Καταρρίπτεται-ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ

7

Χωρίς τίτλο

Άλλο ένα βίντεο το οποίο στη φαντασία των συνωμοσιολόγων είναι απόδειξη χημικών αεροψεκασμών ας δούμε τι ισχυρίζεται και το βίντεο το οποίο είναι από τις 17 Μάη του 2014.

 

Χωρίς τίτλο

ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΖΙΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ NEED FOR SPEED ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

https://www.youtube.com/watch?v=PyaDC6ES5hA

Το είδαμε ΕΔΩ

Το αρχικό βίντεο έκανε την εμφάνιση του στις 5 Μαρτίου του 2014 και όπως φαίνεται από τον τίτλο βιντεοσκοπήθηκε στις 3 Μαρτίου του 2014 στο Austin του Texas.

Τι συνέβαινε όμως στο Austin του Texas εκείνη την περίοδο;

Κάθε 14 Μαρτίου εορτάζεται η  Pi (π) day προς τιμήν των μαθηματικών και συγκεκριμένα της μαθηματικής σταθεράς π 3.14159.Στην Αμερική, η 14/3 γράφεται ως 3-14, δηλαδή η τιμή της σταθεράς (Π=3,14)

http://www.piday.org/

http://www.sansimera.gr/worldays/143

Στις 13 Μαρτίου έλαβε χώρα στον ουρανό του Austin ένα event από μια αεροπορική ομάδα όπου και ζωγράφισαν στον ουρανό αριθμούς προς τιμήν της  Pi (π) day.

http://www.cnet.com/news/pi-day-celebrations-kick-off-with-a-pi-in-the-sky/

Αυτό που βλέπουμε λοιπόν στο αρχικό βίντεο διάρκειας 45 μόλις δευτερολέπτων είναι από τις προετοιμασίες της ομάδας για να πετύχουν το αποτέλεσμα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

ΥΓ.  speechless…

 • John Smith

  Αν θεωρούν «βούλωμα» το «είναι τόσο βλακώδες που δεν έχω να πω τίποτα», τότε ναι, παραδέχομαι ότι με βούλωσαν. Αλλά αισθάνομαι ότι δεν το εννοούν έτσι…

 • Giorgos Zoulis

  Μάλλον αυτός που ανέβασε το αρχικό βίντεο για pie πήγαινε και όχι για pi. Και αλήθεια δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο; Δεν έχει δει τα ακροβατικά show των Blue Angels που είναι και Αμερικάνοι; Δεν έχει δει τζετ να πετάνε σε σχηματισμούς σε ημέρες εθνικών εορτών τους;

 • Bill

  Και μόνο από τον τίτλο της «βιντεάρας» και το ύφος του σχολίου τους (ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ… κλπ.) καταλαβαίνει κανείς τον τρόπο που σκέφτονται: «αν δε συμφωνείς μ’αυτά που λέω, είσαι τούβλο».

  Πώς άραγε χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους μετά την κατάρριψη (και) αυτού του μύθου;

  • John Smith

   Πολύ έξυπνους, που απέδειξαν ότι έχουν δίκιο, και εμείς τα «τούβλα» δεν μπορέσαμε να δούμε την αλήθεια που κρύβει η «βιντεάρα» τους.

   Δυστυχώς γι’ αυτούς η όποια διαφωνία με τα όσα λένε αποτελεί απόδειξη ότι είσαι είτε ηλίθιος είτε πράκτορας του συστήματος. Οπότε τα όποια «επιχειρήματά» τους τελικά βγαίνουν πάντα σωστά, αφού κανένας «έξυπνος» δεν διαφωνεί. Κοινώς μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα ακούνε.

 • Noucca Galaktotrofousa

  Η κατάρριψη πού είναι; Πώς ξέρουμε ότι δεν έφτιαχναν τους αριθμούς στον ουρανό με ψεκαστικά φάρμακα; χαχαχαχαχα

  Πλάκα-πλάκα, τρελοί αυτοί οι αμερικάνοι. Ημέρα π;

  • leon06010

   «Πάι ντέι»
   Της πίτας (pie) ή του πι (pi);
   Τυχόν συνειρμοί, δικοί σας…

   • tsakalov

    American Pi