Καταρρίπτεται – Γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία.

4

Τέλος, τα ισοπέδωσαν όλα στη Δανία. Δε το νομίζω…
woman-horse1
Για να δούμε τι λέει το άρθρο, που αρκετοί την πάτησαν και το αναπαρήγαγαν στην Ελληνική μπλογκόσφαιρα.


Ο γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία δημιουργεί δεδικασμένο…

Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας
να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε
γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του worldnewsdailyreport.

Η δικηγόρος στο επάγγελμα, επικεντρώθηκε σε ένα νομικό κενό
στους ευέλικτους νόμους της χώρας που αφορούν το sex. Eπικαλέστηκε ότι
η ίδια και ο «σύζυγός της» Thorgen, ήταν τα θύματα του σπισισμού, μιας
προκατάληψης παρόμοιας με το ρατσισμό ή το σεξισμό.

Το βασικό επιχείρημα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν ότι η ένταξη των ειδών
δεν έχει «ηθική σημασία».
«Οι διαφορές μεταξύ των ειδών μας, δεν μας καθιστούν εγγενώς διαφορετικούς.
Η αντιμετώπιση των ατόμων στηρίζεται στην ιδιότητα του μέλους της ομάδας
και όχι σε ηθικά άσχετες φυσικές διαφορές».

«Όταν η ζωοφιλία και η κτηνοβασία έχουν νομιμοποιηθεί σε μια χώρα, ανοίγει η πόρτα σε
όλα τα είδη των παρανοήσεων σχετικά με το νομικό καθεστώς των ζώων σε σχέση με τους
ανθρώπους υπό τους οποίους οι νομικές αρχές έχουν μικρό ή καθόλου έλεγχο», εξηγεί
ο παγκοσμίου φήμης ειδικός και νομικός σύμβουλος, James Cudwell.

«Η Δανία κατέστη η πρώτη χώρα που αναγνώρισε ως νόμιμο το γάμο ανθρώπων-ζώων,
μια θέση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα παρόμοια σωματεία στη χώρα»,
παραδέχεται ο Dan Jorgensen Υπουργός γεωργίας της Δανίας.
«Η χώρα μας έχει γίνει ένα hot-spot για τουρίστες που επιδιώκουν την κτηνοβασία
τα τελευταία χρόνια και έχει δει αύξηση σε οίκους ανοχής με ζώα, ενώ η
κτηνοβασία απαγορεύεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Πόσο καιρό θα
μπορούμε να επιτρέπουμε να αμαυρώνει τη διεθνή φήμη μας; »
ρώτησε το Κοινοβούλιο.


 

Ο γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία δημιουργεί δεδικασμένο…
ΠΗΓΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του worldnewsdailyreport. Πειράζει που η ιστοσελίδα  World News Daily Report είναι σατιρική σελίδα και τα άρθρα της είναι φανταστικές «ειδήσεις»; Μάλιστα, ήταν η αιτία για 2 ακόμη πρόσφατες αναρτήσεις: τον Δούρειο Ίππο και τον Αιγυπτιακό στρατό

Τα πρόσωπα, εκτός του Υπουργού Γεωργίας είναι φανταστικά, και το αρχικό δημοσίευμα που δεν ανέφερε την worldnewsdailyreport αλλά την Copenhagen Express, διορθώθηκε. Η εφημερίδα Copenhagen Express στο αρχικό δημοσίευμα, δεν υπάρχει.
Δείτε τις αναδημοσιεύσεις.

2
ΠΗΓΗ
3
ΠΗΓΗ
4
ΠΗΓΗ

Μάλιστα για του λόγου το αληθές μεταφράζουμε το disclaimer της ιστοσελίδας worldnewsdailyreport

To worldnewsdailyreport.com είναι μία σατιρική web έκδοση ειδήσεων και πολιτικής, η οποία μπορεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πραγματικά ονόματα, συχνά σε ημι-πραγματικό ή ως επί το πλείστον πλασματικό τρόπους. Όλα τα άρθρα ειδήσεων που περιέχονται σε worldnewsdailyreport.com είναι μυθοπλασία, και πιθανώς ψευδείς ειδήσεις. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την αλήθεια είναι καθαρά  τυχαία, εκτός από όλες τις αναφορές σε πολιτικούς ή / και διασημότητες, στην οποία περίπτωση θα βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους, αλλά εξακολουθεί να είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου μυθοπλασία 

Το δημοσίευμα «Γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία» καταρρίπτεται!

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Άνθρωπος

  Ευτυχώς σάτιρα τώρα αλλά δυστυχώς παίδες στο εγγύς μέλλον θα είναι και πραγματικότητα, ήδη στο πορνοδιαδίκτυο εδώ και χρόνια προωθείται η κτηνοβασία-ζωοφιλία με σεξουαλικές επαφές μεταξύ γυναίκας αλόγου, σκύλου κτλ εκτός από ιστοσελίδες, μπλόγκ, φόρουμ και μέσω το λεγόμενων τύπου «zootube» κτλ που υπάρχουν με τις ευλογίες των μηχανών αναζήτησης, με τις ευλογίες των κρατούντων τα ηνία των κρατών, με τις ευλογίες των αρχών και με τις ευλογίες όλων.

