Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται-ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥHOAXES

Καταρρίπτεται-ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ

23 Ιαν
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

ufo

Από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται η αγαπημένη μου είναι όταν πρόκειται για εξωγήινους,ΑΤΙΑ κλπ,έχω ξαναπεί πως η αγαπημένη μου σειρά ήταν το X Files και δεν είχα χάσει επεισόδιο,φήμες θέλουν να υπάρχουν σκέψεις  για γύρισμα νέων κύκλων επεισοδίων…Μέχρι τότε όμως ας δούμε τι ισχυρίζεται το άρθρο….


Ένας καλλιτέχνης από τη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζει ότι στο παρελθόν υπήρξε θύμα απαγωγής από εξωγήινα όντα, και τώρα οι εξωγήινοι προβάλλουν τις ιδέες τους στο μυαλό του, και τον εμπνέουν να δημιουργήσει περισσότερα έργα ζωγραφικής. Δηλώνει υποχρεωμένος να ζωγραφίζει συγκεκριμένες εικόνες που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι μέθοδος επικοινωνίας των όντων αυτών με την ανθρωπότητα.

Ο 33χρονος Lloyd Canning δηλώνει ότι οι εξωγήινοι τον έπιασαν για πρώτη φορά το 2005, όταν ένα τεράστιο διαστημόπλοιο -που επέπλεε- πλησίασε πάνω από το αυτοκίνητό του. Είναι πατέρας δύο παιδιών και ξαφνικά αποφάσισε να σταματήσει την εργασία του για να ζωγραφίζει αυτές τις εικόνες. Έως πρόσφατα κρατούσε τις ζωγραφιές του κρυφές για να μην γελοιοποιηθεί όπως ο ίδιος δηλώνει, μέχρι που είδε σε οράματα που του αποστάλθηκαν ότι επιλέχθηκε από τους εξωγήινους γιατί ήξεραν ότι θα μπορούσαν να διοχετεύσουν τελικά τα μηνύματά τους στην ανθρωπότητα μέσω αυτού. Σε γενικές γραμμές ζωγραφίζει πίνακες που απεικονίζουν τα χαρακτηριστικά των εξωγήινων και των πλανητών τους, σε εβδομαδιαία βάση, αλλά και εικόνες που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει τι ακριβώς βλέπει. Πρόσφατα, δηλώνει αποφασισμένος να διοχετεύσει τα μηνύματα παγκοσμίως και σχεδιάζει τη πρώτη διεθνή εμφάνιση του.

Το είδαμε ΕΔΩ


Δεν αποκλείω κάπου εκεί έξω να υπάρχει ζωή,μάλιστα γοητεύομαι από την ιδέα πως μπορεί να ξυπνήσω ένα πρωί και ένα τεράστιο εξωγήινο σκάφος να έχει καλύψει τον ουρανό της Αθήνας και γιατί όχι όλης της Αττικής!Ένα σκάφος που θα έχει έρθει στη γη με ένα άλλο πολύ μεγαλύτερο μητρικό σκάφος από κάποιον ανεξερεύνητο γαλαξία,να δούμε αερομαχίες και να είμαι αυτός που θα σώσω τον κόσμο καθώς θα πετάξω με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο στο μητρικό σκάφος και να εξολοθρεύσω τους κακούς εξωγήινους που ήρθαν να αφανίσουν τον υπέροχο πλανήτη μας.Τι είπατε;Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Όχι φίλοι μου βγαλμένα μέσα από την ζωή είναι αυτά.

Τέλος πάντων μη σας ζαλίζω με τις δικές μου εξωγήινες ονειρώξεις ,εξάλλου μπήκατε να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να δείτε τις ονειρώξεις των συνωμοσιολόγων να καταρρίπτονται και αυτό θα σας δώσω…

Τα άρθρα εμφανίστηκαν πριν 3-4 μέρες στην δική μας μπλογκόσφαιρα,δείτε ΕΔΩ.

Δεν θα πω πολλά,θα τα πει όλα ο ίδιος ο καλλιτέχνης μόνος του στην Telegraph στις 6 Ιανουαρίου 2015  όπου και θα παραδεχτεί πως την ιστορία με την απαγωγή των εξωγήινων την έστησε μόνος του και ότι όλο αυτό το έκανε για διασημότητα,μέσω της σελίδα του στο facebook.Δημοσιότητα ήθελε και αυτό πήρε χάριν στους ερευνητές-συνωμοσιολόγους του διαδικτύου.

http://www.telegraph.co.uk/culture/art/art-news/11327032/Alien-abduction-artist-admits-he-fooled-everyone.html

Χωρίς τίτλο

Οι ερευνητές -συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου που ασχολούνται με τέτοια θέματα δεν λαμβάνουν σοβαρά παραμέτρους όπως την ανθρώπινη ματαιοδοξία όπου στην προκειμένη περίπτωση του Lloyd Canning είναι έκδηλη,έτσι πέφτουν σε σφάλματα στην λαχτάρα τους να αποδείξουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής,αλλά πάλι ποιος ξέρει, ίσως με πλήρωσαν οι μυστικές υπηρεσίες  ή είμαι ο ίδιος μυστικός πράκτωρ για να καταρρίψω και αυτό το άρθρο λαμβάνοντας μέρος στη παγκόσμια συγκάλυψη που έχει πλεχθεί από την αρχή του κόσμου.

Με τόσα ψέμματα που ντύθηκαν οι λέξεις θα εμφανιστεί ο ΕΤ ο εξωγήινος και δεν θα τον πιστέψεις.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής