Ποιοι είμαστε
Αρχική Το βίντεο του CNN για το τέλος του κόσμου….ΔΙΑΦΟΡΑ

Το βίντεο του CNN για το τέλος του κόσμου….

6 Ιαν
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

0-630x380 (1) (1) (1) (2) (1)

Αν αναρωτιέστε γιατί δεν έβαλα το γνωστό Καταρρίπτεται στην επικεφαλίδα του άρθρου θα καταλάβετε το γιατί αφού πρώτα δούμε τι λέει το άρθρο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου,δείτε ΕΔΩ


 Και όμως, σύμφωνα με νεαρό δημοσιογράφο που έκανε την πρακτική του στον σταθμό, στο CNN έχουν έτοιμο το βίντεο που θα προβάλουν την ημέρα της Αποκάλυψης. Το κανάλι ξεκίνησε να εκπέμπει την 1η Ιανουαρίου του 1989 όμως φαίνεται πως ο ιδρυτής του κοίταγε τόσο μπροστά που προνόησε ακόμα και για το… τέλος.

Επιθυμία του Τed Turner ήταν ο σταθμός να προβάλει σχετικό βίντεο ακόμη και την ημέρα της καταστροφής του κόσμου και ένας δόκιμος δημοσιογράφος του σταθμού βρήκε την κασέτα που θα έπαιζε το CNN σε αυτήν την περίπτωση.

«Η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ να παίζουν το “Nearer My God To Thee”, έχει γράψει το New Yorker.

Στο ίδιο βίντεο ο Ted Turner φέρεται να λέει: «Παρά τα τεχνικά προβλήματα, εμείς δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τελειώσει ο κόσμος» φέρεται να είπε.

Την κασέτα που περιέχει το μονταρισμένο βίντεο της… Αποκάλυψης έχουν δει ελάχιστοι μέχρι σήμερα και ένας από αυτούς υποστηρίζει πως είναι ο συντάκτης του Jalopnik, Michael Ballaban.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την κασέτα το 2009, όταν έκανε την πρακτική του στην εκπομπή του Wolf Blitzer “The Situation Room”.


Επίσης άρχισε να παίρνει και συνωμοσιολογικές διαστάσεις ,δεν θα το αντιγράψω,αν θέλετε μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2015/01/CNN-exei-etoimasei-vinteo-gia-tin-katastrofi-tou-kosmou.html

Το  CNN βγήκε στον αέρα την 1η Ιουνίου του 1980 (όχι το 1989) στην Ατλάντα και στο εναρκτήριο μήνυμα του ο ίδιος ο Ted Turner δήλωσε μεταξύ άλλων πως….Δεν θα σταματήσουμε μέχρι ο κόσμος να τελειώσει,όταν το τέλος του κόσμου έρθει εμείς θα παίζουμε το  “Nearer My God to Thee” μέχρι όλα να τελειώσουν….

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_CNN_%281980%E2%80%932003%29

Το  “Nearer My God to Thee”είναι χριστιανικός ύμνος του 19ου αιώνα βασισμένος στην Γέννεση και ήταν ο ύμνος που έπαιζε η ορχήστρα του Τιτανικού μέχρι το πλοίο να βυθιστεί.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nearer,_My_God,_to_Thee

Δεν υπάρχει κάτι το μυστικό λοιπόν και καμία συνωμοσία δεν υπάρχει και σε αυτή την περίπτωση,ούτε έγινε και τίποτα τρομερό με την σοκαριστική – συγκλονιστική αποκάλυψη,ο ίδιος ο Ted Turner το είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή που το CNN βγήκε στον αέρα.

Δεν έβαλα το Καταρρίπτεται λοιπόν γιατί δεν ανήκει στην σφαίρα του Hoax απλά έγραψαν όλοι για αυτό το θέμα εμείς θα μέναμε στην απ’έξω;Αφήστε που έχω πολύ ελεύθερο χρόνο σήμερα.

Πολύ πιθανόν να έχει και το BBC κάποιο αντίστοιχο ύμνο για το τέλος του κόσμου και βάζω στοίχημα πως αυτός θα είναι το God Save the Queen.

Γιώργος Ζ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής