Καταρρίπτεται-ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ​ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ; ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΠΑΤΑΕΙ» ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΚΕΙ;

10

ωωω

 

Κυκλοφορεί αυτό το άρθρο το οποίο μας ενημερώνει (υποτίθεται) για το τι συμβαίνει στην Ιαπωνία με τους μουσουλμάνους,ας το δούμε…


 

Τελικά , να​ που οφείλετε​ η πρόοδος της Ιαπωνίας και νa γιατί είναι πολύ εξελιγμένη αυτή η χώρα.
​Έχετε διαβάσει ποτέ σ’ εφημερίδα ότι πολιτικός ηγέτης ή ένας πρωθυπουργός από ισλαμικό κράτος , να έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία;

Έχετε διαβάσει ποτέ ότι ο πρωθυπουργός π.χ. του Ιράν, βασιλιάς ή πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας έχει επισκεφτεί την Ιαπωνία;

Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν.
Οι λόγοι που δεν πάνε είναι οι εξής:…

α) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα,που δεν δίνει ιθαγένεια στους μουσουλμάνους.

β) Στην Ιαπωνία μόνιμη κατοικία δεν δίνεται σε μουσουλμάνους.

γ) Υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για τη διάδοση του Ισλάμ στην Ιαπωνία.

δ) Στα Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, αραβική ή οποιαδήποτε ισλαμική γλώσσα δεν διδάσκεται.

ε) Απαγορεύεται η εισαγωγή «Κορανίου» στη χώρα, στην αραβική γλώσσα.

στ) Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ιαπωνική κυβέρνηση, έχει δοθεί προσωρινή κατοικία μόνο σε 2 τυχερούς Μουσουλμάνους, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τον ιαπωνικό νόμο του ομόσπονδου κράτους στο οποίο βρίσκονται. Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μιλούν Ιαπωνικά και να τελούν τις θρησκευτικές τελετές τους μόνο στα σπίτια τους.

ζ) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει έναν αμελητέο αριθμό πρεσβειών ισλαμικών χωρών.

η) Οι Ιάπωνες δεν επηρεάζονται καθόλου από το Ισλάμ.

θ) Οι μόνοι Μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Ιαπωνία είναι οι υπάλληλοι ξένων εταιρειών.

ι) Ακόμα και σήμερα, δεν χορηγούνται βίζες στους μουσουλμάνους γιατρούς, μηχανικούς ή σε στελέχη που αποστέλλονται από ξένες εταιρείες.

ια) Στην πλειονότητα των εταιρειών, αναφέρεται στους κανονισμούς τους, μόνο μη μουσουλμάνοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία.

ιβ) Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι της γνώμης ότι οι Μουσουλμάνοι είναι φονταμενταλιστές, ακόμα και στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, και δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τους μουσουλμανικούς νόμους τους.

ιγ) οι μουσουλμάνοι δεν τολμούν να σκεφτούν ότι μπορούν να νοικιάσουν σπίτι στην Ιαπωνία.

ιδ) Αν κάποιος καινούργιος έρθει σε μια γειτονιά και γνωρίζουν οι υπόλοιποι ότι ο καινούργιος είναι μουσουλμάνος τότε όλη η γειτονιά είναι σε συναγερμό.

ιε) Κανείς δεν μπορεί να ιδρύσει μια μικρή ισλαμική οργάνωση ή «Madarsa» στην Ιαπωνία.

ιστ) Δεν ισχύει καμία σαρία για προσωπικούς λόγους στην Ιαπωνία.

ιζ) Σε περίπτωση που ένας Ιάπωνας παντρευτεί μια γυναίκα μουσουλμάνα, τότε θεωρείται για πάντα παρίας.

ιη) Σύμφωνα με τον κ. Komico Yagi (Πανεπιστήμιο του Τόκιο) «Υπάρχει μια αντίληψη στην Ιαπωνία ότι το Ισλάμ είναι μια πολύ στενόμυαλη θρησκεία και θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτήν.


 

Το είδαμε ΕΔΩ

Ας δούμε όμως αν είναι αλήθεια…

Για αρχή, το κείμενο,είναι αντιγραφή από ένα mail που κυκλοφόρησε…

http://www.truthorfiction.com/rumors/j/Japan-Muslim.htm#.VDxVG7CsWHg

 

Χωρίς τίτλο

Η Ιαπωνία δέχεται διπλωμάτες από ισλαμικές χώρες,πρόσφατο παράδειγμα η επίσκεψη διπλωματικής ισλαμικής αποστολής που την υποδέχτηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον Ιούλιο του τρέχοντος σωτήριου έτους δηλώνοντας πως μια θεμελιώδης πτυχή του Ισλάμ είναι η αγάπη για τους άλλους και που θα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο της επίσημης σελίδας του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας και της κυβέρνησης του.

