Καταρρίπτεται-Θεία Δίκη; Μόλις είχαν ληστέψει εκκλησία & εξαϋλώνονται από πτώση κεραυνού (Βίντεο)

6

Χωρίς τίτλο

 

Κυκλοφόρησε και φορέθηκε πολύ δείτε ΕΔΩ

Ας δούμε τι ισχυρίζεται…

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνέβη στη Ρωσία. Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε άγνωστος αριθμός ληστών και ενώ καταδιώκετο από την αστυνομία ξαφνικά χάνεται σε μια έκρηξη η οποία προήλθε από κεραυνό ο οποίος κτύπησε ΜΟΝΟ το αυτοκίνητο των ληστών. Πριν από λίγη ώρα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι ύποπτοι είχαν ληστέψει μια Εκκλησία κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Δεν είναι γνωστό πόσοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο αλλά όπως αναφέρεται όλοι βρήκαν τραγικό θάνατο

Το είδαμε ΕΔΩ


Το βίντεο είναι αυτό……

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1145555/Dashcam-Robbers-car-destroyed-lightning-bolt.html

https://www.youtube.com/watch?v=OPUa-u21VH0

Τι συνέβη όμως;Ήταν ληστές που έκλεψαν εκκλησία και ο Παντοδύναμος τους τιμώρησε;

Ας δούμε το αρχικό και όχι πειραγμένο βίντεο το οποίο ανέβηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2013 και φαίνεται καθαρά πως το κόκκινο αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο και συγκρούεται με άλλο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα,στο 0:50 του βίντεο η επίμαχη σκηνή,πιθανόν το όχημα να ήταν εφοδιασμένο με υγραέριο κίνησης και για αυτό εξερράγη.
Παρατηρήστε πως εμφανίζονται ξαφνικά τα δέντρα στα δεξιά του δρόμου στο παραπάνω πειραγμένο βίντεο και συγκρίνετε με το παρακάτω που είναι το αυθεντικό.

24021

https://www.youtube.com/watch?v=-SnnIamMun4

Όπως είδαμε  λοιπόν ούτε για ληστές πρόκειται που έκλεψαν εκκλησία,ούτε ο Ύψιστος τους κατακεραύνωσε,στο βωμό των κλικ και της επισκεψιμότητας έπρεπε να δοθεί  μια θρησκευτική χροιά στο θέμα…

Γιώργος Ζ.

 • BK DATA & HARDWARE DATA

  Δεν καταλαβαίνω. Γράφουν που γράφουν τουλαχιστον ας το ψάξουν πρώτα. Η δομή των αυτοκινήτων σε συνδιασμό με τα ελλαστικά δημιουργεί αυτό που αποκαλείται «κλοβός Φαραντέυ». Οχι μόνο δεν ανατινάζονται τα αυτοκινητα , αλλα σε κεραυνους ειναι απο τα ασφαλεστερα μερη να εισαι μεσα!!

 • Konstas

  Και εγώ το είδα χθές στην τηλεόραση 🙂 Μου έκανε μάλιστα εντύπωση το γεγονός ότι ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο. Δεν έχω και πολλές γνώσεις από φυσική αλλά θεώρησα ότι ήταν μάλλον δύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Πράγματι, σε ανάλογη διαπιστωμένη περίπτωση που χτυπήθηκε αυτοκίνητο από κεραυνό το αποτέλεσμα ήταν πολύ λιγότερο εντυπωσιακό.
  https://www.youtube.com/watch?v=6ZhQ4C3aGbw

  Ίσως βέβαια αν ένα αυτοκίνητο που ήταν εφοδιασμένο με υγραέριο χτυπιόταν από κεραυνό να είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα.

  Εν πάσει περιπτώσει, το «μυστήριο» λύθηκε. Good job !!!

 • χαχαχα! Ευχαριστώ, μόλις μου κοινοποίησαν το λινκ από τον Ενικό http://www.enikos.gr/international/286136,Ekleyan_ekklhsia_kai_toys_xtyphse_kerayn.html για να με πικάρουν!
  Που να ήξεραν ότι εφημερεύει το Ellhnika Hoaxes και τους το κατέρριψα σε δευτερόλεπτα! μουοχαχαχα

  • Konstas

   Να υποθέσω ότι το «μουοχαχαχα» είναι σατανικό γέλιο ; 🙂

  • John Smith

   Ε τώρα και συ, σε δευτερόλεπτα. Άστους να χαρούνε λίγο!