Καταρρίπτεται – Πήγε να ψηφίσει με το νυφικό στις βουλευτικές εκλογές του Ιαν 2015.

In Αερολογίες - μπούρδες., Διάφορα, Την πάτησα by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments

Σήμερα που έχουμε βουλευτικές εκλογές εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που εμφανίζουν μια νύφη να ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα. Η είδηση κυκλοφόρησε, σήμερα 25 Ιαν. 2015 που η χώρα μας έχει βουλευτικές εκλογές, και λέει πως,


Μια νύφη από την Καρδίτσα πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο δημοτικό σχολείο… Δρακότρυπας του δήμου Μουζακίου αμέσως μετά το γλέντι του γάμου της.

Η νύφη Κωνσταντίνα Μπούρμπου προσήλθε να ψηφίσει στον τόπο καταγωγής της, το χωριό Δρακότρυπα του δήμου Μουζακίου, Όσοι παρευρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο του χωριού χειροκρότησαν και επευφήμησαν τη νεόνυμφη.

nifi

 


1

Ναι, συνέβει πραγματικά αλλά όχι στις σημερινές βουλευτικές εκλογές. Η φωτογραφία είναι από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012.

Εκτός από τα hoaxes και τις ψευδής ειδήσεις, πολλά bloggs και ιστοσελίδες που η επισκεψημότητα και τα έσοδα από τις διαφημίσεις τους νοιάζουν περισσότερο από την αξιοπιστία τους, αναπαράγουν και παλιές ειδήσεις, σαν φρέσκες. Έτσι σήμερα που έχουμε βουλευτικές εκλογές, εκμεταλλεύτηκαν την παλιά φωτογραφία – είδηση, για να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους. Λέτε την φωτογραφία να την ξαναδούμε και σε επόμενες εκλογές; Είναι πολύ πιθανό.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.