Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Έκτορας ΜποτρίνιHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Έκτορας Μποτρίνι

8 Νοε
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Σοκ: Σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση τώρα ο Έκτορας Μποτρίνι. Την απάντηση στο δημοσίευμα έδωσε ο ίδιος στο προφίλ του, στο facebook. 

8

Γράφει το δημοσίευμα.


Στο νοσοκομείο της πολής Αντ Νταμάν βρίσκεται αυτή την ώρα ο Έκτορας Μποτρίνι. O διάσημος σέφ μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο απο το εστιατόριο που διατηρεί στην περιοχή, σε λιπόθυμη κατάσταση.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για βαριάς μορφής πνευμονία. Η κατάσταση του είναι ζόρικη και οι γιατροί υποστηρίζουν πώς τα επόμενα 24ωρα ειναι πολύ κρίσιμα.

Ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας να πάνε όλα καλα.


 

Εκτός από δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν και διόρθωσαν την αρχική φήμη, δόθηκε και απάντηση από τον ίδιο μέσω του facebook.

Τι λέει η μητέρα του Έκτορα Μποτρίνι για την υγεία του σεφ;

Ο Έκτορας Μποτρίνι μιλάει στο TLIFE για το πρόβλημα της υγείας του!
2 3

 

Το παραφουσκωμένο μέχρι αηδίας δημοσίευμα έχει και άλλες ανακρίβειες.
Ο Έκτορας Μποτρίνι δεν διατηρεί εστιατόριο και δεν υπάρχει πόλη Αντ Νταμάν στη Σαουδική Αραβία. Η πόλη ονομάζεται Dammam!

Στο ίντερνετ, ανυπόστατες φήμες διαδίδονται αστραπιαία και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που για λίγα κλίκ κάνουν την τρίχα, τριχιά.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.