Καταρρίπτεται – Αμερικανός επιστήμονας μίλησε για τις εμπειρίες του με εξωγήινους πριν πεθάνει

15

Χαμός με τις αποκαλύψεις για εξωγήινους και πια σελίδα δεν δημοσίευσε το βίντεο του Boyd Bushman που θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια ως επιστήμονας της Lockheed Martin στην Περιοχή 51. 3b

Πριν δούμε αν αυτά που ισχυρίζεται ο Boyd Bushman είναι αλήθεια ας δούμε μερικά δημοσιεύματα.


1
ΠΗΓΗ

Εργάστηκε στην περίφημη Area 51 και αποκάλυψε από που έρχονται, πώς μοιάζουν και τις σχέσεις τους με τους ανθρώπους

Αμερικανός επιστήμονας μίλησε για τις εμπειρίες του με εξωγήινους πριν πεθάνει

Ο Boyd Bushman, πρώην μηχανικός της Lockheed Martin, ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει με εξωγήινους στην κάμερα λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, τον περασμένο Αύγουστο, σε ηλικία 78 ετών.

Σε ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζει τις εμπειρίες του και αποδείξεις για όσα λέει, ο Bushman αποκαλύπτει ότι δούλεψε στην περίφημη Area 51, την αμερικανική στρατιωτική βάση στη νότια Νεβάδα, για την οποία τόσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Ο νεκρός πια επιστήμονας δείχνει στην κάμερα φωτογραφίες που πήρε κατά την παραμονή του στην Area 51 και αναφέρει ότι όντως υπάρχουν εκεί εξωγήινοι που τους πήρε 45 χρόνια για να φτάσουν στη Γη από τον πλανήτη Quintumnia και μερικοί από αυτούς είναι φιλικοί, ενώ άλλοι κρατούν εχθρική στάση. Κάποιοι είναι 230 ετών και υπόκεινται σε μελέτες 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Bushman τους περιγράφει ως εξής: Φτάνουν σε ύψος το 1,5 μέτρο, έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια «με ιστούς». Όπως αναφέρει, τους ανέθεσε και μια αποστολή: να φωτογραφίζουν τους πλανήτες που περνούν κατά το ταξίδι τους προς τη Γη, κάτι που έκαναν και ο ίδιος είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του.

Χωρίζει τους εξωγήινους σε δύο κατηγορίες, τους καυγατζήδες και τους ζωοκλέφτες. Τονίζει ότι οι δύο κατηγορίες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και ότι οι «καυγατζήδες» είναι πολύ πιο φιλικοί με τους ανθρώπους και έχουν αναπτύξει μια καλύτερη σχέση με μας.


2
ΠΗΓΗ

Λίγο πριν πεθάνει ο Boyd Bushman θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια ως επιστήμονας της Lockheed Martin στην Περιοχή 51 (Area 51).

«Πιστεύω ότι θα έρθει ο καιρός που κόσμος θα καταφέρει να συγκεντρώσει χρήματα για να κάνει μήνυση εναντίον της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και του στρατού, με την κατηγορία της απόκρυψης της πιο μνημειώδους ανακάλυψης στην ανθρώπινη ιστορία … την ύπαρξη των εξωγήινων. Ξέρω ότι κάποιος η κάποιοι θα δωρίσουν χρήματα για να ξεκινήσει μια τέτοια δίκη. Μόλις ακουστούν όλες οι αποκαλύψεις από αυτόπτες μάρτυρες αυτό θα διαρκέσει χρόνια. Πρόκειται για μια μνημειώδη προσπάθεια, αλλά μια μέρα, αυτό θα γίνει.» δηλώνει ο Boyd Bushman μεταξύ άλλων.

Λίγο πριν αποβιώσει στις 7 Αυγούστου 2014, δίνει συνέντευξη και μιλάει για τις προσωπικές του εμπειρίες στην περιοχή 51, τα ΑΤΙΑ, εξωγήινους και την αντι-βαρύτητα. Ο Boyd ήταν ένας συνταξιούχος ανώτερος επιστήμονας για τη Lockheed Martin. Η καριέρα του διήρκεσε πάνω από σαράντα χρόνια, τιμήθηκε με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και το έργο του συμπεριλαμβάνεται σε τομείς των αμυντικών όπλων της Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments και Lockheed Martin.


