Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται αλλαγή χρώματος του αυτοκινήτουFAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται αλλαγή χρώματος του αυτοκινήτου

20 Οκτ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Color-Turning-CAR-COLOR-CHANGING-FILM-car-wrapping-foil-1-52-1M-color-option-bubble-free

Ούτε στη μούφα του σούπερ χαμαιλέοντα δεν άλλαζαν τόσο γρήγορα τα χρώματα, όσο στα αυτοκίνητα – χαμαιλέοντες . Λέει το ανυπόστατο άρθρο:

“Πρόκειται για μια πολυμερή βαφή που περιέχει μαγνητικά σωματίδια οξειδίου του σιδήρου. Έτσι με ρύθμιση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος αλλάζει η απόσταση μεταξύ των κρυστάλλων του οξειδίου, επηρεάζοντας το επίπεδο της αντανάκλασης του φωτός και το αυτοκίνητο καταφέρνει να αλλάξει χρώμα αστραπιαία.”

Και τελειώνει επισυνάπτοντας το παρακάτω βίντεο:

Στο YouTube μπορείτε να βρείτε ένα σωρό βίντεο που ισχυρίζονται πάνω κάτω το ίδιο πράγμα. Αρκετά μάλιστα  απ αυτά είναι τόσο ρεαλιστικά, ώστε καθώς η κάμερα κινείται γύρω από το αυτοκίνητο, απ όλη σκηνή φαίνεται ν αλλάζει μόνο το χρώμα του αυτοκινήτου. Μάλιστα λόγω της υψηλής ποιότητας του βίντεο, δεν είναι λίγοι αυτοί, ακόμη κι από sites με αυτοκινητιστικά θέματα που την έχουν πατήσει.

Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια απλή δυνατότητα του προγράμματος Adobe After Effects. Με την επιλογή “αλλαγή στο χρώμα”, απλά μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε και ν αφήστε το Adobe να κάνει όλα τα υπόλοιπα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Είναι πραγματικά ένα από τα απλούστερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σ αυτό το πρόγραμμα. Για ρίξτε μια ματιά:

paramagnetic-network-cable

Ο παραπάνω χρήστης ισχυρίζεται ότι του πήρε περίπου δεκαπέντε λεπτά για να φτιάξει κάτι ανάλογο χρησιμοποιώντας ένα απλό καλώδιο δικτύου.

και μια παρουσίαση της δυνατότητας after effects στο παραπάνω αυτοκίνητο

by antichainletter