Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι 10+1 καλύτερες συνωμοσίες του 2014ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι 10+1 καλύτερες συνωμοσίες του 2014

28 Δεκ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Τελικά το 2014 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όσο αφορά τη δραστηριότητα των διαφόρων συνωμοσιολόγων αλλά και των πωλητών ψεύδους και μούφας. Δυναμικά μπήκαν στη χρονιά, δυναμικά βγήκαν αφήνοντας υποσχέσεις για ένα εξίσου εντυπωσιακό 2015.

Με αυτή τη διαπίστωση, ας κάνουμε μια αναδρομή σε μερικές από τις καλύτερες θεωρίες/ιδέες/μπούρδες που συναντήσαμε στο διάβα μας στους σκοτεινούς δρόμους του συνωμοσιολογικού διαδικτύου μέσα στη χρονιά που πέρασε. Δεν τα αναφέρουμε με κάποια συγκεκριμένη σειρά, όπως έρχονται.

  1. Το AIDS είναι υιός φτιαγμένος από τον άνθρωπο, αλλά τον δοκιμάζαμε για χρόνια στις ζούγκλες τις Αφρικής σε πίθηκους.
  2. Ο καρκίνος που, όπως μαθαίνουμε είναι μία και μοναδική αρρώστια, γιατρεύεται από σχεδόν όλα τα βότανα και τα φυτά που μπορούμε τυχαία να βρούμε σε μια βόλτα στην εξοχή, αλλά ο μόνος που έχει γιατρευτεί επιτυχώς είναι η θεία του μπατζανάκη μου που ήπιε σόδα και λεμόνι.
  3. Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους ήταν “εσωτερική δουλειά”, από μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να σηκώσει επιτυχώς το site για το Obamacare.
  4. Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα μας σκοτώνουν με φριχτούς τρόπους, αλλά δεν υπάρχει καταγεγραμμένος ούτε ένας θάνατος που να επιβεβαιώνει στον ισχυρισμό.
  5. Η ιστορία που ξέρουμε έχει αλλαχθεί προκειμένου να γίνει εύπεπτη και αδιάφορη, εκτός από αυτή που ταιριάζει με τα πατριωτικά μας ιδεώδη.
  6. Τα εμβόλια περιέχουν ουσίες που προκαλούν αυτισμό, καρκίνο ή/και θάνατο παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν.
  7. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι πίσω από τα εμβόλια έμπολα καθώς και τη γενικότερη προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού, γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και βαριόταν να φτιάξει μια “εταιρία βιτρίνα” που να σκοτώνει για λογαριασμό του.
  8. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ελέγχει τον καιρό με το HAARP και ταυτοχρόνως προκαλεί τσουνάμι, τυφώνες και σεισμούς κατά το δοκούν, που χτυπούν και τις ΗΠΑ, έτσι, για ξεκάρφωμα.
  9. Η ISIS είναι δημιούργημα του Ισραήλ και με ένα κουμπί αυτοκαταστροφής, όταν θα έρθει η ώρα, θα τη σταματήσουν.
  10. Τα chemtrails μπορούν να σημαδέψουν με τόση ακρίβεια ώστε να πετύχουν το σπίτι των πολέμιών τους, καλύτερα από laser guided bombs.

και ένα μπόνους

  • Παίρνουμε τρελά λεφτά από τις φαρμακοβιομηχανίες και γενικά τις μεγάλες εταιρίες που ελέγχουν τα πάντα στη ζωή μας προκειμένου να σκοτώνουν ανεμπόδιστα και να βγάζουν υπερκέρδη, αλλά δεν μπορούν με τιποτα, παρά τα απίστευτα δις που κερδίζουν, να προσλάβουν καλύτερους συγγραφείς από εμάς.

Λίγο χρόνο να διαθέταμε ακόμα και θα σκεφτόμασταν και άλλα, αλλά η υπερβολική απαρίθμηση γίνεται βαρετή.

Όταν ξεκινούσαμε αυτό το site ένας φίλος μου είχε πει πως σύντομα θα ξεμέναμε από θέματα να γράψουμε. Άλλος ένας μύθος που καταρρίφθηκε!

Καλό 2015, καλή πρωτοχρονιά και πάντα με υγεία!

Greek Skeptic

καρβουνο

Αρθρογράφος - Ερευνητής