 

2B
ΠΗΓΗ

Τα είπε όλα πριν φύγει από τη ζωή

Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ Boyd Bushman πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014. Πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με συναδέλφους του στην Area 51 των ΗΠΑ.

Λίγο πριν πεθάνει, ο εφευρέτης του διάσημου πυραυλικού συστήματος Stinger θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε μέσα σε αυτήν την απαγορευμένη περιοχή.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, είχε συνεργάτες επιστήμονες οι οποίοι δούλευαν σε προγράμματα της Αrea 51 και του έδιναν στοιχεία και φωτογραφίες. Ο Bushman πίστευε ότι κάποια πράγματα για την απαγορευμένη ζώνη πρέπει να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ημέρες, το zougla.gr δημοσίευσε τη συνέντευξη του Bushman και το τελευταίο 24ωρο διεθνή μέσα ενημέρωσης ξεκίνησαν να αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη συνέντευξη του επιστήμονα, κάνοντας λόγο για αποκαλύψεις που σοκάρουν.

H απορία που προκύπτει είναι η εξής: εάν ο κορυφαίος εφευρέτης «τα είχε χαμένα», λίγο πριν πεθάνει, τότε έχουμε να κάνουμε με ακόμη μία ιστορία συνωμοσίας. Αν όμως οι διηγήσεις του για την Area 51 βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες του, τότε μιλάμε για στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά και σχετίζονται με την παρουσία εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας.

Ποιος ήταν ο Boyd Βushman

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Wikipedia, ο Boyd Βushman γεννήθηκε το 1936. Ήταν ερευνητής μηχανικός και δούλεψε για τις εταιρείες Lockheed Martin Skunk Works, Texas Instruments και Hughes Aircraft.

Ο ιστότοπος αναφέρει ακόμα πως ο Βushman, λίγο πριν πεθάνει, βιντεοσκοπήθηκε να μιλάει για την προσωπική του εμπειρία ως επιστήμονας στην Αrea 51 (πρόκειται για περιοχή στην έρημο της Νεβάδα, όπου πραγματοποιούνται στρατιωτικά προγράμματα και η πρόσβαση απαγορεύεται στους πολίτες), για τους εξωγήινους αλλά και για τεχνολογίες αντιβαρύτητας.

Η καριέρα του σημαδεύτηκε από πολλές εφευρέσεις και πατέντες -κυρίως στρατιωτικές- και περιλαμβάνει επίσης συνεργασία με εταιρείες στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ.

Ο Bushman μιλά μεταξύ άλλων για τους εξωγήινους και την αντιβαρύτητα. Βέβαια, όποιος θέλει τα πιστεύει ή τα απορρίπτει… 


Ολόκληρο το βίντεο του Boyd Bushman

https://www.youtube.com/watch?v=dPfuZUEbhfc

Για να δούμε και μερικές φωτογραφίες από το βίντεο.

b3 b4 b6 b8 b9

Και τώρα ας δούμε τις παρακάτω φωτογραφίες, από μια «εξωγήινη» πλαστική κούκλα, που μιλάνε από μόνες τους για τις φοβερές αποδείξεις – αποκαλύψεις του Bushman.

10 11 12

Ο άνθρωπος που εμφανίστηκε στο βίντεο δεν έχει ταυτοποιηθεί αν είναι ο Boyd Bushman, πρώην μηχανικός της Lockheed Martin.
Σοκ, ηλεκτροσόκ, φοβερές αποδείξεις.

 

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • EmilofCrete

  Δηλαδή, οι Έλληνες δεν προέρχονται από εξωγήινους;

  !!!

