Καταρρίπτεται – Παιδόφιλη παιδική χαρά άνοιξε τις πύλες της στην Κροατία.

In Fake news, Hoax, Αθλιότητες by Θοδωρής Δανιηλίδης3 Comments

Μια νέα κατασκευασμένη είδηση που μιλάει για μια παιδική χαρά στην Κροατία, κυκλοφόρησε και προσπαθεί να μας πείσει με φωτογραφίες.

25b

Ας τη δούμε πρώτα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ!»Παιδόφιλη»παιδική χαρά! Πρόκειται για μια παιδική χαρά στην Κροατία,προσβάσιμη για όλα τα παιδιά. Οι εξουσιαστές της Παγκοσμιοποίησης προωθούν την παιδοφιλία ανοιχτά χωρίς πλέον κάποια συγκάλυψη… Και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να δούμε σύντομα και στα μέρη μας ένα τέτοιο τερατούργημα, μιας και οι πολιτικάντηδες μας δεν λένε όχι σε τίποτα…

2


Με μια ματιά, μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι φωτογραφίες είναι από διαφορετικές τοποθεσίες κι αποκλείεται να είναι από την ίδια παιδική χαρά.

Το αρχικό άρθρο προέρχεται από το buzzfeed.com, και φυσικά δεν μιλάει για παγκοσμιοποίηση ή για «παιδόφιλη παιδική χαρά της Κροατίας»,  αλλά περιέχει 19 φωτογραφίες, από τις οποίες οι παρακάτω πέντε αφαιρέθηκαν, γιατί απλά δεν ταίριαζαν.
a6

Από το άρθρο του buzzfeed.com, υπήρξαν και αναπαραγωγές στις ελληνικές σελίδες πριν από λίγο καιρό, όπως για παράδειγμα στο neolaia.gr που αναφέρει τα παρακάτω:


Η παιδική χαρά είναι ένα μέρος που προορίζεται για τη διασκέδαση των παιδιών και το παιχνίδι μεταξύ τους. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις, οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν στις παιδικές χαρές κάποια παιχνίδια που δεν φαίνονται κατάλληλα για τα πιτσιρίκια!

Δεν είναι ότι είναι επικίνδυνα τα παρακάτω παιχνίδια, όσο τρομακτικά και σε ορισμένες περιπτώσεις λίγο σεξουαλικά «διεστραμμένα» (με τη χειρότερη έννοια).

Θυμάστε καθόλου την παιδική χαρά στην οποία παίζατε μικροί; Κάντε μια μικρή σύγκριση με το γκάλερι που συγκέντρωσε το Buzzfeed!


Όμως δεν είναι όλες η φωτογραφίες του buzzfeed.com από παιδικές χαρές. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από πάρκο γλυπτικής στη νότιο Κορέα. Δείτε ΕΔΩ

41

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • headingForTomorrow

  τα βοθρομπλογκς ποτε δεν με απογοητευουν,κριμα που δεν κολλησαν ομως λεξεις κλειδια οπως ισλαμοφασιστας,αναρχοκομμουνιστης,αριστερουλης

 • remon kewl

  Πόσο βόδι ήταν αυτός ο «δημοσιογράφος» που έγραψε αυτή τη βλακεία;

  • alexk

   Πόσο βόδια είμαστε σαν κοινωνία που αντιμετωπίζουμε κάτι τέτοια ως μάχιμη δημοσιογραφία;