Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Τηλεμεταφορά ανθρώπου στην Κίνα.HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Καταρρίπτεται – Τηλεμεταφορά ανθρώπου στην Κίνα.

12 Νοε
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Κυκλοφορεί ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην Κίνα, που δείχνει δήθεν ένα άνδρα να τηλεμεταφέρεται έξω από την πορεία ενός φορτηγού, από ένα χρονοταξιδιώτη ή άγγελο. teleportation

Το βίντεο κυκλοφορεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση. Το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο με τρίκυκλο ποδήλατο και την υπερφυσική οντότητα να εξαφανίζονται μέσα σε μια λάμψη φωτός, λίγο πριν χτυπηθεί από ένα φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα. Ο άνδρας και η οντότητα, στη συνέχεια εμφανίζονται με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου. Μερικοί υποστηρίζουν ότι το ον είναι ένας χρονοταξιδιώτης που σώζει τον ποδηλάτη με τηλεμεταφορά και άλλοι ότι ήταν ένας άγγελος που έσωσε τον άνθρωπο.

1

 

https://www.youtube.com/watch?v=hZHUzHbFkJs#t=101

 

Όμως η αλήθεια, είναι διαφορετική.
Το βίντεο είναι από μια συλλογή από παρόμοια βίντεο και φωτογραφίες που υπάρχουν σε μια διαφημιστική ιστοσελίδα για το κινεζικό βιντεοπαιχνίδι Zhu Xian 2 και ήταν μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας Perfect World, που δημιούργησε το παιχνίδι. Προσέξτε στο βίντεο το οδόστρωμα, ακριβώς μόλις περάσει το φορτηγό. Θα δείτε το λογότυπο για λίγο στην επιφάνεια του δρόμου και στη συνέχεια ως εκ θαύματος, ξεθωριάζει.

Στο βίντεο αυτό το κορίτσι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις της για να σώσει τον ποδηλάτη. Σε ένα άλλο βίντεο αλλάζει την πορεία σε ένα καροτσάκι του σούπερ μάρκετ πριν χτυπήσει ένα παιδί (τηλεκίνηση) και σε ένα τρίτο βίντεο η κοπέλα εξαφανίζεται. (τηλεμεταφορά).

Η διαφημιστική εκστρατεία συνεχίστηκε και η κοπέλα με στολή υπερήρωα έκανε πολλαπλές εμφανίσεις στην πραγματική ζωή (φυσικά χωρίς τις υπερφυσικές δυνάμεις) στις οποίες βοήθησε ανθρώπους και τα ζώα.

5

8 (1)

9

15

https://www.youtube.com/watch?v=s5g2RDOBzEg

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.