  Και όλοι αυτοί που ψηφίζουν και ξαναψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους απατεώνες, τι είναι;
  😂😂😂

 • Γιώργος Μεταξάς

  Δεν μπορώ να ξέρω αν την Γη την έχουν επισκεφθεί πρόσφατα εξωγήινοι, πάντως και έτσι να είναι τελικά τίποτα δεν μάθαμε από αυτούς. Όλη η επιστήμη και τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί μετά από χρόνια μελετών, προσπαθειών και δοκιμών, σε καλά καταγεγραμένα και διαδοχικά βήματα. Δυστυχώς μάλιστα, η μεγάλη ώθηση δόθηκε για τις ανάγκες του Β’ΠΠ, του Ψυχρού Πολέμου και των συνεχιζόμενων πολέμων ανά τον κόσμο. Όσο το αν μας βοήθησαν να εξελιχθούμε ηθικά, δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια.

 • «I studied aliens in Area 51 and all I got was this lousy plastic doll»

 • Απο που κι ως που καταρρίπτεται ; Με τέτοια λογική καταρρίπτεται θέματα ως hoax ; Επειδή δεν ταιριάζει με την λογική σας ; Αποδείξεις κατάρριψης του θέματος πάντως δεν παραθέσατε…Αυτά με τα κουκλάκια είναι το λιγότερο αστείο..Δηλαδή οι ανθρώπινες κούκλες, παίζει και να ναι απόδειξη οτι δεν υπάρχουν ανθρωποι. Τι ; οχι ; 😛 .

  • Neil deGrasse Tyson called, and asked to post this video as response
   https://www.youtube.com/watch?v=8XNICq8-fh4

   • Εξωγήινος πολιτισμός που είτε εχει είτε ΘΑ συνδιαλλαγεί με τους ανθρώπους, απαξ και εφόσον συνεχίσουμε στα ίδια χάλια, είτε θέλει να μας καταστρέψει μέσω τεχνολογίας , την οποία θα μας δώσει ως «δωρεά» (την οποία θα χρησιμοποιήσουμε για θάνατο σε εμφύλιους πολέμους στα σπλάχνα της ανθρωπότητας ως συνήθως, οπως και να χει) είτε είναι ομοιος με εμάς και πάλι κακόβουλος με κάποια άλλη ατζέντα. Κανείς υγιής μη ανθρώπινος πολιτισμός δεν θα εμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί «ανοικτά» με τον άνθρωπο , πέρα απο ευαίσθητα θέματα διαστημικής ρύπανσης η καταστροφής της βιόσφαιρας (καθαρά ηθικά δηλαδή για το γενικό καλό μιας διαστημικής γειτονιάς). Εξαιρετικό βίντεο. Ευχαριστώ.

  • Konstas

   Αν αυτό αποτελεί την κύρια απόδειξη των ισχυρισμών του (δεν έχω προλάβει να δω το video, οπότε επιφυλάσσομαι), τότε ναι καταρρίπτεται. Γιατί δεν πρόκειται για μια απλή ομοιότητα του «εξωγήινου» με την κούκλα του εμπορίου… είναι πανομοιότυπα.
   Αντίθετα με τις ανθρώπινες κούκλες που, όσο καλοφτιαγμένες και αν είναι, δεν είναι πανομοιότυπες των ανθρώπων, η παραπάνω ταύτιση μπορεί να οφείλεται σε δυο μόνο πιθανούς λόγους :
   α) Η εταιρεία παραγωγής της κούκλας είχε πρόσβαση σε ένα σώμα εξωγήινου, το οποίο αντέγραψε στην παραμικρή του λεπτομέρεια και σε φυσικό μέγεθος και το κυκλοφόρησε στην αγορά ή
   β) Οι φωτογραφίες αυτές είναι φωτογραφίες της κούκλας και όχι «εξωγήινου».

   Τώρα, αν κάποιος πιστεύει ότι ισχύει το πρώτο… οκ τι να πω… πάω πάσο.