I have found that a fundamental aspect of the spirit of Islam is harmony with and love for others.

http://japan.kantei.go.jp/96_abe/actions/201407/16article2.html

 

 

Χωρίς τίτλο

 

Το άρθρο έχει μια αλήθεια,στο πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας δεν διδάσκεται καμία αραβική η ισλαμική γλώσσα,βασικά δεν διδάσκεται καμία άλλη γλώσσα πλην της ιαπωνικής και της αγγλικής,αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σπουδάζουν μουσουλμάνοι στο πανεπιστήμιο της.

http://www.iuj.ac.jp/language/

λλλ

 

Αντιθέτως υπάρχει το Αραβικό Ισλαμικό Ινστιτούτο στο Τόκυο το οποίο προσφέρει όλα τα μαθήματα σε ισλαμικές γλώσσες και μάλιστα φέρνει και ακαδημαϊκούς από ισλαμικές και αραβικές χώρες.

http://www.aii-t.org/e/news.htm

μμμ

 

Επίσης υπάρχει και το  International Islamia School of Otsuka.

http://iiso-jp.org/

Η Ιαπωνία,αν εξαιρέσει κανείς τις 66 χώρες που είναι ελαστική και υπάρχει ειδική συμφωνία,απαιτεί ειδικές θεωρήσεις εισόδου στην χώρα από όλες τις υπόλοιπες χώρες και δεν υπάρχει περιορισμός στο αν κάποιος είναι μουσουλμάνος ή όχι.

http://www.japan-guide.com/e/e2221.html

http://www.mofa.go.jp/j_info/visit/visa/short/novisa.html

οοοο

Παρά τους ισχυρισμούς του άρθρου πως η Ιαπωνία είναι αντίθετη στην ίδρυση ισλαμικών οργανώσεων Madrasa (μεντρεσές- μουσουλμανικό ιεροδιδασκαλείο) βλέπουμε πως η ιαπωνική κυβέρνηση χρηματοδότησε την κατασκευή 13 τέτοιων σχολών στο Αφγανιστάν το 2012.

http://www.pajhwok.com/en/2012/12/04/japan-funded-schools-madrasas-completed-parwan

κκκκκ

Η Ιαπωνία έχει πρεσβείες σε όλες σχεδόν τις μουσουλμανικές χώρες.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_diplomatic_missions_of_Japan

Όσον αφορά τους γάμους μεταξύ μουσουλμάνων και πολιτών της Ιαπωνίας δεν υπάρχει κανένας περιορισμός όπως φαίνεται και από το ισλαμικό κέντρο της Ιαπωνίας.Το αν κάποιος ή κάποια θεωρείται περιθωριακός-ή αν παντρευτεί μουσουλμάνο-α είναι μια εικασία που ίσως δεν μπορεί να αποδειχτεί.

http://islamcenter.or.jp/en/services/marriage/

Επίσης είναι ανυπόστατος και οι ισχυρισμός πως οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να πάρουν την ιαπωνική ιθαγένεια.Στην ερώτηση αν μπορούν οι μουσουλμάνοι να πάρουν ιθαγένεια η απάντηση είναι ΝΑΙ.

http://www.turning-japanese.info/search?q=muslims

υυυ

 

Αυτά τα λίγα για την Ιαπωνία και αν ξέχασα κάτι συγχωρέστε με,άλλωστε μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε τι συμβαίνει στην Ιαπωνία, το διαδίκτυο να είναι καλά, αρκεί να το χρησιμοποιείτε σωστά.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 • Βρήκα αυτό το άρθρο στα αγγλικά το οποίο υποστηρίζει μία ενδιάμεση γνώμη από ότι κατάλαβα (έχει και πηγή πληροφόρησης). Μάλλον αποτελεί την πηγή του πρώτου και παραπλανητικού άρθρου του οποίου τις πληροφορίες έχουν ξεχειλώσει στην μετάφραση (έχουν βάλει λίγο σάλτσα παραπάνω κοινώς): http://chersonandmolschky.com/2015/04/13/islamic-terrorism-japan/

  Ερευνήστε το

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  Until recently, there were only two mosques in Japan: Tokyo Jama Masjid and Kobe Mosque. Now, the total number of Muslim praying sites in Japan is counted in some 30 single story mosques and about a hundred apartment rooms set aside for prayers.

  And Japanese society expects Muslims to pray at home: no collective “prostrating” in the streets or squares; in Japan, for such “shows” the actors can get pretty high fines, and in those cases Japanese Police consider “serious”, the participants can be deported.

  Quite often, Japanese companies seeking foreign workers specifically note that they are not interested in Muslims.

  There is not even a trace of a Shari´a Law in Japan, and halal food is extremely difficult to find in there.

 • παναγιώτης μπέλεσης

  javascript:playVideo(1,’7PxFM-qAnEQ’) Γιώργος Νταλάρας – Μες του Βοσπόρου τα στενά

  ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ
  ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ……Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ
  ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…..

