Καταρρίπτεται-Μετεωρίτης πάνω από τη Καλιφόρνια αφήνει αντικείμενο που κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση

In Fake, Hoax, Αερολογίες - μπούρδες., ΑΤΙΑ-UFO, Συνωμοσιολογίες by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

metewriths-afynei-ufo

Οι ιστορίες με εξωγήινους και διαστημόπλοια με εξωπραγματικές ικανότητες με συναρπάζουν,δεν είχα χάσει επεισόδιο των X Files,ας δούμε το βίντεο το οποίο φορέθηκε πολύ και στο ελληνικό διαδίκτυο,δείτε το  ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=DE1xcYXTZJI

Το είδαμε ΕΔΩ

Η απάντηση στην ερώτηση του χρήστη που το ανέβασε αν το έχει δει και κάποιος άλλος είναι ΟΧΙ και αυτό γιατί είναι λίγο αόριστο το ότι το είδε κάπου επάνω από τη Ν.Καλιφόρνια,ξέρετε τι έκταση καταλαμβάνει η Ν.Καλιφόρνια;Δεν βρέθηκε κανείς άλλος να το δει;

Τέλος πάντων αυτό που βλέπουμε είναι contrail (ίχνος συμπύκνωσης) από αεροσκάφος και το αντικείμενο που φαίνεται στο βίντεο προστέθηκε αργότερα.

Είναι πολύ αργό  για μετεωρίτης και πολύ γρήγορο για κομήτης λέει ο καθηγητής αστρονομίας Michael Brown,άλλο ένα παράξενο είναι ότι ο χρήστης πριν ανεβάσει το επίμαχο βίντεο είχε ανεβάσει ένα βίντεο με γλάρους,εσείς αν βλέπατε εξωγήινο διαστημόπλοιο θα ανεβάζατε πρώτα ένα βίντεο με γλάρους;Αναρωτιέται ο καθηγητής που έδωσε συνέντευξη στο ninemsn,ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο δεν απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε από το ninemsn.

http://www.9news.com.au/world/2015/01/06/12/31/viral-ufo-video-shows-ordinary-contrail-expert

Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει δράκος στο παραμύθι.Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις το οτιδήποτε και να το ανεβάσεις στο διαδίκτυο εκτός και αν η αυτοκρατορία βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

 

Γιώργος Ζ.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Γιώργος Μεταξάς

    Εμένα μου φαίνεται περισσότερο σαν επανείσοδος διαστημικού σκουπιδιού, αν και το αντικείμενο που αποσπάται δεν έχει ρεαλιστική κίνηση. Αν δείτε τη διάλυση του Columbia πάνω από το Τέξας, θα καταλάβετε γιατί.