Καταρρίπτεται – Φωτογραφία διακόπτη chemtrails με τίτλο «Λες να μας ψεκάζουν;»

15

Λες να μας ψεκάζουν;Λες να μας ψεκάζουν; Νέο σύστημα αυτό. Πετάς ένα ερωτηματικό στο τέλος και καθάρισες. Κανείς δε μπορεί να σου πει τίποτα. Αν κανείς τολμήσει τους πετάς ένα «Εγώ το έβαλα για προβληματισμό και είσαι λάδι. Τα κλικ έρχονται και το ίδιο τα μπιμπικίνια από τις διαφημίσεις. Σιγά μην κουραστείς, τέσσερις λεξούλες όλες κι όλες, αρκούν. Λες να μας ψεκάζουν;

Λες να μας ψεκάζουν;
ΠΗΓΗ
Λες να μας ψεκάζουν;
Λες να μας ψεκάζουν;

Η τρομερή φωτογραφία «απόδειξη των αεροψεκασμών»που την «έβαλαν για προβληματισμό» είναι η παρακάτω.
psekasmoi

Λες να μας ψεκάζουν; Για να δούμε!
Είναι μερικές λεπτομέρειες στη φωτογραφία, που μου κάθονται στο στομάχι.
1. Γιατί η λέξη chemtrail είναι κομμένη;
2. Γιατί η γραμμούλα στο OFF είναι αλλήθωρη και δεν είναι στο κέντρο της ένδειξης όπως σε όλους τους διακόπτες;
3. Γιατί η στοίχιση στην επιλογή CHEM TRAIL NORM είναι σαν τον πύργο της Πίζας;
4. Γιατί υπάρχει η επιλογή NORM (NORMAL) και όχι η επιλογή ON που θα ήταν πιο λογικό;
5. Αν δεχτούμε ότι η επιλογή NORM (NORMAL ) είναι σωστή, δεν θα έπρεπε να υπήρχε και μια ακόμη επιλογή με κάτι διαφορετικό από το NORMAL αριστερά του διακόπτη;
6. Γιατί τοποθέτησαν διακόπτη πολλαπλών επιλογών για μόνο 2 επιλογές NORM και OFF; Δεν αρκούσε ένας απλός διακόπτης ON-OFF; Τόσο άσχετοι είναι οι σχεδιαστές κυκλωμάτων των αεροσκαφών;
7. Στο αριστερό μέρος του πολλαπλού διακόπτη δεν σας φαίνεται ότι κάτι έχει σβηστεί;

Λεπτομέρειες, θα μου πεις ψεκασμένε φίλε μου. Αν τα παραπάνω δεν σε ικανοποιούν ότι η φωτογραφία είναι πειραγμένη τότε «Λες να μας ψεκάζουν;»
Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι με τι λέξη ψεκασμένος/οι, αναφέρομαι στους συνωμοσιολόγους φίλους μου και οπαδούς αυτής της θεωρίας και δεν τη γράφω υπονοώντας τον παραμυθιασμένο, τον ανόητο τον γελοίο, έως και τον μακάκα. Μη μου’ ρθρει καμιά μήνυση όπως τον Κύριο Μπογδάνο. Γιατί με συμπαθούν ιδιαίτερα οι ψεκασμένοι φίλοι μου και μου το έχουν αποδείξει.

Σήμερα θα βρούμε μαζί την απόδειξη… μια φωτογραφία από τον πραγματικό διακόπτη πιστεύω, πως είναι αρκετή. Θα χρησιμοποιήσω την υπεροντότητα της πληροφορίας της google και θα αγνοήσω διάφορες συμβουλές. από άλλες υπεροντότητες.
Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον τύπο του αεροσκάφους. Πως θα τον βρούμε; Το google είναι ο καλύτερος μας φίλος. Χρησιμοποιούμε τις ενδείξεις ενός άλλου διακόπτη της φωτογραφίας και τη λέξη cockpit. Εγώ έψαξα για εικόνες με τις λέξεις κλειδιά «cabin press cockpit» και πέτυχα την παρακάτω.

Λες να μας ψεκάζουν;

Μπαίνοντας στη σελίδα που έχει τη εικόνα βλέπουμε πως είναι από McDonnell Douglas MD-11

Νέα αναζήτηση στο google, με λέξεις κλειδιά «md-11 cockpit» και στα αποτελέσματα, βγήκε το παρακάτω που βλέπουμε.

Λες να μας ψεκάζουν;
ΠΗΓΗ

Μια ακόμη έρευνα στις εικόνες του google με τις ίδιες λέξεις κλειδιά και έχουμε και την παρακάτω φωτογραφία, όπου βλέπουμε καθαρά τον πραγματικό διακόπτη πολλαπλών επιλογών να έχει τις ενδείξεις SMOKE ELEC/AIR.