   • Τελευταία ολο και περισσότεροι πρώην στρατιωτικοί η αξιωματούχοι «μιλάνε» στα τελευταία τους για ολο αυτό το ακρως ευαίσθητο ζήτημα. Όλοι τους λένε το ίδιο. Οτι οι Η.Π.Α και αλλα Έθνη ηρθαν σε επικοινωνία με μη ανθρώπινο πολιτισμό στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου κι οτι και οι Ναζί είχαν προσπαθήσει κάτι αντίστοιχο. Εαν ημουν κυβέρνηση, δεν θα ήθελα επουδενί να μαθευτεί κάτι τέτοιο 1ον γιατί ο πανικός θα ηταν ανυπολόγιστος 2ον γιατι θα είχαν καταρρεύσει ολες οι θρησκείες και πόσα παραμάγαζα (και πολιτικά συστήματα μαζί) και 3ον γιατί να δώσω γνώση τέτοιας επικοινωνίας η και τεχνογνωσίας που τυχόν θα αρπάξω σε ανταγωνιστές η στον απλό λαό ενω απο αυτό μπορώ να θεμελιώσω την εξουσία μου ; Έτσι λειτουργει η ανθρώπινη φύση και ειδικά των εξουσιαστών απο το μικρότερο ως το μεγαλύτερο και τέλος, η ανθρώπινη φύση πράγματι ειναι ανυπόφορα ανόητη για να τις εμπιστευτείς μια τέτοια «αποκάλυψη» ΑΝ τυχόν ισχύει. Ας μην είμαστε ομως κλειστόμυαλοι η να λέμε πως «ελα μωρε, αυτά δεν γίνονται, συνομωσιολογίες». Γιατί ; Γιατί απλούστατα χειρότερες απόπειρες συγκάλυψης γίνονται για μακράν μικρότερα ζητήματα στον ανθρώπινο βίο (απο ενα απλό κεράτωμα μέχρι εταιρικά η κρατικά συμφέροντα) πόσο μάλλον για κάτι τόσο «μεγάλο». Η συγκάλυψη και η απόκρυψη της αλήθειας είναι ΚΟΜΜΑΤΙ της φύσης του ανθρώπου , οπότε ναι, δεν παίρνω μέρος αν ισχύει η οχι, αλλά εξίσου δεν με ικανοποιεί μια απόπειρα να βγάλει hoax ενα τέτοιο θέμα που μονίμως διάφοροι μοχθούν να γελοιοποιήσουν ενω βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα με μια τεχνολογία ικανή να μας κάνει να «δούμε» στο βαθύ διάστημα. Σίγουρα υπάρχουν ενα κάρο ψεύτικα θέματα στο διαδίκτυο. Τίγκα είναι. Αλλά μην πέφτουμε σε «λούμπες» οτι οτιδήποτε μη «φυσιολογικό» = δεν υφίσταται=η εξουσία θέλει το καλό μας και μας λέει την αλήθεια. Δεν ισχύει

    • Konstas

     Δεν διαφωνώ με όσα λες, αλλά με αυτά αποδεικνύεται ότι ΜΠΟΡΕΙ να ισχύει. Απο το ΜΠΟΡΕΙ να ισχύει, ως το ΙΣΧΥΕΙ έχει αρκετό δρόμο και συγκεκριμένα τον δρόμο της απόδειξης. Και με συγχωρείς, αλλά απόδειξη με κουκλάκια δεν είναι και πολύ πειστική.

     Αντίθετα, σε άλλες περιπτώσεις π.χ. Σνόουντεν, όπου υπήρχαν πειστικές αποδείξεις, ακόμα και οι εμπλεκόμενοι (NSA, CIA), παραδέχθηκαν επί της ουσίας την αλήθεια των ισχυρισμών του, αφού τον δίωξαν για «κλοπή κυβερνητικής ιδιοκτησίας, κυκλοφορία πληροφοριών εθνικής άμυνας
     χωρίς άδεια, και σκόπιμη διαβίβαση απόρρητων εγγράφων των μυστικών
     υπηρεσιών σε μη εξουσιοδοτημένους αποδέκτες».

     Και να ρωτήσω κάτι (προς όλους, όχι ειδικά εσένα)… Το video το ανέβασε κάποιος που επικαλείται ότι είναι ο συγκεκριμένος επιστήμονας της Lockheed Martin (υπάρχουν αμφιβολίες).

