Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Φωτογραφία διακόπτη chemtrails με τίτλο “Λες να μας ψεκάζουν;”HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – Φωτογραφία διακόπτη chemtrails με τίτλο “Λες να μας ψεκάζουν;”

20 Σεπ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Λες να μας ψεκάζουν;Λες να μας ψεκάζουν; Νέο σύστημα αυτό. Πετάς ένα ερωτηματικό στο τέλος και καθάρισες. Κανείς δε μπορεί να σου πει τίποτα. Αν κανείς τολμήσει τους πετάς ένα “Εγώ το έβαλα για προβληματισμό και είσαι λάδι. Τα κλικ έρχονται και το ίδιο τα μπιμπικίνια από τις διαφημίσεις. Σιγά μην κουραστείς, τέσσερις λεξούλες όλες κι όλες, αρκούν. Λες να μας ψεκάζουν;

Λες να μας ψεκάζουν;

Λες να μας ψεκάζουν;

Η τρομερή φωτογραφία “απόδειξη των αεροψεκασμών”που την “έβαλαν για προβληματισμό” είναι η παρακάτω.
psekasmoi

Λες να μας ψεκάζουν; Για να δούμε!
Είναι μερικές λεπτομέρειες στη φωτογραφία, που μου κάθονται στο στομάχι.
1. Γιατί η λέξη chemtrail είναι κομμένη;
2. Γιατί η γραμμούλα στο OFF είναι αλλήθωρη και δεν είναι στο κέντρο της ένδειξης όπως σε όλους τους διακόπτες;
3. Γιατί η στοίχιση στην επιλογή CHEM TRAIL NORM είναι σαν τον πύργο της Πίζας;
4. Γιατί υπάρχει η επιλογή NORM (NORMAL) και όχι η επιλογή ON που θα ήταν πιο λογικό;
5. Αν δεχτούμε ότι η επιλογή NORM (NORMAL ) είναι σωστή, δεν θα έπρεπε να υπήρχε και μια ακόμη επιλογή με κάτι διαφορετικό από το NORMAL αριστερά του διακόπτη;
6. Γιατί τοποθέτησαν διακόπτη πολλαπλών επιλογών για μόνο 2 επιλογές NORM και OFF; Δεν αρκούσε ένας απλός διακόπτης ON-OFF; Τόσο άσχετοι είναι οι σχεδιαστές κυκλωμάτων των αεροσκαφών;
7. Στο αριστερό μέρος του πολλαπλού διακόπτη δεν σας φαίνεται ότι κάτι έχει σβηστεί;

Λεπτομέρειες, θα μου πεις ψεκασμένε φίλε μου. Αν τα παραπάνω δεν σε ικανοποιούν ότι η φωτογραφία είναι πειραγμένη τότε “Λες να μας ψεκάζουν;”
Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι με τι λέξη ψεκασμένος/οι, αναφέρομαι στους συνωμοσιολόγους φίλους μου και οπαδούς αυτής της θεωρίας και δεν τη γράφω υπονοώντας τον παραμυθιασμένο, τον ανόητο τον γελοίο, έως και τον μακάκα. Μη μου’ ρθρει καμιά μήνυση όπως τον Κύριο Μπογδάνο. Γιατί με συμπαθούν ιδιαίτερα οι ψεκασμένοι φίλοι μου και μου το έχουν αποδείξει.

Σήμερα θα βρούμε μαζί την απόδειξη… μια φωτογραφία από τον πραγματικό διακόπτη πιστεύω, πως είναι αρκετή. Θα χρησιμοποιήσω την υπεροντότητα της πληροφορίας της google και θα αγνοήσω διάφορες συμβουλές. από άλλες υπεροντότητες.
Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον τύπο του αεροσκάφους. Πως θα τον βρούμε; Το google είναι ο καλύτερος μας φίλος. Χρησιμοποιούμε τις ενδείξεις ενός άλλου διακόπτη της φωτογραφίας και τη λέξη cockpit. Εγώ έψαξα για εικόνες με τις λέξεις κλειδιά “cabin press cockpit” και πέτυχα την παρακάτω.

Λες να μας ψεκάζουν;

Μπαίνοντας στη σελίδα που έχει τη εικόνα βλέπουμε πως είναι από McDonnell Douglas MD-11

Νέα αναζήτηση στο google, με λέξεις κλειδιά “md-11 cockpit” και στα αποτελέσματα, βγήκε το παρακάτω που βλέπουμε.

Μια ακόμη έρευνα στις εικόνες του google με τις ίδιες λέξεις κλειδιά και έχουμε και την παρακάτω φωτογραφία, όπου βλέπουμε καθαρά τον πραγματικό διακόπτη πολλαπλών επιλογών να έχει τις ενδείξεις SMOKE ELEC/AIR.

Swissair-MD11-Cockpit2

Swissair-MD11-Cockpit2

4

Λες να μας ψεκάζουν;
Εγώ θα απαντήσω όχι, γιατί όσες αποδείξεις έχω δει μέχρι σήμερα από τους ψεκασμένους είναι μπούρδες με έξτρα λαδορίγανη.
Για να γνωρίζετε την επόμενη φορά που θα σας εμφανίσουν ανάλογες μουφο-φωτογραφίες ως απόδειξη των αεροψεκασμών, πως να το ψάξετε, αν θέλετε.
Οι ψεκασμένοι φίλοι μου, φωνάζουν και χτυπιούνται γιατί δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά. Πρώτα θα πρέπει να σοβαρευτούν οι ίδιοι, και μετά το ξανασυζητάμε.
Σας βοηθάω βρε κουτά για να ξεσκαρτάρετε τις αποδείξεις σας και δεν φταίω εγώ αν στο τέλος,δεν μείνει καμιά.

Όλα τα παραπάνω, μέσα σε πέντε λεπτά. Ο εξυπνάκιας που πείραξε τη φωτογραφία σίγουρα χρειάστηκε περισσότερα. Άσε που ένα 8χρονο θα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά. Λες να μας ψεκάζουν; Τώρα που το ξανασκέφτομαι…..  μια αμφιβολία την έχω!

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.