Swissair-MD11-Cockpit2
Swissair-MD11-Cockpit2

4

Λες να μας ψεκάζουν;
Εγώ θα απαντήσω όχι, γιατί όσες αποδείξεις έχω δει μέχρι σήμερα από τους ψεκασμένους είναι μπούρδες με έξτρα λαδορίγανη.
Για να γνωρίζετε την επόμενη φορά που θα σας εμφανίσουν ανάλογες μουφο-φωτογραφίες ως απόδειξη των αεροψεκασμών, πως να το ψάξετε, αν θέλετε.
Οι ψεκασμένοι φίλοι μου, φωνάζουν και χτυπιούνται γιατί δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά. Πρώτα θα πρέπει να σοβαρευτούν οι ίδιοι, και μετά το ξανασυζητάμε.
Σας βοηθάω βρε κουτά για να ξεσκαρτάρετε τις αποδείξεις σας και δεν φταίω εγώ αν στο τέλος,δεν μείνει καμιά.

Όλα τα παραπάνω, μέσα σε πέντε λεπτά. Ο εξυπνάκιας που πείραξε τη φωτογραφία σίγουρα χρειάστηκε περισσότερα. Άσε που ένα 8χρονο θα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά. Λες να μας ψεκάζουν; Τώρα που το ξανασκέφτομαι…..  μια αμφιβολία την έχω!

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Darth Homer

  και ενα ακομα μυνημα απο πιλοτο που αγανακτησε , οπως το εγραψε στο ACARS.

  και ενα λινκ για τους πσεκαζμενους που εξηγει τι ειναι το ACARS ωστε να σταματησουν να ποσταρουν τρολιες των πιλοτων σαν «αποδειξεις». https://planefinder.net/about/news/what-is-acars/

 • Darth Homer

  εχουμε κι αλλες «αποδειξεις» για να γελασουμε με τους πσεκαζμενους φιλους μας… τους εχουν παρει χαμπαρι τι γιδια ειναι οι πιλοτοι και τους τρολαρουν κανονικα.

 • John Smith

  Άλλη μια φωτογραφία απ’ το εσωτερικό των «μυστικών αρεοπλάνων» που προσγειώνονται σε κρυφά αεροδρόμια, δεν δίνουν στοιχεία, δεν έχουν ίχνος πτήσης, αλλά και πάλι οι πζεκαζμένοι καταφέρνουν όχι μόνο να τα εντοπίσουν αλλά να μπουν και μεσα.

  Λες να είναι μπούρδες όλα αυτά;

 • sp_kam

  Και μια ακόμα παρατήρηση. Αν προσέξεις το γράμμα Η chem έχει μικρότερη κλίση από το γράμμα Τ trai. Κάτι που είναι αδικαιολόγητο μια και βρίσκεται δεξιά του. Αντιθέτως στο Hyd press Test το Η είναι αριστερά του Τ και φυσικά λόγο προοπτικής έχει μικρότερη κλίση. Οπότε το πλέον πιθανό είναι να χρησιμοποιήθηκαν τα γράμματα από εκεί χωρίς να διορθώσει κανείς τη κλίση…..

 • Giannis Tolios

  Ακόμη και να ήταν διακόπτης ψεκασμού, δε θα χρησιμοποιούσε την ορολογία των συνωμοσιολογικών site. Θα έγραφε chemical payload dispersion ή κατι παρεμφερές…

 • Aviator

  Οι ψεκασμένοι έχουν πάλι αρχίσει να βλέπουν στον ουρανό φαντάσματα και εχθρούς.

  Έχουν ανάψει φωτιές αυτές τις ημέρες στα blogs τους με τα σχόλια για τα Contrails και υποστηρίζουν ότι με αυτά οι Δρακονιανοί σπέρνουν αρρώστιες και καταιγίδες πάνω από την Ελλάδα.

  Θα υπενθυμίσω στους φίλους του blog ότι αυτό είναι ένα φαινόμενο το οποίο εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες μετεωρολογικές συνθήκες.

  Στα γεωγραφικά πλάτη της Ελλάδας το φαινόμενο εμφανίζεται από τα μέσα του Σεπτεμβρίου έως το Ιούνιο διότι τότε μόνο υπάρχουν οι κατάλληλες μετεωρολογικές συνθήκες, κυρίως η υψηλή υγρασία, για την παγοποίηση των καυσαερίων . Κατα την διάρκεια του καλοκαιριού δεν υπάρχουν οι μετεωρολογικές συνθήκες οι οποίες ευνοούν τον σχηματισμό των λευκών καυσαερίων, για αυτό και δεν υπάρχουν λευκές γραμμές στον ουρανό.

  Περισσότερες πληροφορίες πάνω σ αυτό το θέμα θα βρήτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου φίλων Αστρονομίας Κρήτης «ΣΦΑΚ» στο οποίο δίνεται μια πολύ καλή επιστημονική ερμηνεία του φαινομένου.

  • Konstas

   Χαχα οι … Δρακονιανοί ; Να πω την αλήθεια δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τις θεωρίες περί ψεκασμού, αλλά είχα την εντύπωση ότι το κάνουν οι κυβερνήσεις για να κρατούν τους πολίτες (και τους εαυτούς τους προφανώς, αφού και αυτοί ψεκάζονται αναγκαστικά) σε κάποιου είδους καταστολή για να μην αντιδρούν. Δεν ήξερα ότι οι Δρακονιανοί σχετίζονταν και με τους ψεκασμούς !

