Καταρρίπτεται – Ο Έμπολα θα είναι ο λόγος για τσιπάρισμα στους πολίτες.

In Fake news, Hoax, Αερολογίες - μπούρδες., Την πάτησα, Φάρσες by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments

Κυκλοφορεί μια «είδηση»που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί την πανδημία Έμπολα στις ΗΠΑ ως μια ευκαιρία για να εμφυτεύσει τσιπάκια τεχνολογίας RFID σε πολίτες.
2
Τίτλος της: «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ! – ΝΕΑ ΤΑΞΗ – O ΕΜΠΟΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ… (ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ!) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!»

Ας το διαβάσουμε πριν την ανάλυση του δημοσιεύματος.


Η αμερικανική κυβέρνηση θέλει να εμφυτεύσει τσιπ RFID σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί.

Ένας πληροφοριοδότης ΤΗΣ CDC έχει πάει πρόσφατα στο αρχείο για να εκθέσει τα φαύλα κυβερνητικά σχέδια που θα χρησιμοποιούν την επικείμενη πανδημία Έμπολα  στίς ΗΠΑ ως μια ευκαιρία για να εμφυτεύσει την τεχνολογία RFID σε Αμερικανούς πολίτες.
Brent Hopskins ήταν εργολάβος της CDC πριν παρουσιάσει σοβαρές καταγγελίες κατά του πρώην εργοδότη του. Ο Hopskins ισχυρίζεται ότι ένα εμβόλιο Έμπολα έχει προετοιμαστεί για το ευρύ κοινό με τη μορφή μιας χρήσης, με σύριγγες μιας χρήσης. Το μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι κάθε μία από αυτές τις σύριγγες θα περιέχει όχι μόνο το εμβόλιο, αλλά ένα μικρο-τσιπ RFID, καθώς και οι
CDC αξιωματούχοι σκοπεύουν να εκδώσουν αυτά τα πακέτα σύριγγας για πάνω από 200, 000 νοικοκυριά έως την 1η Δεκεμβρίου. Οι καταναλωτές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζητήσουν το εμβόλιο Έμπολα στο τοπικό φαρμακείο τους.
Ο Hopskins δείχνει επίσης ότι το τσιπ RFID θα εργαστούν προς την κατεύθυνση πιο εύκολα την αναγνώριση και το διαχωρισμό εκείνων που έχουν εμβολιαστεί και εκείνων που δεν έχουν. Τα άτομα που αρνούνται να λάβουν το εμβόλιο Έμπολα θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβληματα στην απόκτηση της εργασιας, που επισκέπτονται δημόσιους χώρους, τη λήψη στο μελλον για ιατρική περίθαλψη.

Κατά αντιστοιχία με την Εθνική Έκθεση, Brent Hopskins είναι εισηγμένες όπως λέει, «δεν μπορώ να μείνουμε σιωπηλοί καθώς οι αγριότητες ξεδιπλώνονται … Η αμερικανική κυβέρνηση θέλει να εμφυτεύσει τσιπ RFID σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. Ετσι τώρα χρησιμοποιούν την απειλή του ιού Έμπολα να προωθήσουν αυτή τη μέθοδο. Ο άνθρωπος αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση μεταξύ του φρικτού θανάτου που Έμπολα, ή  να παραιτηθεί από κάθε μυστικότητα της ιδιωτικής του ζωής από το να πάρει ένα τσιπ RFID που μέχρι τώρα εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα του.
Πολλοί Αμερικανοί έχουν εκφράσει την ανησυχία ότι οι υπάλληλοι της CDC συνεργάζονται με την κυβέρνηση για να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο σύστημα ως έναν τρόπο για την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου. Άλλοι, όπως η δημοφιλής ραδιο οικοδεσπότης, ο Alex Jones, επιμένει ότι ο θανατηφόρος ιός ήταν σκόπιμος για να φυτεύονται στο έδαφος των ΗΠΑ και για την αραίωση του συνεχώς αυξανόμενου πληθυσμού . Όπως ο Hopskins το θέτει, «Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για τον πλήρη έλεγχο των μαζών, που γίνονται όλο και πιο απογοητευμένοι και δύσπιστοι από τις δυνάμεις. Ο απώτερος στόχος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους που πέφτουν παρακάτω απο ένα συγκεκριμένο φορολογικό υποστήριγμα και ο ιός Έμπολα είναι το πώς θα πάμε να το κάνουμε. «
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .. ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ! 


Διαβάζοντας λίγο προσεκτικά το κείμενο, καταλαβαίνουμε ότι είναι κακή μετάφραση από κάποιο ξενόγλωσσο.
Η προτροπή να το αναπαράγουμε, ο υπερβολικός τίτλος, η κακή μετάφραση, η απουσία του συντάκτη και η απουσία αποδείξεων, είναι κλασικά χαρακτηριστικά των ψευδών δημοσιευμάτων (hoaxes), όπως έχουμε αναλύσει σε παλιότερο άρθρο μας. Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν μια ανάρτηση είναι hoax.

Το ψευδές δημοσίευμα, ξεκίνησε από τη σελίδα nationalreport.net που είναι μια σατιρική ιστοσελίδα, που παρουσιάζει τα σατιρικά της κείμενα, σαν πραγματικές ειδήσεις. Κάτι σαν το δικό μας «Το κουλούρι».  Η ιστοσελίδα nationalreport.net δεν ξεκαθαρίζει ότι είναι σατιρική ιστοσελίδα και έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν τους απίστευτους ισχυρισμούς της.

Η παρακάτω λίστα είναι οι ψευδό-ειδησεογραφικές σελίδες που υπάρχουν, σύμφωνα με το κορυφαίο hoax-slayer

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.