     Πόση απήχηση θα είχε το ίδιο ακριβώς video με τίτλο «Ηλικιωμένος αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινων». Να απαντήσω μόνος μου; Καμία.

     Το μεγαλύτερο μέρος της επιρροής των ισχυρισμών του δεν προέρχεται από τις αποδείξεις που παρέχει αλλά από την ιδιότητά του (αν πράγματι ισχύει). Και όσοι πείθονται ή όσοι σκέφτονται ότι δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια, το κάνουν όχι εξαιτίας όσων παρουσιάζει, αλλά επειδή τα παρουσιάζει αυτός. Και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο.

    • Alexander Nikolaidis

     Θα μπορούσες να μας δώσεις κάποια link στις συνεντεύξεις των εν λόγο αξιοματούχων και στρατιοτικών;

     Μου κάνει εντύπωση, θαρρώ πως αν κάποιος π.χ. στρατηγός είχε ομολογήσει σε συνεντευξη ότι οι Αμερικάνοι έχουν στοιχεία για την ύπαρξη εξωγηίνης ζωής θα έπαιζε στα κανάλια κάθε μέρα

     • Απλό παράδειγμα… Μπορείς να αναζητήσεις . Δεν είναι πολλοί, αλλά υπάρχουν. Τα κανάλια εχουν γραμμή . Το θέμα περι εξωγήινων υπάγεται στην Αννίτα Πάνια στην Ελλάδα. https://www.youtube.com/watch?v=Pg6VTzacb9I

     • Alexander Nikolaidis

      Ενδιαφέρον, αν και η μόνη «απόδειξη» που προσφέρει ο κύριος στα 91 του είναι είναι μία προσωπική εμπειρία με ΑΤΙΑ. Δεν αποκλείω να λέει αλήθεια απλός θα περίμενα ένας πρώην υπουργος άμυνας να έχει περισσότερα στοιχεία για έναν τέτοιο ισχυρισμό.

    • Kostas

     Όσο πανικό και κατάρρευση της θρησκείας προκάλεσε το γεγονός οτι τελικά προερχόμαστε από πιθήκους, άλλο τόσο θα προκαλέσει και μια απόδειξη εξωγήινης ζωής :). Μηδέν εις το πηλίκο. Αν και όλο και θα βρεθούν ηλίθιοι να κάνουν μαζική αυτοκτονία! Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Πάντως μακάρι να καταρρέανε έτσι εύκολα οι θρησκείες! Τώρα θα είχαμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και hoverboards :).

     «…Η συγκάλυψη και η απόκρυψη της αλήθειας είναι ΚΟΜΜΑΤΙ της φύσης του ανθρώπου…»

     Το παραπάνω μοιάζει για προσωπική σου άποψη. Αν όχι, θα εκτιμούσαμε όλοι ένα link. Εγώ νομίζω ισχύει το αντίθετο: ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είναι στην φύση κάποιων ανθρώπων! Πχ μαζικό σύμπλεγμα κατωτερότητας, από το οποίο πάσχουν ολόκληρη πληθυσμοί… Να σου πω παράδειγμα; 🙂 Πάντως εδώ εξηγεί τις θεωρίες συνωμοσίας αρκετά καλά: http://en.wikipedia.org/wiki/Conspiracy_theory#Psychological_origins.

     Όσο για το θέμα μας, μας καλύπτει ο Steven Hawking: http://www.relentlesslyoptimistic.com/2012/01/stephen-hawking-on-aliens-and-every-other-conspiracy-theory-in-existence.html. Εδώ ρε παιδιά ο άλλος δεν μπόρεσε να κρύψει το που έχωνε το… πούρο του 🙂

  • Linoxx

   ωχχ Θεε μου….

 • Errorius Calvus

  Ρε σεις, παίζει να αλλάξετε αυτό το μουντό γκρι κείμενο σε κάποιο άλλο χρώμα; Το κάνει δυσανάγνωστο.