 • Άγνωστος

  Δεν νομίζω πως πέταγε το αεροπλάνο την ώρα της φωτογραφίας, άσε που μπορεί να είναι και από flight simulator.

  • nikos serpanakhs

   Το ξέρω. Απλά υποτίθεται ότι είναι φωτογραφία κατα την διάρκεια ψεκασμού (αφου ο διακοπτης είναι στη θέση ψεκασμου). Γι’ αυτο έγραψα το σχόλιο. Δεν γίνεται να μας ψεκάζουν την στιγμή που δεν πετάει το αεροπλάνο…

 • Konstas

  Νομίζω ότι την απάντηση την έχουν δώσει μόνοι τους οι «ψεκασμένοι» (εννοώντας και εγώ φυσικά τους συνωμοσιολόγους φίλους σου και οπαδούς αυτής της θεωρίας και όχι υπονοώντας τον παραμυθιασμένο, τον ανόητο τον γελοίο, έως και τον μακάκα).

  Στο κείμενο που είναι σχετικό με τον Μπογδάνο τους …ξεφεύγει ! Λένε λοιπόν : «Την ίδια ακριβώς μέρα που ψηφίστηκε ο αντιρατσιστικός νόμος, που απαγορεύει τη στοχοποίηση ομάδων βάσει εθνότητας και σεξουαλικών προτιμήσεων, θρησκείας και ιδεολογίας, εκείνος την πέφτει με την άνεση
  του νεο-αναδειχθέντος ταλέντου του Σκάι (που τον ανακάλυψαν;) στο 1/3 του Ελληνικού πληθυσμού!»

  Γιατί επικαλούνται το αντιρατσιστικό; Η θεωρία των αεροψεκασμών δεν γνωρίζει εθνότητες (φεύ!), δεν είναι σεξουαλική προτίμηση (μάλλον), δεν είναι ιδεολογία (αφού συζητάμε για πραγματικά περιστατικά και όχι ιδέες), επομένως τι μας μένει ; Η θεωρία των αεροψεκασμών είναι θρησκεία !

 • Aviator

  Για μα ενημέρωση σε βάθος σχετικά με τον διακόπτη smoke/elec σας παραπέμπω στην παρακάτω περιγραφή .Είναι λίγο δύσκολο κείμενο , αλλά ο ψεκασμένος που έκανε την ανάρτηση γράφοντας
  τις ανοησίες οτι βρήκε τον διακόπτη του «αεροψεκασμού» καλό είναι να το διαβάσει για να καταλάβει το μέγεθος της άγνοιας του.

  http://www.iasa.com.au/folders/sr111/summary.html

  The MD11 Smoke/Elec/Air Switch has four positions that de-select (and then re-select) a third of the aircon and gens and busses at a time. The checklist calls for a pregnant pause between selections in order to check whether the benign configuration has been yet reached. There is no mention of what to do if a benign configuration is never found. During this checklist control must pass between the pilots as one the or other will lose their flight instruments. The radios will also lose power and the pilots must remember (but probably won’t) to switch their current comms frequency to each successive «live set». The DFDR and CVR are also powered down at certain stages. It may be the case that the battery (and GEN reset ability) is insufficiently protected from a dead short under the MD11’s electrical system. An induced fault in one or both of the epicentric bus-tie sensing relay switches can leave the backup instrumentation vulnerable to the original electrical fault. At some stage during the checklist the #2 tail-engine is liable to flame-out because of power coming off its pumps (and being too high-set to gravity feed). This would tend to (audibly and visually) Xmas-tree the cockpit and distract the pilots (as well as robbing the system of one of two Generators on line). An electrical system short may then be sufficient to trip the remaining generator and leave the battery liable to overload (and/or Batt CB trip).

 • ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

  Χμμμμμ…. Μόνο που στην πρωτελευταία ….. ΠΛΑΣΤΗ φωτογραφία που έβαλες, για να κουκουλώσεις αυτή την μεγάλη απόδειξη-αποκάλυψη, βλέπουμε στα δεξιά ξαπλωμένο το σύμβολο της ομάδας Ε.

  Επομένως τώρα ξέρουμε για ποιον δουλεύεις και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το παμπόνηρο, και ως επτασφράγιστο μυστικό, τελείως κρυφό σχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας.

  • Άργησε το τρόλεϊ, σήμερα;

   • ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    Έκατσαν και τα φασόλια βαριά. Άστα να πάνε. Δεν μπορώ να πάω πουθενά. Με βλέπω να κάθομαι μόνιμα….

    Ώρες ώρες είναι να τρελαίνεσαι με την ποιότητα των «αποδείξεων» των ψεκασμένων που πρέπει να αναιρέσετε. Πόσες φορές είπα, «μα καλά, με τόσο εξόφθαλμα ψεύδη γιατί ασχολούνται τα ellinika Hoaxes. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τα χάφτει…» . Και όμως την άλλη μέρα τα κάνουν κοινοποίηση πολλοί «φίλοι» μου στο FB. Δεν υπάρχει σωτηρία….