Καταρρίπτεται-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN:Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!

11

Χωρίς τίτλο

Άλλο ένα άρθρο που δεν δίνει πηγές και παραπομπές προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών του….

Επίσης θα το βρείτε και με τίτλο…. CERN: Βρηκαν τροπο να ταξιδευουν αυτοματα απο την μια ακρη στην αλλη του συμπαντoς αλλα επισημα το σταματησαν!

Ας δούμε λοιπόν τι βρήκαν και επισήμως το σταμάτησαν…


Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται ολη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου… και μεταξύ αυτών και Έλληνες ,εστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά. Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως . 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και παντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως .

Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν .Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλεια τους .Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγο ¨βλαβης».Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη.

Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικοτητα; Γιατι με το που βρήκανε οτι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως ,παει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείτε ο νόμος του Αϊνστάιν .Αυτός ο νόμος του Αινσταιν μας καθήλωνε στο δικο μας πλανητικό συστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ,να παμε σε αλλο πλανητικό σύστημα γιατι χρειαζονταν δεκάδες ,εκατοντάδες ,χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη εξω απο το δικος μας . Τώρα πηγαίνει αυτόματα .Οι αποστάσεις εκμηδενιζονται.

Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο. Πάνω το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρινα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο)

Το είδαμε ΕΔΩ


Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί το σταμάτησαν,μια τέτοια ανακάλυψη;Να καταρρίψεις την θεωρία της σχετικότητας;Ποια ομάδα επιστημόνων θα το πετύχαινε αυτό και θα το έκρυβε;

Τέλος πάντων κανένα πρόγραμμα δεν έκρυψαν,ας δούμε τα πράγματα από την αρχή…

Το 2011 το πρόγραμμα με την ονομασία Oscillation Project with Emulsion-tRacking Apparatus (OPERA) δείχνει με την βοήθεια μετρητή που είναι τοποθετημένος στην οροσειρά Γκραν Σάσσο στην Ιταλία πως τα νετρίνα που φεύγουν από το CERN τρέχουν με ταχύτητα ελαφρώς μεγαλύτερη του φωτός και αν όντως αυτό ήταν αλήθεια θα μιλούσαμε για μεγάλη ανακάλυψη που πάει κόντρα στην θεωρία της σχετικότητας.

Έτσι για να σιγουρευτούν όμως κάλεσαν και άλλες ομάδες για να ελέγξουν τις μετρήσεις.Το 2012 το πρόγραμμα Icarus δεν επιβεβαίωσε τις μετρήσεις καθώς βρήκε την ταχύτητα των νετρίνων ίση με την ταχύτητα του φωτός,αυτό επιβεβαιώθηκε και με νέες μετρήσεις το 2013.

http://arxiv.org/abs/1203.3433

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF

http://en.wikipedia.org/wiki/OPERA_experiment

http://en.wikipedia.org/wiki/ICARUS_(experiment)

Γιώργος Ζ.

 • Dimitris Kontoleon

  ΣΟΚ: Ενας ακόμα τύπος στην προσπάθεια να βγάλει λεύτα από τα clicks, λέει ανακρίβιες! Φίλε αυτή η ιστορία τλείωσε το 2012, όταν κατάλαβαν ότι υπήρχε ένα σφάλμα σε 1αν εσθητήρα χρονομέτρου. είναι υπερβολικά κοντά στην ταχυτητά του φωτός, αλλά ΑΚΟΜΑ δεν έχει βρεθεί κάτι που να περνάει στην ταχύτητα το φώς

 • Φελέκι

  Απέστειλα τη διάψευση του άρθρου σας αλλά η ταχύτητα αποστολής ήταν υπερφωτεινή και δεν προλάβατε να το δείτε.

 • Γεώργιος Στ Τσιουδάκης

  Γιατὶ γράφετε μποῦρδες; Τὴν ἀλήθεια τὴν ἔχει πεῖ ὀ λιακόπουλος. Ὁ Πολέμαρχος τοῦ Θεοῦ ἦταν, πῆγε καὶ τὰ ‘κανε γυαλιὰ καρφιά.

