Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται-ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται-ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ

28 Σεπ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Χωρίς τίτλο

Άλλο ένα βίντεο το οποίο στη φαντασία των συνωμοσιολόγων είναι απόδειξη χημικών αεροψεκασμών ας δούμε τι ισχυρίζεται και το βίντεο το οποίο είναι από τις 17 Μάη του 2014.

 

Χωρίς τίτλο

ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΖΙΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ NEED FOR SPEED ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

https://www.youtube.com/watch?v=PyaDC6ES5hA

Το είδαμε ΕΔΩ

Το αρχικό βίντεο έκανε την εμφάνιση του στις 5 Μαρτίου του 2014 και όπως φαίνεται από τον τίτλο βιντεοσκοπήθηκε στις 3 Μαρτίου του 2014 στο Austin του Texas.

Τι συνέβαινε όμως στο Austin του Texas εκείνη την περίοδο;

Κάθε 14 Μαρτίου εορτάζεται η  Pi (π) day προς τιμήν των μαθηματικών και συγκεκριμένα της μαθηματικής σταθεράς π 3.14159.Στην Αμερική, η 14/3 γράφεται ως 3-14, δηλαδή η τιμή της σταθεράς (Π=3,14)

http://www.piday.org/

http://www.sansimera.gr/worldays/143

Στις 13 Μαρτίου έλαβε χώρα στον ουρανό του Austin ένα event από μια αεροπορική ομάδα όπου και ζωγράφισαν στον ουρανό αριθμούς προς τιμήν της  Pi (π) day.

http://www.cnet.com/news/pi-day-celebrations-kick-off-with-a-pi-in-the-sky/

Αυτό που βλέπουμε λοιπόν στο αρχικό βίντεο διάρκειας 45 μόλις δευτερολέπτων είναι από τις προετοιμασίες της ομάδας για να πετύχουν το αποτέλεσμα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

ΥΓ.  speechless…

Αρθρογράφος - Ερευνητής