  • Konstas

   Στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως η κτηνοβασία δεν απαγορεύεται ευθέως.
   http://en.wikipedia.org/wiki/File:World-map(zoo_act).png

   http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophilia_and_the_law

   Σε κάποιες απαγορεύεται ευθέως, σε κάποιες επιτρέπεται ρητά και σε κάποιες απλά δεν υπάρχει πρόβλεψη, αλλά μπορούν να εφαρμοστούν οι κανόνες κατά τις κακοποίησης των ζώων.

   Αν δούμε τα στοιχεία θα διαπιστώσουμε κάτι που θα μας φανεί αρχικά περίεργο. Σε κάποιες χώρες που απαγορεύεται η κτηνοβασία επιτρέπεται η πορνογραφία με ζώα (Αυστραλία), σε κάποιες άλλες που επιτρέπεται η κτηνοβασία απαγορεύεται η πορνογραφία με ζώα (Φινλανδία, Ρουμανία, Ταυλάνδη). Αυτές οι διαφορές όμως δεν είναι περίεργες, αλλά δείχνουν τον προβληματισμό που επικρατεί. Όπως δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι περισσότερες χώρες δεν την έχουν ρυθμίσει νομοθετικά.

   Την κτηνοβασία μπορεί να την δει κανείς από 2 σκοπιές.

   1) Την σκοπιά του ζώου. Αν το ζώο θεωρείται ότι βασανίζεται ή κακοποιείται. Και ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι αναμφίβολο (π.χ. βιασμός μιας κότας), σε άλλες μπορούν να υπάρχουν αντιρρήσεις για το εάν συνιστά βασανισμό (π.χ. ένα αρσενικό άλογο και μια γυναίκα). Πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν σωματικές κακώσεις και είναι αμφίβολο αν διαταράσσεται ο ψυχισμός του αλόγου (κάποιοι θα αμφισβητήσουν και την έννοια του «ψυχισμού» για τα ζώα).

   2) Την σκοπιά του ανθρώπου. Σε κάποιες κοινωνίες θεωρείται τόσο υποτιμητικό για τον άνθρωπο να συνευρευθεί σεξουαλικά με ζώο, ώστε να μην γίνεται ανεκτή από την έννομη τάξη η πράξη αυτή ή η προβολή της. Από αυτή την σκοπιά δεν κοιτάμε το ζώο, αλλά την ανθρώπινη υπόσταση, αξιοπρέπεια, τιμή κλπ.

   Οι περισσότερες χώρες το βλέπουν από την πρώτη σκοπιά, γι’ αυτό και δεν προβλέπουν ειδικά την κτηνοβασία σαν παράνομη πράξη. Το αφήνουν στον δικαστή να αποφασίσει αν μια πράξη είναι κακοποίηση ζώου ή όχι, αλλά δεν ενδιαφέρονται τι δείχνει για τον άνθρωπο αυτό.

   Άλλες χώρες απαγορεύουν την κτηνοβασία αλλά επιτρέπουν την πορνογραφία. Και αυτές από την ίδια σκοπιά το βλέπουν προφανώς. Μην το κάνεις γιατί πληγώνεις το ζώο, αλλά μπορείς να κυκλοφορείς υλικό (Φινλανδία) ή να κατέχεις υλικό (Πολωνία) προφανώς στα πλαίσια της σεξουαλικής ελευθερίας.

   Και άλλες χώρες το βλέπουν (και) από την σκοπιά του ανθρώπου. Από αυτές στις περισσότερες δεν γίνεται ανεκτό ούτε καν να το πράξεις, αλλά σε μερικές σου επιτρέπουν να το πράξεις αλλά δεν σου επιτρέπουν να το δείχνεις.

   Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει τελεσίδικα σαν πλανήτης το παράνομο της πράξης. Παντού αποδοκιμάζεται ηθικά φυσικά, αλλά δεν είναι όλες οι ανήθικες πράξεις παράνομες.

   Και φυσικά όταν δεν είναι παράνομη η ίδια η πράξη είναι ακόμα πιο δύσκολο να είναι παράνομη η απεικόνισή της, εξ ου και οι τόσες σελίδες πορνογραφίας με ζώα.

 • Alexander Nikolaidis

  Μπουκάλα δηλαδή ο Ντορής;

 • Το 7άρι

  Το πετυχα τις προαλλες, το ειχε κοινοποιησει ενα γνωστο μου ατομο..μπηκα στη σελιδα, και τι αλλο να βρω, πολλα μαργαριταρια εθνικιστικου περιεχομενου, για τουρκια που ετοιμαζεται να παρει τη θρακη, για το αιγαιο που εχει πουληθει στους τουρκους, οτι εγινε συναντηση πολιτικων στην Ελβετια για το πως θα πανηγυριζουν οι αλβανοι ποδοσφαιριστες, και ο Κασαμι δηλωσε οτι «δεν επρεπε να πανηγυρισω ετσι, την επομενη φορα ισως απλα πηδηξω στον αερα»…πραγματικα ριχνεις τρομερο γελιο.