 • Sir Maybach

  Το άκουσα πρόσφατα από ένα γνωστό μου, που στη ζωή του παίζει να μην έχει πάει μακρύτερα από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής, να είναι έξαλλος με Αυτούς που του έκρυψαν τα νετρίνα και τον «καθήλωσαν» στο διαπλανητικό μας σύστημα! Τι να πει κανείς….

 • panos_san

  εδώ φαίνεται αγαπητοί, η ασχετοσύνη, η κοσμικότητα, και το απύθμενο της popular science πλύσης εγκεφάλου σας. αγγίζετε μία ευαίσθητη χορδή μου με αυτό το άρθρο και με προκαλείτε μα απαντήσω. οι σχετικότητες είναι το πιο καλοσυντηρημένο και προστατευμένο παραμύθι για περισσότερο από έναν αιώνα τώρα γι’ αυτό και όταν γίνεται οποιαδήποτε προσπάθεια κατάρριψης τους αποσιωπάται και χλευάζεται εν ριπή οφθαλμού, για να μην προσβληθεί η ιερή αγελάδα των εβραίων ο αλβέρτος. και στο σερν είναι αλήθεια ότι πιάσαν πολλάκις υπερφωτεινές ταχύτητες, αλλά βρήκαν μετά να τα μπαλώσουν κάπως στα μμε ,τουλάχιστον για τις άσχετες μάζες. σκοτεινή ύλη, σκοτεινή ενέργεια οι άνω των τριών διαστάσεις τα 100ντάδες ευφάνταστα σωματίδια, όλα εικονικά εργαλεία που προσπαθούν να καλύψουν τα ατελείωτα κενά που προκύπτουν από τις απίστευτα λανθασμένες σχετικότητες, γενική και σχετική. πάρτε εδώ ένα δείγμα του πόσο φριχτά λανθασμένες είναι οι βάσεις της σύγχρονης θεωρητικής φυσικής, και ποιες είναι οι σωστότερες γραμμές που ξεχάστηκαν και αποκρύπτονται. (αλλά βέβαια η παλιά επιστήμη του αιθέρα και ο σωστός ηλεκτρομαγνητισμός των αμπερ, τέσλα, παππάς κλπ ανοίγει δρόμους για απελευθέρωση της ανθρωπότητας και ενεργειακή αυτονομία και αυτό δεν αρέσει «σε κάποιους»). ο εξαίσιος φυσικομαθηματικό κύριος Πάνος Παππάς έχει καιρό τώρα παράξει το paper αλλά δεν βρίσκει εκδότη να το κυκλοφορήσει αν δεν γίνει πρώτα «η κατάλληλη λογοκρισία». ορίστε ένα δείγμα του έργου εδώ. τα συννημένα αρχεία (attached files) σε αυτό το ποστ. http://www.overunity.com/15015/electricity-like-you-have-never-seen-it-before/msg424729/#msg424729 και μπόνους για εσάς αγαπητέ. βρείτε μου ένα πραγματικό αδρανειακό σύστημα στο σύμπαν και τα ξαναλέμε.

  • Dionysios Fontoulis

   Ώρε τι πίνεις;

 • B_I_T
 • threedi

  Έλεγα και εγώ να σας το έστελνα αλλά ήταν τόσο πασιφανές ότι ήταν hoax – κυρίως λόγω της έλλειψης πηγής – που δεν μπήκα καν στον κόπο

 • Giorgos Zoulis

  Το πρόβλημα ήταν στα όργαν μέτρησης, όπου ένα ελλατωματικό καλώδιο δημιουργούσε την εντύπωση ότι τα νετρίνα ταξίδευαν πιο γρήγορα από το φως.

  • filntisi

   Εσυ πως το ξερεις,συμμετεχεις στο πειραμα?

   • Giorgos Zoulis

    Διάβασα την ανακοίνωση της επιστημονικής ομάδας που είχε κάνει το πείραμα και είχε παρατηρήσει αυτό το αποτέλεσμα. Και οι ίδιοι ήταν αρχικά σχεδόν σίγουροι οτι ήταν κάποιο σφάλμα στην πειραματική διάταξη και δυστύχως το επιβεβαίωσαν.