Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Η γυναίκα με τα τρία στήθηFAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Η γυναίκα με τα τρία στήθη

27 Σεπ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

stithosnew_h_633_451

Αν και θα στεναχωρήσουμε ένα μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού, δυστυχώς ανακαλύψαμε ότι η συγκεκριμένη είδηση, απ ότι δείχνουν όλα τα στοιχεία, δεν είναι παρά μια φάρσα. 

Τι υποστηρίζει το ψεύτικο δημοσίευμα:

Η επέμβαση, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της νεαρής, κόστισε 20.000 δολάρια και περιελάμβανε την εισαγωγή ενθέματος σιλικόνης και την εμφύτευση θηλής.

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο, η 21χρονη υποστηρίζει ότι προχώρησε στην επέμβαση αυτή προκειμένου να καταστρέψει την εικόνα της και να μην αρέσει πλέον στους άνδρες. 

«Δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού πια», προσέθεσε στη Daily Star. «Σκέφθηκα ότι οι περισσότεροι άνδρες θα βρίσκουν την εμφάνισή μου περίεργη και αηδιαστική. Εγώ, ωστόσο, μπορώ ακόμη να αισθάνομαι όμορφη και καλά με τον εαυτό μου όταν βάφομαι και ντύνομαι ωραία».

tridevile_h_633_451

Βέβαια αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που την οδήγησαν στο να λάβει την απόφαση αυτή, αφού η 21χρονη έχει προσλάβει μόνη της τηλεοπτικό συνεργείο που την ακολουθεί με σκοπό να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. 

Η 21χρονη υποστηρίζει ότι οι γονείς της έχουν κόψει τις επαφές μαζί της. Δεν έχει αποδειχτεί εάν η 21χρονη όντως έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προσθετικής τρίτου στήθους κι εάν οι φωτογραφίες είναι αληθινές ή προϊόν photoshop.

Μία 21χρονη κοπέλα, με το ψευδώνυμο Jasmine Tridevil υποστηρίζει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση προσθετικής ενός ακόμη στήθους, με σκοπό να έχει τρία. 

Μάλιστα η 21χροονη έχει ανεβάσει και τα «πειστήρια» στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 21χρονη υποστηρίζει στη σελίδα της στο Facebook, ότι πριν από λίγους μήνες υπεβλήθη σε προσθετική επέμβαση τρίτου στήθους. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ίδια δεν έβρισκε γιατρό να προχωρήσει στην επέμβαση. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της χρειάστηκε να επικοινωνήσει με 50-60 γιατρούς πριν βρει αυτόν που δέχθηκε τελικά να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος και μάλιστα ο γιατρός τής ζήτησε να μην αποκαλύψει το όνομά του. 

****************************

hessler

 Ποια είναι όμως η κοπέλα που βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο Jasmine Tridevil ;

Η δεσποινίς αυτή λέγεται Alisha Hessler και στο  site της παρουσιάζεται ως …φαρσέρ.

1411483301910_wps_10_the_JASMINETRIDEVIL_COM_d

Η Hessler είχε ξαναπασχολήσει τα ΜΜΕ παλιότερα, όταν ισχυρίστηκε ότι ένας άντρας ονόματι Gabriel Urena, την έδειρε άγρια, της έσπασε τη μύτη  και μετά πήγε να σταθεί στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου, κρατώντας μια ταμπέλα που έγραφε χτυπάω γυναίκες

Τότε παρόλο τον πόνο της  είχε τραβήξει κι αυτή τη selfie:

original

H Hessler επίσης συνελήφθη στο Hillsborough County στη Florida στις 14 Μαρτίου 2013 .
1411484257088_wps_24_the_JASMINETRIDEVIL_COM_d
Επίσης ο τηλεοπτικός σταθμός Τάμπα (WTSP), που της πήρε πρόσφατα συνέντευξη, ανέφερε ότι νωρίτερα μέσα στον ίδιο μήνα η Hessler είχε κάνει καταγγελία για κάτι κλεμμένες αποσκευές, στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα, που συμπεριελάμβαναν κι ένα “τρίστηθο” προσθετικό:
1411561438331_wps_1_three_boob_girl_three_bre
Άντρες λυπόμαστε που σας κλέψαμε τη φαντασίωση!
by antichainletter