Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται-Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ (BINTEO)HOAXES

Καταρρίπτεται-Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ (BINTEO)

23 Νοε
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Άλλο ένα άρθρο εξωγήινης συνωμοσιολογικής λαγνείας,ας δούμε τι ισχυρίζεται…


 Το εύρημα ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο στην περιοχή Λαχούλ της Αιγύπτου από τον καθηγητή Βίκτορ Λούμπεκ του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια…

Ο Αμερικανός καθηγητής είπε ότι εντοπίστηκε σε μια μικρή πυραμίδα κοντά στην πυραμίδα του Φαραώ Σενουσρέτ Β΄.

«Η μούμια μοιάζει σαν πλάσμα εξωγήινο και χρονολογείται πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια, δείχνει σαν ένα ανθρωποειδή. Έχει μεγάλο κεφάλι, μεγάλα μάτια και ένα μικρό και λεπτό σώμα», δήλωσε μια πηγή από την Αίγυπτο η οποία έχει δώσει λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες από την παράξενη μούμια- διατηρώντας, όμως, την ανωνυμία.

Ο καθηγητής Victor Lubek πιστεύει ότι το λείψανο μουμιοποιήθηκε προσεχτικά και αποθηκεύθηκε στην πυραμίδα και αυτό δηλώνει ότι ο αποθανών είχε περάσει από όλες τις τελετές και τις διαδικασίες που ακολουθούνται μετά το θάνατο στην αρχαία Αίγυπτο.

«Το σώμα του νεκρού θάφτηκε με μεγάλο σεβασμό και φροντίδα και συνοδεύεται από μια σειρά παράξενων αντικειμένων. Υπάρχουν επιτύμβιες επιγραφές που υποδεικνύουν ότι αυτός ήταν σύμβουλος του Φαραώ και έφερε το όνομα Οϊρούνετ που θα πει ‘Αστήρ’ ή ότι «προήλθε από τα αστέρια».
Γύρω από το σώμα του βρέθηκαν αντικείμενα τα οποία οι αρχαιολόγοι δεν μπορούν να τα προσδιορίσουν», είπε ο καθηγητής.

Το είδαμε πρόσφατα ΕΔΩΕΔΩ ,ΕΔΩ  και ΕΔΩ αλλά αναπαράγεται κατά καιρούς στο διαδίκτυο,δείτε ΕΔΩ.


Ποιος είναι πάλι αυτός ο Βίκτορ Λούμπεκ-Victor Lubek;

Δεν υπάρχει ο Victor Lubek, το 2003 η σατιρική Weekly World News,μια ταμπλόιντ εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1979 γνωστή για τις σατιρικές της ιστορίες έστησε άλλη μια ιστορία.Δείτε την ιστοσελίδα της ΕΔΩ

Το σατιρικό της άρθρο από το 2003 όπου αναφέρεται ο Victor Lubek μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Λεπτομέρειες για την Weekly World News δείτε ΕΔΩ

Ας δούμε και άλλη μια ιστορία της…Βρέθηκε ο Κήπος της Εδέμ!!!!

Τι είναι όμως αυτό που βλέπουμε στο βίντεο;

Στο τάφο του Τουταγχαμών ανακαλύφθηκαν και δύο μουμιοποιημένα έμβρυα. Ο καθηγητής Robert Connolly το 1979 τα εξέτασε και έβγαλε το συμπέρασμα πως πρόκειται για τα παιδιά του Τουταγχαμών, πολύ πιθανόν να ήταν και δίδυμα παρά την διαφορά στο μέγεθος τους.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1051230/Foetuses-King-Tutankhamuns-tomb-twin-daughters-says-expert.html

Χωρίς τίτλο

Επίσης το 2008 στο Βήμα δημοσιεύτηκε ένα άρθρο με τίτλο..

Τα δίδυμα του Τουταγχαμών.Ερευνητής θεωρεί ότι τα δύο έμβρυα στον τάφο του φαραώ είναι οι κόρες του

Δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο από όπου και αντιγράφω….

http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=10893


 Δύο έμβρυα που βρέθηκαν θαμμένα μαζί με τον Τουταγχαμών θεωρείται πιθανό να ήταν οι δίδυμες κόρες του. Ο καθηγητής Ρόμπερτ Κόνολι, ιατρός ανατόμος που συνεργάζεται με τις αιγυπτιακές Αρχές για την εξέταση του τάφου του αιγυπτίου φαραώ, λέει ότι οι προκαταρκτικές εξετάσεις στα μουμιοποιημένα λείψανα των δύο μωρών που γεννήθηκαν νεκρά υποδεικνύουν πως ο Τουταγχαμών μπορεί να ήταν πατέρας και των δύο. Ο κ. Κόνολι παρουσίασε χθες τα ευρήματά του στο συνέδριο για τη Φαρμακευτική και Ιατρική στην Αρχαία Αίγυπτο, στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Ο καθηγητής, που άρχισε να μελετά τα λείψανα του Τουταγχαμών τη δεκαετία του 1960, είπε: «Τα δύο έμβρυα στον τάφο του Τουταγχαμών θα μπορούσαν να είναι δίδυμα παρά το πολύ διαφορετικό μέγεθός τους και να προέκυψαν από μία εγκυμοσύνη της νεαρής συζύγου (Ανκχεσεναμούν). Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να ήταν παιδιά του Τουταγχαμών» .

«Μελέτησα ένα από τα δύο έμβρυα-μούμιες, το μεγαλύτερο, το 1979, διαπίστωσα τα στοιχεία της ομάδας αίματός του και τα συνέκρινα με τις αναλύσεις αίματος που είχα κάνει το 1969 στον ίδιο τον Τουταγχαμών. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι το μεγαλύτερο έμβρυο θα μπορούσε να είναι κόρη του Τουταγχαμών.Τώρα όμως πιστεύουμε ότι είναι δίδυμα και ότι ήταν και τα δύο παιδιά του».

Τα μουμιοποιημένα έμβρυα βρίσκονται φυλαγμένα στην Πανεπιστημιακή Ιατρική Σχολή του Καΐρου από την εποχή που ο αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ τα ανακάλυψε μέσα στον τάφο του έφηβου φαραώ, το 1922. Οι αιγυπτιολόγοι έχουν διαφωνήσει πολλές φορές σχετικά με την πατρότητα των εμβρύων. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τοποθετήθηκαν μέσα στον τάφο ώστε να δώσουν στους φαραώ τη συμβολική δυνατότητα να ζήσουν ως νεογέννητα στην επόμενη ζωή. Το μικρότερο έμβρυο υπολογίζεται πέντε μηνών και το μεγαλύτερο μεταξύ επτά και εννέα μηνών. Και τα δύο θα υποβληθούν σε εξετάσεις DΝΑ προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές ασθένειες καθώς και ο βαθμός συγγένειάς τους με τον Τουταγχαμών. Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο.


Τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του,πρόκειται για δύο έμβρυα θηλυκού γένους και ήταν κόρες του Τουταγχαμών.

http://www.saqqara.nl/news/tutankhamun-family-dna-results

Χωρίς τίτλο

 

Ακόμα μια φορά το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Γιώργος Ζ.

 

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής