίκα να προσπαθεί να αυτοκτονήσει,η αστυνομία έφτασε εκεί και η αναφορά της κάνει λόγο για κάποιου είδους αντανάκλαση,κρατήστε το αυτό το στοιχείο θα μας χρειαστεί.
http://en.wikipedia.org/wiki/Our_Lady_of_Zeitoun

Η εμφάνιση των περίεργων φώτων διήρκεσε για 3 ολόκληρα χρόνια,από το 1968 ως το 1971 αλλά υπάρχουν και αναφορές για περίεργα φώτα και πριν το 1968 δίχως να γίνεται λόγος για θαύμα.

Τι συνέβαινε όμως;

Η περιοχή είχε έντονη σεισμική δραστηριότητα από το 1959 μέχρι και το 1971 όπου και σταματάνε οι αναφορές για την εμφάνιση της Παναγίας ως ένα φως.Όπως είναι γνωστό περίεργα ”φώτα” εμφανίζονται πριν τους σεισμούς,όχι όλους αλλά έχουν αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις.Τα λέμε φώτα αλλά στην ουσία είναι διάφοροι χρωματισμοί στον ουρανό,όπως π.χ γίνεται στο ηλιοβασίλεμα αλλά δεν είναι το θέμα μας τα φώτα των σεισμών.

Θα μπορούσαν τα ‘φώτα των σεισμών που παρεμπιπτόντως εξαφανίστηκαν την ίδια χρονική στιγμή που έλαβε τέλος και η υποτιθέμενη παρουσία της Παναγίας να εξηγούν το φαινόμενο αυτό;

Όχι,εδώ έχουμε φωτογραφίες που απεικονίζουν τη Παναγία και δεν είναι επεξεργασμένες.

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ, περίεργο για εμένα θα πείτε, αλλά συμφωνώ,όντως την απεικονίζουν και όχι οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία όπως πολλοί μπορούν να νομίζουν,είναι αυθεντικές!!!

Έχουμε λοιπόν πραγματικές φωτογραφίες που απεικονίζουν την Παναγία,είναι όμως η Παναγία;

Και κάποιοι θα πουν,αφού συμφώνησες πως στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Παναγία και ότι δεν είναι πλαστές τώρα γιατί μας τα γυρίζεις;

Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω,συμφωνώ πως απεικονίζεται η Παναγία και ότι δεν είναι πλαστές αλλά το αν είναι όντως η Παναγία είναι άλλο θέμα.

Aς δούμε όμως τις φωτογραφίες όπου φαίνεται καθαρά πως το θαύμα δεν είναι και τόσο αποτέλεσμα κάποιου περίεργου μεταφυσικού γεγονότος αλλά στημένο από ανθρώπινο χέρι,όχι ακριβώς χέρι αλλά κάποιου τεχνολογικού μέσου της εποχής εκείνης,του προτζέκτορα διαφανειών..

 

zeitoun5

 

Εδώ η Παναγία εμφανίζεται με το βρέφος στην αγκαλιά ακριβώς όπως στις εικόνες.Γιατί όχι;Άλλωστε ο Θεός παίρνει όποια μορφή θέλει.

Δεν είναι λίγο παράξενο όμως που εμφανίζεται η Παναγία κατ΄αυτόν τον τρόπο και στην πραγματική ζωή και μάλιστα σε μια μεγαλειώδη και θαυματουργή εμφάνιση της;

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Ιησούς ήταν μικρός,δεν έχει ακόμα μεγαλώσει;

Εντάξει θα μου πείτε να μην είμαι κακεντρεχής,το κάνει για να καταστήσει σαφές ότι πρόκειται για την ίδια και πήρε μια γνώριμη μορφή όπως στις εικόνες,εικόνες που τις ζωγράφισε ανθρώπινο χέρι.

Στην παρακάτω φωτογραφία όμως θα δούμε ότι το παρακάνει με τις εικόνες….

zeitoun7

 

Η Παναγία παρουσιάζεται και εδώ με φωτοστέφανο,άλλο ένα παράδοξο καθώς το φωτοστέφανο προστέθηκε στις εικόνες για να συμβολίσει την αγιότητα της Παναγίας,είναι δηλαδή ένα συμβολικό διακοσμητικό στοιχείο το οποίο προστέθηκε από ανθρώπους και τίποτα άλλο.

Το άλλο περίεργο είναι ότι το φωτοστέφανο έχει λάθος θέση, δεν θα έπρεπε να περιβάλλει το κεφάλι με τέτοιο τρόπο καθώς από ότι φαίνεται το κεφάλι της Παναγίας είναι προφίλ και κοιτάει προς τα κάτω.

Δείτε όμως την παρακάτω φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ όπου η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής..

images (17)

 

Δεν μοιάζει απλά με τις εικόνες της Παναγίας,είναι οι ίδιες οι εικόνες οι οποίες προβάλλονται από κάποιο μηχάνημα προβολής για να στηθεί το θαύμα.

Θυμηθείτε τώρα και την αρχική αναφορά της αστυνομίας περί αντανάκλασης.

Ξέρετε η όλη υπόθεση αρχίζει να μου θυμίζει τις γκάφες που κάνουν στις ταινίες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων όταν και βλέπουμε σύγχρονα αντικείμενα σε ταινίες εποχής για παράδειγμα.

Κάποιοι θα αναρωτηθείτε που είναι στημένος ο προτζέκτορας,έχετε δίκιο δεν βρέθηκε προτζέκτορας,σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να θέλεις να βρεις κάτι και τότε μάλλον δεν ήθελαν.

Το γεγονός όμως πως η Παναγία εμφανιζόταν πάντα νύχτα και όχι ημέρα ενισχύει την άποψη αυτή και αυτό γιατί την νύχτα υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να προβάλλεις κάτι από απόσταση.

Το  θαύμα και η επιλογή του χρόνου της εμφάνισης του είχε όμως και άλλη μία προέκταση…..

Το 1967 ξέσπασε και ο πόλεμος των έξι ημερών όπου είχαμε πολλές αντιμαχόμενες πλευρές,είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις εμφανίσεις της Παναγίας χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων,από γένια μέχρι και περιστέρια;

Εκείνη την εποχή υπήρχαν ένα σωρό λόγοι που το θαύμα θα γινόταν πιστευτό,από την μια ο πόλεμος και από την άλλη οι σεισμοί και στο βάθος χρήμα,250.000 επισκέπτες εκτιμάται ότι πήγαν να δουν το θαύμα,εδώ θυμηθείτε και το ότι η Zeitoun ήταν μια φτωχή πόλη και που  ακόμα και στις μέρες μας τουρίστες συρρέουν στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι εμφανίστηκε η Παναγία.

Η Παναγία έκανε το χρέος της ακόμα μια φορά……

Να το προχωρήσω και ένα βήμα παραπάνω;Μήπως σε αυτό το γεγονός βασίστηκε και ξεκίνησε η θεωρία για το Blue Beam Project  όπου η ελίτ θα προβάλει ολογράμματα στον ουρανό με την μορφή του Χριστού ή την έλευση εξωγήινων;Οργιάστε συνωμοσιολόγοι φίλοι μου.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής