Καταρρίπτεται-ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ

In Hoax, Αεροψεκασμοί, Συνωμοσιολογίες by Γιώργος Ζαβοδημητράκης7 Comments

Χωρίς τίτλο

Άλλο ένα βίντεο το οποίο στη φαντασία των συνωμοσιολόγων είναι απόδειξη χημικών αεροψεκασμών ας δούμε τι ισχυρίζεται και το βίντεο το οποίο είναι από τις 17 Μάη του 2014.

 

Χωρίς τίτλο

ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΖΙΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ NEED FOR SPEED ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

https://www.youtube.com/watch?v=PyaDC6ES5hA

Το είδαμε ΕΔΩ

Το αρχικό βίντεο έκανε την εμφάνιση του στις 5 Μαρτίου του 2014 και όπως φαίνεται από τον τίτλο βιντεοσκοπήθηκε στις 3 Μαρτίου του 2014 στο Austin του Texas.

Τι συνέβαινε όμως στο Austin του Texas εκείνη την περίοδο;

Κάθε 14 Μαρτίου εορτάζεται η  Pi (π) day προς τιμήν των μαθηματικών και συγκεκριμένα της μαθηματικής σταθεράς π 3.14159.Στην Αμερική, η 14/3 γράφεται ως 3-14, δηλαδή η τιμή της σταθεράς (Π=3,14)

http://www.piday.org/

http://www.sansimera.gr/worldays/143

Στις 13 Μαρτίου έλαβε χώρα στον ουρανό του Austin ένα event από μια αεροπορική ομάδα όπου και ζωγράφισαν στον ουρανό αριθμούς προς τιμήν της  Pi (π) day.

http://www.cnet.com/news/pi-day-celebrations-kick-off-with-a-pi-in-the-sky/

Αυτό που βλέπουμε λοιπόν στο αρχικό βίντεο διάρκειας 45 μόλις δευτερολέπτων είναι από τις προετοιμασίες της ομάδας για να πετύχουν το αποτέλεσμα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

ΥΓ.  speechless…

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • John Smith

  Αν θεωρούν «βούλωμα» το «είναι τόσο βλακώδες που δεν έχω να πω τίποτα», τότε ναι, παραδέχομαι ότι με βούλωσαν. Αλλά αισθάνομαι ότι δεν το εννοούν έτσι…

 • Giorgos Zoulis

  Μάλλον αυτός που ανέβασε το αρχικό βίντεο για pie πήγαινε και όχι για pi. Και αλήθεια δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο; Δεν έχει δει τα ακροβατικά show των Blue Angels που είναι και Αμερικάνοι; Δεν έχει δει τζετ να πετάνε σε σχηματισμούς σε ημέρες εθνικών εορτών τους;

 • Bill

  Και μόνο από τον τίτλο της «βιντεάρας» και το ύφος του σχολίου τους (ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ… κλπ.) καταλαβαίνει κανείς τον τρόπο που σκέφτονται: «αν δε συμφωνείς μ’αυτά που λέω, είσαι τούβλο».

  Πώς άραγε χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους μετά την κατάρριψη (και) αυτού του μύθου;

  • John Smith

   Πολύ έξυπνους, που απέδειξαν ότι έχουν δίκιο, και εμείς τα «τούβλα» δεν μπορέσαμε να δούμε την αλήθεια που κρύβει η «βιντεάρα» τους.

   Δυστυχώς γι’ αυτούς η όποια διαφωνία με τα όσα λένε αποτελεί απόδειξη ότι είσαι είτε ηλίθιος είτε πράκτορας του συστήματος. Οπότε τα όποια «επιχειρήματά» τους τελικά βγαίνουν πάντα σωστά, αφού κανένας «έξυπνος» δεν διαφωνεί. Κοινώς μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα ακούνε.

 • Noucca Galaktotrofousa

  Η κατάρριψη πού είναι; Πώς ξέρουμε ότι δεν έφτιαχναν τους αριθμούς στον ουρανό με ψεκαστικά φάρμακα; χαχαχαχαχα

  Πλάκα-πλάκα, τρελοί αυτοί οι αμερικάνοι. Ημέρα π;

  • leon06010

   «Πάι ντέι»
   Της πίτας (pie) ή του πι (pi);
   Τυχόν συνειρμοί, δικοί σας…

   • tsakalov

    American Pi