Καταρρίπτεται-Είναι η αδερφή του James Foley ηθοποιός; Εμφανίστηκε και στην έκρηξη της Βοστώνης

In Hoax, Συνωμοσιολογίες by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

Χωρίς τίτλο ο

Οι συνωμοσιολόγοι έχουν πλάκα,πολύ πλάκα,νέο τους κατόρθωμα η προσπάθεια να πείσουν πως η αδελφή του δολοφονημένου από τους τζιχαντιστές δημοσιογράφου James Foley έιναι μια ηθοποιός.

Ας δούμε τι ισχυρίζεται,τα βίντεο δεν θα τα αναπαράγω,μπορείτε να τα δείτε άλλωστε ΕΔΩ από όπου και αντιγράφω.

Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι αυτή που εμφανίζεται στο βίντεο ως αδερφή του αμερικάνου δημοσιογράφου James Foley που έσφαξαν οι Ισλαμιστές είναι η ίδια που εμφανίστηκε στο cnn ως συμμαθήτρια ενός από τα θύματα… Με λίγα λόγια υποστηρίζουν ότι πρόκειται απλά για μια ΗΘΟΠΟΙΟ που εμφανίζεται σε 2 διαφορετικά συμβάντα!


Αυτά λέει το άρθρο,έχουν πλάκα όμως οι πηγές του άρθρου,το άκρως συνωμοσιολογικό before its news,το οποίο δεν μας κάνει έκπληξη,αλλά και το metabunk!!!

Χωρίς τίτλο

To metabunk είναι ένας ιστότοπος όπου καταρρίπτει τέτοιες ανόητες θεωρίες συνωμοσίας και σε καμία περίπτωση δεν θα αναδημοσίευε μια θεωρία συνωμοσίας..

Επισκέφθηκα λοιπόν το metabunk όπου έχουν ασχοληθεί και έχουν καταρρίψει τη συγκεκριμένη θεωρία με ένα βίντεο με υψηλή ανάλυση βάζοντας δίπλα δίπλα τις δύο κυρίες όπου και αποδεικνύεται πως δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο

https://www.metabunk.org/threads/debunked-foleys-sister-katie-foley-vs-lanzas-friend-alex-israel-not-the-same-person.4348/

Δείτε το βίντεο

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Proedros

    Η βλακεία είναι ανίκητη, δυστηχώς.