  • Psofa Dopoulos

   Άλλο οι απόψεις του καθενός, άλλο τα γεγονότα. Κι εγώ φοβάμαι την πλημμύρα των Μουσουλμάνων και το που μπορεί να οδηγήσει αυτό, το να διασπείρεις όμως ψευδείς πληροφορίες δεν οδηγεί σε κάποιο καλό. Οπότε γιατί να μην καταρριφθούν αυτές οι ψευδείς πληροφορίες?

 • Απλά να τονίσουμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ ιθαγένειας & μόνιμης διαμονής. Η ιαπωνία δεν επιτρέπει την ύπαρξη διπλής ιθαγένειας (όπως σε ευρώπη, αμερική κλπ). Επίσης δεν δίνεται ιθαγένεια εύκολα, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. Παράδειγμα είναι οι Κορεάτες 2ης & 3ης γενιάς που δεν τους έχει δοθεί δικαίωμα ιθαγένειας, αλλά παραμονής. Όχι ότι εμείς πάμε πίσω. Υπάρχουν άτομα που έχουν ουσιαστικά γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν άδεια παραμονής, όχι ιθαγένεια.

 • alexk

  Πρώτα-πρώτα φυσικά υποπέφτει σε λογικό σφάλμα:
  -Η Ιαπωνία είναι εξελιγμένη χώρα
  -Η Ιαπωνία απαγορεύει τον ισλαμισμό
  Συμπέρασμα: Η Ιαπωνία προοδεύει γιατι απαγορεύει τον ισλαμισμό. Ούτε λόγω νοοτροπίας που προάγει την πειθαρχία, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό, ούτε λόγω οργάνωσης και διορατικότητας, ούτε αλλες τέτοιες βλακείες που ξέραμε…

  Btw, θεωρώ οτι η νοοτροπία του Ισλάμ έρχεται όντως σε αντίθεση με την πρόοδο και την ανάπτυξη. Ομως το να «απαγορεύσεις» τα πιστεύω του άλλου (αντί απλά να τα απορρίψεις) δεν θα έκανε τα πράγματα καλύτερα.

  • Alexander Nikolaidis

   -Ξέρεις Γιώργο ότι οι Μουσουλμάνοι παντρεύονται πολλές γυναίκες;
   -Εμ ναι, καλά κάνουν, όχι σαν εμάς μια γυναίκα μόνο που βαριέσαι και μετά κάθε μέρα μακαρόνια
   -Το ξέρεις Γιώργο ότι οι Μουσουλμάνοι τις γυναίκες τις έχουν σήκω κάτσε, κάτσε σήκω, δεν τολμούν ούτε να αντιμηλήσουν και αν κάνουν κάτι στραβό τρώνε ξύλο;
   -Εμ ναι, έτσι πρέπει, όχι σαν και μας, τις έχουμε και μας πρηζουν τα @@ όλη μέρα, δεν κάνουν νοικοκυριό μόνο λούσα και γούστα.
   -Το ξέρεις Γιώργο ότι οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό και δεν πίνουν αλκοόλ;
   -Εγώ γιατί νομίζεις παραμένω Χριστιανός;

 • Konstas

  Ωραίο, εμπεριστατωμένο άρθρο. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου το κείμενο αυτό, μου φάνηκε «μούφα», απλά βαρέθηκα να διαβάσω για να δω αν έχει έστω κάποιο ψήγμα αλήθειας. Ευχαριστούμε που κάνετε την «βρώμικη δουλειά» για εμάς 🙂

  • Το είχα πετύχει σε ξενοφοβική φεισμπουκική συζήτηση αυτό (που πάω και μπλέκω).

   Μόλις το αποδόμησα, ο συνομιλητής μου, απλά απάντησε «προτιμώ να φυλάω τα ρούχα μου…» και συνέχισε με τα ξενοφοβικά του… oh well, μάλλον έπεσα σε τρολ και έχασα το χρόνο μου :/

   Για την ιστορία 30-40 τζαμιά υπάρχουν στο Τόκιο και αλλού
   http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Japan
   και φυσικά το άρθρο 14 του Ιαπωνικού Συντάγματος αναφέρει:
   Article 14:
   All of the people are equal under the law and there shall be no
   discrimination in political, economic or social relations because of
   race, creed, sex, social status or family origin.

   Πολύ καλό debunking του παραπάνω με δημογραφικά μεταναστών μουσουλμάνων στην Ιαπωνία κλπ εδώ:
   http://www.turning-japanese.info/2013/10/can-muslims-acquire-japanese.html

 • george

  http://www.tuics.com/

  tokio univercity islamic culture society

 • george

  βαλε κι αυτα αν θες. δεν εχει τζαμι λεει 🙂

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mosques_in_Japan

  δεν εχει επισκεφθει μουσουλμανος προεδρος?

  https://www.youtube.com/watch?v=tuKvwqSGPO8

  http://en.wikipedia.org/wiki/Susilo_Bambang_Yudhoyono