Ποιοι είμαστε
Αρχική itanimulli.com – Η φάρσα που έγινε συνωμοσία.HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

itanimulli.com – Η φάρσα που έγινε συνωμοσία.

4 Νοε
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

 

Και όμως αγαπητοί αναγνώστες δεν είναι συνωμοσία , είναι πραγματικότητα !!!

Πληκτρολογείστε την λέξη illuminati ανάποδα , δηλαδή itanimulli.com και θα σας βγάλει σε μυστική υπηρεσία της Αμερικής . Κάντε το και ο καθένας θα βγάλει πολύ εύκολα τα συμπεράσματα του …

2

 

Έτσι μας λέει το άρθρο συνωμοσιολογικής φύσης που κυκλοφόρησε (ξανά) πρόσφατα με την αποκάλυψη Σοκ που είδαμε ΕΔΩ

Μια αποκάλυψη Σοκ που κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2010 δείτε ΕΔΩ

 


 

Όλοι γνωρίζουμε την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ , NSA (Νational Security Agency) . Μια υπηρεσία που η φήμη της είναι τόσο μεγάλη, που σχεδόν κάθε εβδομάδα το Χόλιγουντ παράγει και μια ταινία βασισμένη στη δράση της. Ασχολείται με την Εθνική ασφάλεια της χώρας και διαθέτει χιλιάδες εκπαιδευμένους πράκτορες.

Κύριος στόχος της είναι να προστατεύει τα συστήματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο να παρέχει σε τρίτες χώρες άκρως απόρρητες πληροφορίες ασφαλείας.

Το μότο της υπηρεσίας είναι εδώ και χρόνια :

Defending our nation. Securing the future!
(Υπερασπιζόμαστε το Έθνος μας. Ασφαλίζουμε το μέλλον!)

Κάτι σαν τους ILLUMINATI δηλαδή! Τους «Πεφωτισμένους» !!

Είπαμε ILLUMINATI ε;

Γράφοντας τη λέξη ανάποδα, σχηματίζεται η λέξη ITANIMULLI .

Αν λοιπόν τώρα, πάτε σε έναν browser και γράψτε τη λέξη illuminati ανάποδα συνοδευόμενη από την επέκταση .com

Δηλαδή:

WWW.ITANIMULLI.COM

Θα αιστανθείτε μια τεράστια έκπληξη αφού στην οθόνη σας θα εμφανιστεί η επίσημη ιστοσελίδα της NSA κάτω από την επέκταση .gov (κυβερνητικό)

Είπε κανείς κάτι;

Περίεργος που είναι ο κόσμος μας ε;;;

ΠΗΓΗ:
http://www.zougla.gr/kosmos/article/grapste-ti-leksi-illuminati-anapoda-ston-browser-ke-8a-sokaristite

http://www.fimes.gr/2011/12/illuminati-itanimulli/

1


 

Και όμως είναι πραγματικότητα, αν πληκτρολογήσετε λέξη Illuminati ανάποδα (itanimulli.com) θα βρεθείτε στην σελίδα της National Security Agency (NSA).

Τι συμβαίνει όμως;Κρύβεται μια παγκόσμια συνωμοσία;

Πρόκειται για μα φάρσα που επινόησε ο John Fenley από την Utah των Η.Π.Α, δεν είναι κανένας μυστικός πράκτορας και δεν πιστεύει στους Illuminati, αγόρασε ένα domain name και έκανε ανακατεύθυνση στην σελίδα της National Security Agency (NSA).

Την λύση του μυστηρίου την έδωσε ο ίδιος ο δημιουργός καθώς απάντησε σε email που δέχτηκε και τον ρωτούσαν για το περίφημο Itanimulli.com.

http://12160.info/profiles/blogs/itanimullicom-ltlt-the-facts

http://itanimullihoax.wordpress.com/

Χωρίς τίτλο μμ

Στην ιστοσελίδα iefimerida.gr διαβάζουμε.


Αν έχετε στο παρελθόν πληκτρολογήσει τον παραπάνω σύνδεσμο και έχετε πάθει σοκ ανάλογο με την ανάγνωση βιβλίων του Dan Brown, τότε αξίζει να μάθετε την αλήθεια πίσω από τα ανεξήγητα redirect και τους ύποπτους υπερσυνδέσμους. Αν πληκτρολογήσει κανείς itanimulli.com ή .org, θα παραπεμφθεί κατευθείαν στο επίσημο site της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ενώ αντίστοιχα αν πληκτρολογήσει tsirhcitna.com (το αντίστροφο δηλαδή του antichrist) θα οδηγηθεί ως δια μαγείας στην επίσημη σελίδα του Βατικανού.

Με τέτοια κατάφωρη συνομωσία και μια ογκώδη βιβλιογραφία να εξιστορεί τα κατορθώματα και τη διείσδυση των Πεφωτισμένων στα ανώτερα κλιμάκια του αμερικανικού, και όχι μόνο, κράτους, δύσκολα θα έμενε κάποιος ανεπηρέαστος από τις αποκαλύψεις. Ωστόσο, μη βιαστείς, πίσω από τη Μασονία του διαδικτύου κρύβεται ένας συνήθης χάκερ. Προς μεγάλη απογοήτευση του Δημ. Λιακόπουλου, η αιτία του κακού είναι ο John Fenley, ο χάκερ με domain name itanimulli.com, ο οποίος αποφάσισε να καλύψει τον ελεύθερο χρόνο του μπλέκοντας συνομωσιολογικά ονόματα με επίσημες ιστοσελίδες γνωστών οργανισμών. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε σε blogger, δεν είχε κάποιο σοβαρό σκοπό και δεν είναι μύστης των πεφωτισμένων. «Είμαι απλώς ένα παιδί, όπως μπορείς να καταλάβεις, και δεν πιστεύω καν στους illumintati», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δημιουργός της σχετικής σελίδας.  

3

Πηγή: www.iefimerida.gr


Τώρα βέβαια θα αναρωτηθείτε γιατί η NSA επιτρέπει την ανακατεύθυνση αυτή τόσα χρόνια τώρα,τι μυστικό θα έβαζαν σε μια ιστοσελίδα η οποία βρίσκεται σε κοινή θέα;

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής