Καταρρίπτεται – Πήγε να ψηφίσει με το νυφικό στις βουλευτικές εκλογές του Ιαν 2015.

In Αερολογίες - μπούρδες., Διάφορα, Την πάτησαν by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments

Σήμερα που έχουμε βουλευτικές εκλογές εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που εμφανίζουν μια νύφη να ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα. Η είδηση κυκλοφόρησε, σήμερα 25 Ιαν. 2015 που η χώρα μας έχει βουλευτικές εκλογές, και λέει πως,


Μια νύφη από την Καρδίτσα πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο δημοτικό σχολείο… Δρακότρυπας του δήμου Μουζακίου αμέσως μετά το γλέντι του γάμου της.

Η νύφη Κωνσταντίνα Μπούρμπου προσήλθε να ψηφίσει στον τόπο καταγωγής της, το χωριό Δρακότρυπα του δήμου Μουζακίου, Όσοι παρευρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο του χωριού χειροκρότησαν και επευφήμησαν τη νεόνυμφη.

nifi

 


1

Ναι, συνέβει πραγματικά αλλά όχι στις σημερινές βουλευτικές εκλογές. Η φωτογραφία είναι από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012.

Εκτός από τα hoaxes και τις ψευδής ειδήσεις, πολλά bloggs και ιστοσελίδες που η επισκεψημότητα και τα έσοδα από τις διαφημίσεις τους νοιάζουν περισσότερο από την αξιοπιστία τους, αναπαράγουν και παλιές ειδήσεις, σαν φρέσκες. Έτσι σήμερα που έχουμε βουλευτικές εκλογές, εκμεταλλεύτηκαν την παλιά φωτογραφία – είδηση, για να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους. Λέτε την φωτογραφία να την ξαναδούμε και σε επόμενες εκλογές; Είναι πολύ πιθανό.